Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלן אני מעונין לקנות ספוילר לרנו מגאן קופה שלי , השאלה כשאני אתקין אותה לא אהיה לי בעיות כאלו ואחרות עם המשטה ועם רשיון מיוחד לספוילר וכל השטויות האלו??

תודה .

פורסם

לא יודע על בעיות עם משטרה אבל אתה צריך קודם לדאוג לבעיות עם המכס.

יצא לי להיות נוכח במכס בזמן ויכוח של בחור שהזמין מחו"ל באיזור ה 1000 שקל ספויילר ללאדה! נדמה לי שזה היה משהו מקורי.

למכס לא היו בעיות עם הספויילר עצמו, אלא עם הפנס אור בלם שנמצא בתוכו (בגודל של 2 מקלות קרטיב).

המכס ביקש אישור של היבואן לפנס הזה (או משרד התחבורה או גם וגם, אני כבר לא זוכר במדוייק), אבל אין יבואן ללאדה.

אז הבחור התחנן לקבל אישור שיוכל להוציא מהמכס את הספויילר, אפילו ביקש לפרק את הפנס אור בלם כדי שיוכל לקבל את הספויילר בלעדיו.

אבל זה לא עזר, הם הסכימו לתת לו רק את התושבת של הספויילר, את הספויילר עצמו הוא נאלץ להחזיר לשולח.

ממליץ לך בחום לפנות למכס לפני שאתה קונה את הספויילר כדי לברר איזה אישורים אתה צריך ולטפל בעניין הזה עוד לפני הקניה.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

עדיף שלא, אני בספק אם לא יעשו לך בעיות במכס על זה וזה חבל כי אתה יכול להשיג ספויילרים בישראל גם מן הסתם.

משטרה?אני לא רואה איזשהו בעיה עם משטרה כל עוד הספויילר נמוך ונורמלי ואגב, רק ככה הם באמת יפים.

פורסם

אלא אם הספויילר עשוי קארבון, המשלוח יעלה לך יותר מהספויילר.

אני הייתי חוסך את הכסף למשהו מועיל יותר.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

יש מצב שיעשו לך סרטים ויבקשו אישור של משרד התחבורה בגלל שזה חלק לרכב... תנסה לברר בחברת שילוח ולדבר עם עמיל מכס שיוכל להגיד לך אם הם יכולים להביא את החלק בלי בעיה.

We are the Human Race

• תוכן חדש...