Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני חדש בפורום ורציתי להתייעץ עמכם על ניקוי וטיפול שוטף לרכב [אינפינטי FX37 צבע מטאלי ומושבי עור]

-לשטיפת הרכב הזמנתי מEBAY את Meguiars Gold Class Car Wash Shampoo & Conditioner 473m

אשמח אם תתנו הצעות לתכשירי ניקוי המושבים, דשבורד , גאנטים ...

ואפרופו איך השמפו שהזמנתי ? הוא פשוט עוד לא הגיע אז אשמח לחוות דעת .

תודה רבה לכם :)

AUDI S3 2014 :evil:

פורסם
שלום , אני חדש בפורום ורציתי להתייעץ עמכם על ניקוי וטיפול שוטף לרכב [אינפינטי FX37 צבע מטאלי ומושבי עור]

-לשטיפת הרכב הזמנתי מEBAY את Meguiars Gold Class Car Wash Shampoo & Conditioner 473m

אשמח אם תתנו הצעות לתכשירי ניקוי המושבים, דשבורד , גאנטים ...

ואפרופו איך השמפו שהזמנתי ? הוא פשוט עוד לא הגיע אז אשמח לחוות דעת .

תודה רבה לכם :)

השמפו מעולה, אני הזמנתי אותו וחברי פורום נוספים משתמשים בו.

מציע לך גם לרכוש מגבת שנקראת WATER MAGNET ולא לנגב עם מוצר שיכול לשרוט לך את הרכב או להשאיר סימני מים.

לגבי ג'אנטים ופנים רכב אני לא בטוח, יש למגווירס מספיק מוצרים איכותיים שתוכל להזמין, אלו מוצרים איכותיים. מה שכן, לפנים הרכב לא הייתי ממהר להשתמש בתכשירים בטח אם הרכב חדש (וזה נשמע שכן) אלא רק עם מטלית מייקרופייבר לחה למניעת שריטות ואולי קצת ספריי חלונות, זה יספיק ויעשה את העבודה.

בהצלחה,

פורסם

לגאנטים יש תכשיר של SONAX מנקה מעולה למגנזיום

הבעיה שקשה למצוא אותו פה בארץ

אני קונה אותו מאייבי אומנם עולה יותר ב 15 שח בערך אבל זמין מתי שאני רוצה בלי להתרוצץ בסניפי אוטו דיפו

נ.ב

http://www.ebay.com/itm/400292543804?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

מישהו מכיר את הגל הזה לצמיגים שומר על הצמיגים ועל מראה חדש

מישהו ניסה את זה ויכול להממליץ

תודה

קשה באימונים קל בים

פורסם
לגאנטים יש תכשיר של SONAX מנקה מעולה למגנזיום

הבעיה שקשה למצוא אותו פה בארץ

אני קונה אותו מאייבי אומנם עולה יותר ב 15 שח בערך אבל זמין מתי שאני רוצה בלי להתרוצץ בסניפי אוטו דיפו

את מנקה הג'אנטים של סונקס אפשר למצוא באוטוסטור.

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%9E%D7%A0%D7%A7%D7%94-%D7%92-%D7%90%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%9D-SONAX

מניסיון, החומר של של סונקס פשוט מעולה.

פורסם
עם משלוח זה יוצא אותו דבר כמו באייבי

נו אז למה להסתבך בהזמנה מחו"ל כשזה כאן בארץ?

ומי שמתגורר במרכז בכלל יכול לקפוץ ולקחת מהחנות עצמה.

פורסם
נו אז למה להסתבך בהזמנה מחו"ל כשזה כאן בארץ?

ומי שמתגורר במרכז בכלל יכול לקפוץ ולקחת מהחנות עצמה.

http://www.ebay.com/itm/270972152168?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

זה המוצר למה פה בארץ צריך לעלות משלוח רגיל 22 שח

אם זה אותו מחיר אני מעדיף לרכוש מEBAY

קשה באימונים קל בים

פורסם
http://www.ebay.com/itm/270972152168?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

זה המוצר למה פה בארץ צריך לעלות משלוח רגיל 22 שח

אם זה אותו מחיר אני מעדיף לרכוש מEBAY

כי זה המחיר בארץ! לך תבדוק בדואר כמה עולה לך משלוח.

אם זה אותו מחיר כמו באיביי אתה מעדיף להזמין מחו"ל? למה?

פורסם
מה בנוגע לווקס הכרחי לעשות ?

מומלץ. ווקס מגן על הצבע שלך מפגעי מזג האויר. ווקס הכרחי וגם מומלץ ע"פ הוראות היצרן, בייחוד במדינה עם אקלים מדברי כמו שלנו.

פורסם
מומלץ. ווקס מגן על הצבע שלך מפגעי מזג האויר. ווקס הכרחי וגם מומלץ ע"פ הוראות היצרן, בייחוד במדינה עם אקלים מדברי כמו שלנו.[/QUOT

אוקיי הבנתי ... על מה אתה ממליץ ? אגב הצבע מאטלי

פורסם
מומלץ. ווקס מגן על הצבע שלך מפגעי מזג האויר. ווקס הכרחי וגם מומלץ ע"פ הוראות היצרן, בייחוד במדינה עם אקלים מדברי כמו שלנו.[/QUOT

אוקיי הבנתי ... על מה אתה ממליץ ? אגב הצבע מאטלי

• תוכן חדש...