Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצד אחד באמת הזוי שזה קורה פעמיים בשבועיים, מצד שני מדובר באיביזה שזה רכב מאוד מאוד גניב, יכול להיות שבאמת פרצו לך פעמיים במטרה לגנוב את הרכב ומשהו השתבש (מישהו הבריח את הפורצים, למשל).

לומר לך את האמת?

אני כנראה הייתי חושב פעמיים על להחזיק את הרכב בהמשך (תכניס לשקלול את עליית הפרמיות לרכב הזה בגלל ביקושו ותגלה שהעתיד לא כל כך ורוד).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קצת מפחיד אותי בזמן האחרון לשמוע עד כמה האיביזה גניבה ונהייתה מכונית שמתעללים בה ומפרקים ממנה חלקים. עכשיו התחלתי לפחד אפילו שיש לי אזעקת ביפר והרכב חונה מתחת לחלון שלי

פורסם

לגבי הפיטבול

+1 לייק!

יש לי חבר שהמלונה של הכלב האכזרי שלו זה הספסל האחורי של הסופה שלו, - לך תתקרב לדבר כזה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
מי לעזאזל גונב חלון?!?!

מאותה הסיבה לאשתי שגנבו את כל ארבעת הטאסות מהרכב לפני שבוע, לאיזה בן-*** היה חסר החלק, החליט שלגנוב זה מותר וזול יותר מלקנות.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

לרכב של אישתי לפני 3 ימים גנבו את הווישר הקדמי צד נוסע..:shock:.

פאק, ווישרים הכי מסריחים עולים 24 ש"ח, למה לגנוב?

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

יש לי סיפור עוד יותר טוב,

לאחר לילה ללא שינה וסיוטים לגבי אם אני הולכת לפספס את הבחינה שיש לי בבוקר או לא, אני נכנסת לרכב (גרנדה פונטו) ונוסעת לאוניברסיטה. פתאום אני שמה לב שהאור חוזר עלי בצורה מוזרה, ואז אני קולטת שיש לי סדקים בשמשה. לאחר שניה נוספת אני קולטת שאין לי מגבים, והסדקים מתחילים בדיוק במקום שיש את החיבור של המגב לידית.

אחרי המבחן קפצתי לזגג ששלחו אותי אליו מביטוח השמשות, ששם חיכיתי 3 שעות לשמאי (כי הרי זה לא הגיוני שחידשתי ביטוח לפני 3 שבועות ופתאום נסדקה לי השמשה). השמאי אישר שזה סדק חדש (יש באמת מטומטמים שנוסעים עם דברים כאלה 3 שבועות?), ושלח את הדוח שלו לחברה. את האישור לשמשה קיבלתי רק ב-10 בבוקר ביום שאחרי, מה שאומר שבשביל עבודה של 40 דקות (כך הם טוענים) בזבזתי יום עבודה.

הבעיה הייתה שביום התיקון (היום שקיבלתי אישור) שלחתי מישהו אחר עם הרכב (יש גבול לכמה עבודה אפשר לפספס) ומסתבר ששמו לי מגבים שיוצאים מגבולות השמשה. מעניין איך לא שמים לב לזה שהמגב ארוך ב-15 ס"מ ממה שהוא אמור להיות.

חזרתי לשם בבוקר שאחרי, שבו הגעתי בדיוק כשהם פתחו , ולקח לי שעה וחצי לקבל מגבים במידה הנכונה (או יותר נכון מה שקרוב יותר למידה הנכונה).

אחלה דרך לשרוף זמן.

פורסם

קרה לאבא שלי שבתוך שבשבועיים שברו לו פעמיים את אותו חלון.

הוא חנה עם הרכב בחניה שליד החוף(לא חוף מוכרז), ברוב טיפשותו השאיר את הארנק ברכב התוצאות חלון שבור וארנק גנוב.

שבוע לאחר מכן אותו סיפור אותו חלון רק שהפעם לא היה ארנק ברכב.

לאחר מכן הוא הצמיד לחלון פתק "אתם יכולים לשבור את החלון אבל אין באוטו כלום".

לאחר חודש אמא שלי קיבלה טלפון מסוחר רהיטים מנצרת ששאל אותה אם היא רצתה לתת לו צ'ק על סך 20000 שקל על רהיטים.

לאחר שאמא שלי הסבירה לו הצ'ק גנוב וכול הפנקס בוטל מזמן המוכר אמר לה שהוא חשד ולכן לא קיבל את הצ'ק, אבל יש לו תמונות של אותו בחור שניסה לקנות עם הצ'ק והוא מוכן לתת עדות אם המשטרה תחקור.

כמובן שהמשטרה לא חוקרת, ולא עושה שום דבר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...