Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום 29-6-12 קיבלתי דוח חנייה על כך שהעמדתי את הרכב על המדרכה עכשיו אני יתאר את המקום בו חניתי נכנסתי לחניון של סופר בבאר יעקב לא הייתה חניה לא בפנים ולא בחוץ אז איך שנכנסים לחניון עם עושים פניה של 180 שם חניתי על המדרכה כאילו לא עליתי על המדרכה כי זה בגובה המפלס של החניון ויש שם מין שביל כזה שבור וחול.

עכשיו השוטר נתן לי דוח 500 שקל אין לי בעיה עשיתי טעות אני ישלם אבל איך השוטר הגיע לשם בכלל? הוא חנה באדום לבן בסיבוב (מתועד) בשביל שאישתו תירד לעשות קניות ובינתיים ירד לדפוק לי דוח כששאלתי אותו למה אתה חונה באדום לבן הוא אומר לי אני בתפקיד אמרתי לו זה לא מצדיק את זה בשביל לחנות באדום לבן וכי טענתי שראיתי את אשתו יורדת לעשות קניות הוא לא אמר כלום

יש לציין כי זה שיטור עירוני של באר יעקב.

יש לי טעם לערער או ללכת למשפט ?

אם לא הסברתי את עצמי נכון תגידו לי אני יתקן מייד

פורסם

אין קשר בין העבירה שלך עליה קיבלת דו"ח לבין עבירות השוטר!!

ועל פי התיאור שלך אכן עשית עבירה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא הייתי ברור מספיק

גם אם השוטר היה בלי כובע הדו"ח תקין וגם אם הוא חנה באדום לבן הדו"ח תקין.

רוצה ,תתלונן על השוטר אבל כאמור זה לא מה שישנה בנוגע לדו"ח שלך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

איך אתה יודע שזו אישתו?

בדקת תעודת זהות?

השוטר אישר לך שזו אישתו?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מכיר אותה זה ישוב מכירים פה את כולם מה זה משנה גם אם זה לא אשתו הוא חונה באדום לבן ומוריד מישהי לקניות ומחכה לה בחוץ?

ומה אתם ישר תוקפים אני יודע שעשיתי טעות השאלה אם אפשר לבטל אותה רק שאלתי שאלה אני מרגיש מואשם ברצח פה

פורסם

אתה יכל להגיש עירעור על הדוח.

אני לא יודעת כמה יעזור לך לומר שהשוטר חנה באדום לבן,

אתה יכל לנסות אולי יצליח לך.

*מי תקף אותך?

שאלתי שאלות, אתה לא חייב לענות מנסים לעזור לך, כנראה שאתה תסתדר לבד.

בהצלחה ושבת שלום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ומה אתם ישר תוקפים אני יודע שעשיתי טעות השאלה אם אפשר לבטל אותה רק שאלתי שאלה אני מרגיש מואשם ברצח פה

עם כינוי כמו שבחרת, אל תתפלא שיחשדו בך ברצח ולא באי מתן עזרה לקשישים לחצות את הכביש.

ארז רונן

פורסם
אתה יכל להגיש עירעור על הדוח.

אני לא יודעת כמה יעזור לך לומר שהשוטר חנה באדום לבן,

אתה יכל לנסות אולי יצליח לך.

*מי תקף אותך?

שאלתי שאלות, אתה לא חייב לענות מנסים לעזור לך, כנראה שאתה תסתדר לבד.

בהצלחה ושבת שלום.

ל'

לא התכונתי אלייך שבת שלום :)

איך אני מגיש ערעור?

ומה אני יעשה אני עם הכינוי הזה שנים בכול הפורומים שאני מכיר זה לא אומר שאני אדם רע או משו כזה זה רק שם משתמש..

פורסם

אם היית ברכב למה לא ירדת מהמידרכה?

תמיד אפשר לערער.

תצלם את המקום תראה את הבעיות הקיימות והשעה שהיית.

אולי השופט יתחשב בך לא בגלל שהשוטר חנה באדום לבן אלה בגלל תנאי השטח.

חוץ מזה אם השוטר עושה עבירת חניה אתה יכול לצלם ולהעלות באתר שלהם בפייסבוק ואז נוזפים בשוטר נו נו נו.

• תוכן חדש...