Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בהולנד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן הולנד קשה מאוד לנהיגה מבחינת המצלמות והקנסות הם מהגבוהים באירופה.

מה שכן הכבישים נוחים והמהירות המותרת מצוינת על שלטים קטנים לאורך כל הדרכים בצידי הכביש.

שאני נוסע שם אני משתדל לנסוע 10 קמ"ש פחות ממה שמותר וגם אז אני בחשש גדול.

חבר מקומי שלי נוסע עם רכב חברה שמותקן שם GPS עם נקודות ציון של המצלמות ככה שאולי זה חוקי אבל מצד שני הוא לא תמיד שומר על המהירות הרשומה בשלטים כך שאולי פשוט לא אכפת לו.

הוא אמר לי שבכל חודש הוא משאיר קצת כסף בצד לתשלום דוחות ואין מה לעשות עם זה.

בכל מקרה שנסענו ברכב שלו כל צומת הGPS מתריע על מצלמת מהירות כזאת או אחרת ככה שגם בלי זה תיקח בחשבון שיש מצלמות מהירות ומצלמות רמזור אחרות בכל חור.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם אני לא טועה החניה באמסטרדם מאוד יקרה

יש שם חניות שמסומנות באותיות P+R אתה מחנה את הרכב מחוץ לעיר ומקבל כרטיס לרכבת הלוך חזור חינם או זוג אופנים , והכל ב8 אירו ליום לא כל כך יקר הסיפור הזה.

פורסם

לא זוכר אם כתבתי זאת קודם - אבל חברת גאטסו היא חברה הולנדית לא בכדי היא מוכרת שם את תוצרתה בהיקפים גדולים (וכנ"ל מולטנובה בשויצריה) :wink:

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לידיעת חברי הפורום:

מבירור מול שירות צ'יטה וסנופר, מותר להשתמש בהולנד בגלאי מבוסס GPS כדוגמת צ'יטה וסנופר.

המדינות שאסור בהן:

1. גרמניה.

2. אוסטריה.

3. צרפת.

4. שוויץ.

במדינות אלו הסנופר מתריע לא על נקודות מסויימות אלא על איזורי סיכון. כך שגם במדינות אלו אפשר ליסוע עם הסנופר שכן הוא לא מתריע על המצלמה במישרין אלא העקיפין. לגבי הצ'יטה איני יודע.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...