Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, לפני כמה ימים נכנסתי במישהי בכניסה לככר בתוך העיר, ממש במהירות אפסית, חוסר הסתכלות שלי :(

עיקמתי לה את הכנף האחורי ושפשפתי לי את הפגוש הקדמי והפנס ראשי שמאלי.

**במוסך המרכזי, להזכירכם, סיאט 1.4 2012, החליטו להחליף פגוש ופנס. וכמובן, זה לא זול בכלל אז סוכם שאני אתבע את הביטוח. וכך היה.

הנה:

dscf0074l.jpg

עכשיו כמה שאלות:

1. מגיע לי 3 ימים של רכב חליפי שאני לא מעוניין לממש אותם, אך מצד שני נודע לי שהם אמורים לשלם לי עבור השכרה של 3 ימים שוויתרתי עליה? האם זה כך? כששאלתי את סוכן הביטוח הוא אמר שהוא לא יודע (התשובה היחידה שהוא בטוח בה)

2. נגיד אם אני אתבע את הביטוח שוב בתוך השנה הזאת , זה מעלה את הפרמיה עוד יותר מאשר תביעה אחת שכבר עשיתי בשנה ?

3.מתי השמאי מעריך ירידת ערך ואיך הם משלמים לי את הפיצויים? כמה נראה לכם ירידת ערך?

תודה לעונים.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

בונוס היעדר תביעות אפשר לאבד רק פעם אחד עד כמה שאני יודע.

מה שכן אני שמעתי פעם שיש השתתפות עצמית גם על המקיף וגם על הצד ג', לא יודע אם זה נכון וגם לא טרחתי לבדוק את הפוליסה שלי, אבל אם זה נכון יש מצב שיהיה זול יותר לתקן מכיסך, תלוי במחיר התיקון כמובן. כאשר אם אתה מתקן מכיסך אתה יכול לחסוך בעלויות ע"י רק צביעה של הפגוש (הפנס נראה שרק נשרט ולא נשבר).

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...