Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמיל - אם מח"ש חוקרים אותך אז זה לא בסדר?! התפקיד שלהם זה לחקור אותך!

שוטרים לא מבינים לפעמים שהם מדברים כמו אחרון העבריינים.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמח"ש יחקרו כמה שבא להם, אבל שיחקרו ולא על כל פלוץ קטן של עצור/מעוכב/אזרח.

שמעתי מלא אירועים שאנשים הגיעו לחקירה ולא היה כלום. אותו בן אדם סתם אמר ש"הרביצו" לו.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

תגיד לי, אם אני הולך עכשיו למשטרה ואומר "שהרביצו" לי - זה לא מתפקיד המשטרה* לחקור לראות אם באמת הרביצו לי או לא?

איך הם אמורים לדעת אחרת?

*תפקיד רישמי - כי במציאות הם עסוקים בלשתות קפה ולהתחמק מעבודה.

פורסם

אמיל, מח"ש זה ראשי תבות של "מחלקת חקירות שוטרים" ותפקידם לחקור כל תלונה של אזרח על התנהלות לא תקינה של המשטרה.

וזה מעולה שהם עושים את זה. השאלה היא כמה פעמים התיק נסגר סתם ככה לעומת כמה עונשים שוטרים מקבלים ביחס למספר התלונות.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

לי אישית היו שתי תיקים. על אחד מהם נחקרתי והתיק נסגר.

התיק השני נסגר ואפילו לא זימנו אותי לחקירה, מרוב שהעצור חירטט ובכה לחוקר ש"הרבצנו" לו.

הוא בטח חשב שאם מקפלים לו את היד בצורה חוקית ושמים עליו אזיקים, זה בטח "הרביצו" לו... פעם הבאה שלא יחביא סמים בכיס וינסה להעיף אותם מהיד שלנו.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

נו, אז מה בדיוק אתה רוצה מהם?!

נשמע שהם עושים את העבודה על הצד הטוב ביותר.

יש הרגל כזה של אנשים לצעוק ישר "חמאס" בלי שום סיבה.

פורסם

מה אני רוצה מהם? לא רוצה מהם כלום.

אני מצדיק את מח"ש שלפעמים שוטרים נוהגים לא במקום. אבל שיידעו שלהגן על אחד, שצילם צוות מסייר, יש לו תמונות של חמאס בפלא' והוא אחראי להרבה זריקות אבנים, זאת טיפשות מצידם!

כי אם אתה תעצור אותו ותעשה לו משהו, אתה תאכל אותה, הם ייכנסו בך עד הסוף, לא איכפת להם העבר של אותו אחד.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אמיל - אז הוא צילם אתכם מסיירים. הוא עשה משהו לא חוקי? הוא החזיק תמונות של חמאס - הוא עשה משהו לא חוקי בזה?

תפסתם אותו זורק אבנים? תעצרו אותו.

האתיופי שחטף מכות בחיפה בסופ"ש מראה לך לאן הרוח נושבת אצל חלק מהשוטרים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...