Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

BMW 2001 320I

הרכב התחמם,עקב טרמוסטט תקול.

לא הגיע לתחום האדום.

הוחלפו : צינורות מים, טרמוסטט, ראדיאטור.

מה עוד הייתם מחליפים בכדי להימנע מבעיות בעתיד?

לדוגמא:

האם להחליף אטם ראש שאולי ניפגע מהתחממות?

תודה.

{הרכב עם 130,000 ק"מ,מנוע לא ניפתח מעולם}

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

החלפת כל מה שצריך,אטם ראש מחליפים רק אם אין ברירה

בטח לא כטיפול יזום.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

האין ברירה מבחינתך הוא גילוי טחינה על מכסה הוספת השמן?

או בדיקה יזומה של קומפרסיה בבוכנות?

הרכב הזה הוא לא הכי זול לתיקון בלשון המעטה. ואני לא רוצה לחכות לתחזוקת שבר, אלה מנע.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
אכן יש ריח שרוף,שמן רואיל פרפל הוזמן.

מדוע להתעקש על RP כאשר ישנם שמנים איכותיים ביותר וברמה גבוהה מאוד? אפשר לחשוב שאנחנו באיזה מדינת עולם שלישי שמשתמשים בשמן קנולה או משהו.

אתה נותן לי הרגשה שאני מזניח את הרכב בכך שאני לא משתמש בשמן הזה. כשחייתי בארה"ב לא ממש שמתי לב שאנשים מתרגשים יותר מדיי ממנו. אכן, שמן טוב או מעולה (לפי מה שמספרים ולא יודע אם אכן יש לזה בסיס) אבל עדיין, מכל החברים שלי שרוכבים שם על אופנועים והרלים אף אחד לא סגד לשמן הזה כמו שהרבה כאן בפורום סוגדים לו. זה כמו שאנשים יתלהבו מלוקאס אויל. מכיר אותם? נחשבים לחברה מוכרת בארה"ב אבל עדיין, אנשים לא ממש נוהרים להשתמש בהם על פני חברות גדולות וידועות.

לא יודע, אולי זה רק אני.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...