Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בהולנד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום רב!

אנחנו משכירים בהולנד רכב מקבוצת CWMR דרך סיקסט (האיסוף וההחזרה בסכיפהול)

ממחקר קטן באינטרנט מצאתי שאלה הרכבים בקבוצה:

-אופל אסטרה ספורט טורר

-רנו מגאן STW

-פורד פוקוס סטיישן

-פיג'ו 308 STW

-פולקסווגן גולף סטיישן

-קיה סיד סטיישן

מניסיונכם, איזה רכב מקבלים בקבוצה הזו בהולנד? וחוות דעתכם על הרכב שקיבלתם

במידה ויש לנו כמה אופציות איזה רכבים מהרכבים הנ"ל הוא הכי מומלץ?(הרכב ל3 נוסעים ו2.5 מזוודות)

המון תודה ניצן

בטח שאלת בעוד אתרים אז אשמח בסוף שתשתף כאן... אני וחברים עומדים לנסוע לאמסטרדם בחודש הבא ויעזור לנו לדעת.

תודה

איש באמונתו יחיה

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקשר להגבלות המהירות שם- האם הצ'יטה תעזור במקרה הזה? ועד כמה היא יעילה?

עוד דבר- יש אמצעי התראה נוספים ומומלצים בנושא?

ההורים שלי טסים להולנד וכל הנושא של המצלמות מלחיץ אותם.

תודה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
בטח שאלת בעוד אתרים אז אשמח בסוף שתשתף כאן... אני וחברים עומדים לנסוע לאמסטרדם בחודש הבא ויעזור לנו לדעת.

תודה

איזה קבוצת רכב אתם משכירים?

how it's like to drive :twisted:

פורסם

חזרתי עכשיו משמונה ימים ביער השחור - גרמניה -צרפת, הצ'יטה מאד עזרה לי בעיקר במצלמות הרמזור בגרמניה ומצלמות המהירות בתוך הערים בצרפת,לדוגמא הגבלת 50 קמ"ש בקולמר.

הרכב שלקחתי היה רנו קנגו דיזל ידני שענה על צרכיי ותוספת נחמדה היתה קרוז קונטרול / או מגביל מהירות,

הקרוז קונטרול שומר על מהירות קבועה בכבישים המהירים ומגביל המהירות עוזר לא לעבור את המהירות המותרת בעיר לא חשוב כמה תלחץ על הדוושה.מה שכן לא קיבלנו שום הסבר על הרכב כי הגענו ביום א' והיתה רק פקידת קבלה, את כל מה שלמדתי היה מניסוי ותעיה.

פורסם

יש לך יותר מזל משכל עם הצ'יטה - אילו היית נתפס עם כלי זה (או מפות - כולל GPS - בהן מסומנות מצלמות או כל אמצעי אכיפה אחר) - היית זוכה לקנס של 3000 אירו (כן, 15,000 ש"ח טבין ותקילין) יחד עם רישום פלילי על הכשלת שוטר במילוי תפקידו.

בכל המדינות דוברות הגרמנית, וכנראה גם בהולנד ועוד כמה מדינות עם אופי דומה, החזקת אמצעי עזר לאיתור מלכודות תנועה מהווה עבירה פלילית חמורה, אפילו אם הוא מאופסן בכספת בבגאז' ואינו זמין בעת הנהיגה. ראו הוזהרתם!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יש לך יותר מזל משכל עם הצ'יטה - אילו היית נתפס עם כלי זה (או מפות - כולל GPS - בהן מסומנות מצלמות או כל אמצעי אכיפה אחר) - היית זוכה לקנס של 3000 אירו (כן, 15,000 ש"ח טבין ותקילין) יחד עם רישום פלילי על הכשלת שוטר במילוי תפקידו.

בכל המדינות דוברות הגרמנית, וכנראה גם בהולנד ועוד כמה מדינות עם אופי דומה, החזקת אמצעי עזר לאיתור מלכודות תנועה מהווה עבירה פלילית חמורה, אפילו אם הוא מאופסן בכספת בבגאז' ואינו זמין בעת הנהיגה. ראו הוזהרתם!

בקשר לזה:

הורדתי לאייפון gps לאירופה בתשלום, באיזה מדינות החוק הנ"ל חל?,ואיך אני יכול להיות בטוח שבigo אין לי קובץ מצלמות או משהו בסגנון

פורסם

1. בטוח שחל בגרמניה, אוסטריה ושויצריה - לגבי הולנד ומדינות אחרות איני בטוח כיון שנהגתי בהן לפני שהיה לי GPS.

2. ב-Mio שלי המפות ללא המידע הנ"ל - נדמה לי שהאפשרות להפעיל את "גלאי המכמונות" לא קיימת, או שגם אם היא מופעלת הגלאי לא מגלה כלום. אני מניח שגם iGO תואם לחוק המקומי.

3. אני ממליץ לך לקרוא באתרים ייעודיים על כללי הנהיגה בכל מדינה שבה אתה מתכוון לנהוג. זכור לי שלפני 10 שנים, במסגרת הכנה לטיול בהולנד, מצאתי חוברת של משרד התחבורה ההונדי (באנגלית) עם תמצית כללי הנהיגה.

4. יש כל מיני דגשים מקומיים. למשל - באוסטריה יש מכמונות שנועדו ללכוד את מי שיוצא ממעגל תנועה בלי לאותת. בכל מקרה - בכל המדינות הייקיות (וההולנדים הם סופר-יקים) מקפידים בקלה כבחמורה ועדיף לנסוע קצת יותר לאט ולחפש את התמרורים פעמיים מאשר לחטוף רפורט.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אילו היית נתפס עם כלי זה (או מפות - כולל GPS - בהן מסומנות מצלמות או כל אמצעי אכיפה אחר) - היית זוכה לקנס של 3000 אירו (כן, 15,000 ש"ח טבין ותקילין) יחד עם רישום פלילי על הכשלת שוטר במילוי תפקידו.

יש דרך לבדוק האם בהולנד זה חוקי ובאופן סופי? ממש לא בא לי לומר להורים שלי ליסוע עם הצ'יטה ואז לשמוע מהם שחטפו קנס שמן לעילא ולעילא.

אז עושה רושם שההורים שלי "סתם" הזמינו גלאי צ'יטה לצורך הנסיעה להולנד :evil:

ועכשיו, אני יודע שיש סיכוי שהם יקבלו רכב עם בקרת שיוט. אז איך מסבירים לאנשים שהידע שלהם בטכנולוגיות למיניהן די מוגבל?

פורסם

ואללה ?? באמת יש לי יותר מזל...עכשיו בדקתי ,המדינות שהמכשיר אינו חוקי בו הן גרמניה ושוויץ...באמת שלא עשיתי שעורי בית בנושא הזה...

פורסם

לזה שמעלי, איפה בודקים באילו מדינות הצ'יטה לא חוקי?

תודה.

פורסם

באתרים העוסקים בנהיגה באותן מדינות

פורסם

חברות ההשכרה אינן מתחייבות לספק רכב מדגם מסויים, למעט חריגים בקבוצת מיוחדים, ככה שכל התכנונים והפינטוזים לא שווים את ההשקעה בהם. אין אפשרות שיריון לרכב ספציפי.

בשטח אתה רואה שיש גם דגמים אחרים שלא רשומים באינטרנט.

בזמן הרישום אפשר לנסות לקיים דיאלוג נעים עם הנציג/ה של החברה, לברר מה האפשרויות שזמינות עבורך.

אחרי שפעם קבלתי מונדיאו סגול בחוץ עם ריפוד קטיפה אדום ("טוב טעם" כזה אפשרי רק בארה"ב...) אני שואל בזהירות על צבעה של המועמדת.

אם צפוי מרחק נסיעה גדול - תעדיף רכב דיזל ובקש לציין זאת בהזמנה. החסכון גדול בדלק ובהוצאות, והם מהנים לנהיגה.

תמיד טוב להצטייד בטלפון חרום של חברת ההשכרה למקרה שצריך שרותי דרך.

היות ומדובר כנראה בתקופה לא ארוכה, תבחר מה שנראה לך, ואולי לשותפים לדרך, מעניין/נוח/שווה התנסות/אולי-פעם-תרצה-דגם-כזה. לו הייתי צריך לבחור מהרשימה שנתת, הייתי מסווג את האופל כמעניינת, הפז'ו נוחה, הפורד תמיד בסדר, הרנו תפתיע לטובה ותפריך דעות על צרפתיות - אם יש כאלו, והאחרות - כי צריך פעם לראות מה הן. אבל כל אחד עם ההעדפות והדעות שלו.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אם הוזכר טלפון החרום - בד"כ הוא ירשם על מחזיק המפתחות.

תמיד צריך להחזיק את חוזה השכירות כהוכחה שהרכב ננהג על ידך באופן חוקי. יש מדינות בהן הרכב יכיל את הרשיונות, יש מדינות בהן יהיה העתק הרשיונות ויש מדינות בהן חוזה השכירות הוא המסמך היחיד שיהיה ברשותך. שמור עליו היטב!

בשנים האחרונות חוז השכיירות נראה כמו תלוש קופה רושמת גדול (ומודפס על נייר מחיק) כך שכדאי שיהיה לך נרתיק כלשהו בשבילו. את המסמך אני נוהג לשמור לפחות עוד שנה-שנתיים למקרה של הפתעות מהמשטרה, כדי שאם יפילו עליך בטעות עבירה של רכב אחר תהיה לך הוכחה לגבי הרכב ששכרת.

לגבי דיזל - תמיד סימנתי העדפה זו בהזמנת הרכב. אז סימנתי. לפעמים קיבלתי דיזל ולעתים לא. כיון שאין לכך משמעות מבחינת מחיר השכירות והקבוצה חברת ההשכרה תתן לך מה שיש לה במלאי באותו יום, הן מבחינת הדגם והן מבחינת סוג מנוע והדלק.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חזרתי לעדכן!

קיבלנו סקודה אוקטביה ידנית 1.2 tsi עם 15 ק"מ על השעון חדש דנדש.

לפי דעתי זה שדרוג כי באינטרנט רשום שזה בקבוצת iwme ולא cwmr כמו שהזמנו.

בלי קשר תחנת ההשכרה בסכיפהול מצויינת נוחה ושירותית.

פורסם
השד הוא לא כל כך נורא - עין על מד המהירות ואתה מסודר. יצאתי בשלום מטיולים בהולנד, שויצריה, אוסטריה וגרמניה (ועוד כמה מדינות, אבל אלה יותר דרומיות ופחות קפדנית, למרות הד"שים מרומא ופירנצה שעליהם נכתב בפורום זה מדי פעם).

עם זאת - במדינות הייקיות לא מוותרים על כלום - ואתה יכול לקבל הודעת קנס גם שנה או שנתיים אחרי שחזרת ארצה, וגם אם בינתיים החלפת כתובת פעמיים.

... ובנוסף לקנס תשלם גם הוצאות טיפול של החברה באירופה,של הסניף שלה בישראל, של העו"ד הישראלי שעובד איתה ושל משרד החקירות אם היה צורך לאתר אותך.

• תוכן חדש...