Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, כולנו נתקלנו בזה, סוף סוף רואים את הפנים האמיתיות של המשטרה במצלמה:

2 שוטרים עצרו מפגין שהתפרע (סבבה) - לוקחים אותו (סבבה) ואז שהם בטוחים שכבר לא קולטים אותם - מתחילה ההתנהגות האמתית של משטרת ישראל:

http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-4346-65899,00.html

בד"כ, לראות ולא להאמין, עכשיו זה לא להאמין שסוף סוף רואים!

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשהיו סרטונים דומים מול מתנחלים אף אחד לא התייחס. כשזה נוגע לתושבי המרכז כול ערוצי התקשורת מזנקים צ׳יק צ׳אק.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

ניסיתם שלמוע את הצד השני ?

ההפגנה בשבת שעברה היתקיימה ללא רישיון, וכל מטרתה היתה ליצור אנרכיה לשמה, חפצים הועפו על שוטרים ובכתבה שהופיעה אמש בערוץ 2 הם אפילו לא מכחישים זאת.

מעניין שאיתי אנגל לא הזדעק כך לאחר פינוי עמונה, וזה רק מראה עד כמה התקשורת בארץ צבועה ומתחסדת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תפסיקו להתחסד

שוטרים הואשמו גם בהתנהגות לא הולמת גם בהפגנות נגד מתנחלים.

ההבדל הוא שכאן המפגינים לא הרימו יד על שוטרים מה שאצל המתנחלים זו התנהגות נורמטיבית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא ראינו את תקשורת יוצאת מגידרה, בלשון המעטה לאחר הפינוי האלים של עמונה.

ההפגה במוצאי שבת שעברה היתה בלתי חוקית, ולא מעט שוטרים חטפו בקבוקי מים בראש ואפילו אבנים הושלכו לעברם.

כל מי שירים יד על שוטר צפוי לחטוף, נקודה.

פורסם

הנה עדות אחרת:

Danny Spektor ‏

יום 24 יוני‏ בשעה 09:26‏ ·

טוב, בואו נדבר על זה. אני רואה כל כך הרבה שטויות נכתבות כאן על הוול ופשוט מתקשה לשתוק. בתור מי שהיה אתמול מהצד המסקר, לא מצד המפגינים ולא מצד השוטרים, ניסיתי להיות בכל המקומות, ובעיקר להתבונן מהצד. אני חושב שהצלחתי.

קודם כל נכון – ראיתי אלימות משטרתית. ראיתי שוטרים דוחפים מפגינים בכוח, ראיתי אותם תופסים מפגינים וזורקים אותם בחזרה לקהל ואפילו ראיתי את אחד המפקדים היותר בכירים בשטח לוקח מפגין וזורק אותו באלימות אל הקהל. אבל זה לא באמת מפתיע, נכון? הרי ידעתם מראש שזה מה שיקרה אתמול. ההפתעה הגיעה דווקא מהצד השני.

אם זו הייתה הפגנה, גדולה ככל שתהיה, בגבולות רוטשילד וכיכר הבימה אז ניחא, מותר לכל אזרח למחות במדינה דמוקרטית. נעזוב לרגע האם הם ביקשו או לא ביקשו אישור, מצידי שיפגינו בלי אישור. וגם מצד המשטרה – ההוראה הייתה לחסום את אזור רוטשילד, לתת לאנשים להפגין במתחם ואחר כך שיתפזרו לביתם. וכך אכן קרה בעשר הדקות הראשונות, עד שלמפגינים עלה השתן לראש.

עמדתי בחזית, מול השוטרים והמפגינים, והמפגינים לא חיפשו אתמול את ההפגנה הלגיטימית – הם חיפשו דם. את הדם של עצמם, כדי שיהיה מה לצלם.

ראיתי מפגינים שמקללים ויורקים על שוטרים רק כי הם עמדו מולם, ראיתי את המפגינים שחיפשו את המכות עם השוטרים ותיאמו ביניהם איזה שוטר ידחפו קודם, ראיתי את המפגין שאמר לי שכדאי לי לזוז אחרת גם אני אפגע מהחפצים שהם עומדים לזרוק תכף, ראיתי מפגין שהכה שוטר רק כדי שהשוטר יהדוף אותו בחזרה והוא יוכל לרוץ לתקשורת ולהתלונן על אלימות משטרתית. ואגב, גם בעיתון גדול אחר (טוב, לא גדול, בינוני מינוס, אבל איכותי) ראו את זה ובכל זאת רצו לצטט את המפגין הזה, פשוט כי הוא התאים להם לאג'נדה.

הגעתי לפני כוחות המשטרה לגן העיר, בריצה. ראיתי את ששת המפגינים שדפקו שם על החלונות עד שיתנפצו ואת שני המפגינים שבאו, בעטו בחלונות הזכוכית של בנק הפועלים, חייכו בגאווה וברחו מהמקום.

מי שחוטף מכות בערב שבת, נותן מכות בחזרה בשבת?

ועוד הערה קטנה. בניגוד למה שכמה חובבי קונספירציות חושבים לא הון, לא שלטון ולא נעליים. מי שהתקשר ב-11 בלילה לדסק החדשות ואמר להם לשנות את הכותרת ל"אנרכיה ברחובות" הייתי אני, לא אף טייקון חובב בצע. מי שהעביר את התמונות והמראות הייתי אני, מי שראה בעיניים את ההפגנה הלגיטימית הופכת לאנרכיה של אנשים שלא רואים בעיניים דבר מלבד אלימות הייתי אני. התביישתי אתמול, באמת. כל כך התביישתי כשהעברתי את הדיווח.

אתמול אף אחד לא דרש צדק חברתי, אף אחד לא ביקש דיור, אוכל או אפילו להחליף את הממשלה. זו לא הייתה מחאה פוליטית, לא הייתה מחאה חברתית אלא מחאה אנרכיסטית. הסיסמא המרכזית הייתה "העם דורש מרי אזרחי". מי שמחפש מכות ימצא אותן, תהיו בטוחים.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

חן איפה ראית שהוא זרק משהו? ואיפה שהוא התנגד למעצר?

לשוטר אסור להיות נקמן, גם אם הוא זרק עליהם משהו, השוטרים כבר אזקו אותו והשתלטו עליו

מה הקשר לתת לו 2 בוקסים לפנים?

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אני לא מבין, מה כאילו יש פרס כספי על התחסדות בפורום?

חן תסביר לי בבקשה מה הקשר למתחנלים, מה הקשר שההפגנה התקיימה ללא רישיון.

האם זה נותן לגיטימציה להכאת המפגין, אתה באמת מצדיק את ההתנהגות הבזויה הזאת?

מה זאת אומרת מי שמרים יד על שוטר יחטוף, הרי הבן אדם עזוק עצור, לא מתנגד, מה פשר המכות האלה!?

מעניין אם לסמרקשים האלה היה אומץ להרים יד ככה על בן משפחת פשע, פחדנים עלובים, על חלשים יש להם כח.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

זה נכון, לשוטר אסור לנקום.

אבל גם שוטר הוא רק בן אדם, על כל המשתמע מכך.

מה שראינו ביום שבת שעברה זו לא הפגנה, אלא אנרכיה במלוא מובן המילה, ואנרכיה נענית ביד קשה.

היה ברור וצפוי שהתקשורת תעוט על אלימות השוטרים כמוצאת שלל רב, כאילו שהמפגינים היו אוסף שיות תמימות.

מה שבטוח, מי שהפסיד זו תנועת המחאה שאיבדה כמעט כליל את הלגיטימציה שלה.

במחשבה שניה, טוב שכך.

פורסם

חן תסביר לי בבקשה מה הקשר למתחנלים, מה הקשר שההפגנה התקיימה ללא רישיון.

האם זה נותן לגיטימציה להכאת המפגין, אתה באמת מצדיק את ההתנהגות הבזויה הזאת?

מעניין אם לסמרקשים האלה היה אומץ להרים יד ככה על בן משפחת פשע, פחדנים עלובים, על חלשים יש להם כח.

הפגנה ללא רישיון מהווה הפרעה לסדר הציבורי והינה עבירה פלילית, מה לעשות, אלו חוקי מדינת ישראל.

זה לא נותן לגיטימציה להכאת מפגין, אבל צריך לשמוע גם את הצד השני, ויש לו הרבה מה להגיד.

אגב משפחות פשע, הם מיתייחסים בשיא העדינות לשוטרים ובנימוס רב, כי הם מודעים שמעידה הכי קלה שלהם שולחת אותם למעצר במקרה הטוב או לבית החולים במקרה הפחות טוב.

פורסם

חן, אני מצטער, אתה מוכיח הודעה אחרי הודעה שאתה מנותק מהמציאות.

עכשיו תשמע, בוא נגיד שהמחאה לא חוקית - סבבה?

בוא נגיד שהבן אדם הזה עשה משהו לא בסדר, סבבה?

זה נראה לך הגיוני שאדם אזוק במצב כזה ייקבל מכות על ידי שוטר?

השוטר הוא רק בן אדם? השוטר הוא נציג החוק ומייצג משהו. הוא לא רק בן אדם.

אם עכשיו אני הולך וזורק נעל על מישהו ברחוב - אני מתערב איתך שהמשטרת דמיקולו הזאתי לא תגיע אפילו.

3 ימים ניסיתי להשיג תשובה דרך הטלפון איך להוציא תעודת יושר בעלאק "מרכז שירות לאזרח שלהם".

אבל שזורקים נעל על שופטת - הולכים לכמה שנים בכלא, למה? כי השופטת מייצגת משהו.

כנ"ל השוטר.

לא ייתכן ששוטר ייתנהג ככה.

אני לא מאחל לאף אחד להיתקל בשוטרים כאלו ורצוי שהוא יעוף מהמשטרה ויפה שעה אחת קודם.

בקשר למשפחות הפשע והמשטרה - שתפסיק לראות הבורר ותתחבר למציאות, תדע מה היחסי כוחות בין שוטרים ומשפחות פשע.

ובדיוק מי הולך לבית חולים הרבה זמן אם הוא אומר מילה לא במקום.

השוטרים כל כך פחדו בנהריה שהם הגיעו למצב שהם שמו מטעני חבלה מתחת לרכב של עבריין.

פורסם

לא רק השוטרים מנהריה. פה בעיר, באשדוד, לא רחוק ממדינת תל אביב.

בכיכר הסיטי, די מוכרת לתושבי העיר, לא פעם ולא פעמיים חונות על המדרכות מסביב לכיכר מכוניות של טיפוסים ''מיוחדים''

אתה חושב שהניידות שעוברות באזור מעזות לחלק דוחות? תרשה לי להיקרע מצחוק.

אני מבטיח לך שאותו שוטר לא היה מעז להרים יד על אחד למשפחה כזאת ולו רק מהפחד שהוא יזכור אותו וידאג להתחשבן איתו.

תמיד זה היה כך, הם יודעים להתנהג כך רק למי שהם יודעים שלא יכול לאיים עליהם.

והעובדה שהמחאה לא מאושרת ומהווה עבירה פלילית זה עדיין לא הופך את המכות האלה ללגיטימיות.

כל מה שהם עשו פה זה רק לחזק את דעת הקהל עליהם ולחזק את ידם של האנרכיסטים המשועממים האלה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
ניסיתם שלמוע את הצד השני ?

ההפגנה בשבת שעברה היתקיימה ללא רישיון, וכל מטרתה היתה ליצור אנרכיה לשמה, חפצים הועפו על שוטרים ובכתבה שהופיעה אמש בערוץ 2 הם אפילו לא מכחישים זאת.

מעניין שאיתי אנגל לא הזדעק כך לאחר פינוי עמונה, וזה רק מראה עד כמה התקשורת בארץ צבועה ומתחסדת.

בוא נתחיל מזה שעמונה היא ישוב לא חוקי שנבנה בניגוד לחוק על ידי מפירי חוק סדרתיים שכל מטרתם היא לעבור על החוק במודע וכאשר המערכת השלטונית מנסה להחזיר את המצב למצבו הקודם והחוקי כלומר להרוס את הישוב הלא חוקי שנבנה במודע בניגוד לחוק יש התפרעויות ואלימות נגד רשויות החוק והמשטרה.

אל תשווה את המתנחלים שעושים מעשים מנוגדים לחוק במודע במטרה לעבור על החוק להפגנה שהיתה ללא רישיון כי הרשויות לא מוכנות לאשר הפגנות בנושא כי זה נראה רע והם פוחדים שזה התחלה של הפגנות חדשות וזה הסיבה לאלימות החסרת היגיון והמוגזמת.

מגעיל אותי שאתה משווה את זכותו של אזרח להפגין למען מטרות שנראות לו ראויות גם אם בעינך הן לא לעומת חבורת פורעי חוק שעושים כל מה שהם יכולים להתעמר בצבא ובמשטרה ביליתי יותר מידי זמן עם השטופי מוח הקיצוניים בשטחים כדי להכיר אותם ואת התנהגותם.

ולא... אני בכלל לא שמאלני זה מה שעצוב.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

הנה כל יפי הנפש והמתחסדים יצאו מכל החורים.

רוני - אני מציע שבפעם הבאה תביא קישור לכתבה של אורי בלאו, כדי שזה יהיה יותר אובייקטיבי.

נתחיל מזה שכמו בסרטונים של כל מיני פעילי שלום מהשטחים, גם כאן מדובר בקטע מאוד קצר (ומגמתי כנראה) שלא מראה את כל התמונה ואת מה שקרה שם לפני והסיבה שבגינה הוא נעצר, מה גם שאף אחד לא יודע מה אותו מפגין אמר/עשה כשהם הלכו איתו בתוך הבניין.

דבר שני, לכל אלה שאומרים שלשוטר אסור להיות נקמן, אני רוצה לראות אתכם מתאפקים ושומרים על קור רוח ועל "מקצועיות" כשעשרות ואף מאות בהמות דוחפים אתכם, יורקים עליכם, מתפרעים ומנסים לעשות כמה שיותר בלאגן. המפגינים חיפשו בכוח צרות, והם מצאו אותם.

ותשובות מפגרות של "לא יכול אל תהיה שוטר" תשמרו לעצמכם, כי אין אף אדם שלא ניתן להוציא אותו משלוותו בדרך זו או אחרת, ויותר מזה, אתם חושבים שזה קורה רק בארץ? אז זה קורה גם בארה"ב הנאורה (מניסיון).

ובנימה אישית - משום מה לא ממש כואב על כל אותם בטלנים שיצאו לחפש בעיות וקיבלו כמה כאפות על הדרך, אולי להבא הם ילמדו לקח. יותר מזה, מה שאני ראיתי באותה ההפגנה זה לא הפגנה לגיטימית של אנשים עובדים אלא הרבה זבל תל אביבי שהתנקז למקום אחד.

• תוכן חדש...