Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי יונדאי אקסנט 97 כבר כמה שנים טובות. מעולם לא היו בעיות עם הרדיאטור או נזילות וגם לא בעיות של התחממות. במשך שנים בדקתי נוזל קירור ותמיד הרדיאטור היה מלא וכך גם מיכל העיבוי, שום תזוזה, כמו שצריך להיות.

בחודשים האחרונים, כשאני בודק את הרכב אני רואה שמיכל העיבוי מתרוקן בקצב מהיר מאוד. למעשה בחיים לא נגעתי בו עד לאחרונה חוץ מלבדוק שהנוזל על הקו המלא. כשהוספתי לתוכו נוזל קירור שמתי לב גם שהוא מטונף שחבל על הזמן. כבר מילאתי אותו לפחות שלוש פעמים בחודשים האחרונים אחרי שהוא התרוקן כמעט לחלוטין. בדיעבד חששתי שאולי עשיתי משהו לא נכון ? ואולי אני בכלל לא מבין מה תפקידו של מיכל העיבוי ?

אני אדגיש שגם מאז שהחלה ה"בעיה" הזו, אין שום נזילות שניתן להבחין בהן ואין שום בעיה אחרת שצצה של התחממות או משהו כזה. וגם ברדיאטור עצמו אין בריחה של נוזל קירור.

אז מה בעצם יכול להיות הסיפור עם מיכל העיבוי ומה אני אמור לעשות עם זה ?

תודה.

פורסם

לי היה אותו סיפור וגיליתי שיש נזילה ממשאבת המים. קשה לראות את זה כי המים בדרך כלל מתאדים אבל יש טיפות ירוקות מסביב למשאבה.

בדוק שם

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

מבלי לראות קשה מאוד לקבוע.

יכול להיות סדק במיכל, פקק רדיאטור שלא אוטם היטב, משאבת מים נוזלת, צינור מים נוזל, רדיאטור סדוק, נזילה מבית התרמוסטט, כמו שהבנת האפשרויות רבות ומרובות.

כמו כן, בדקת שלא בורחים לך מים לשמן?

ממליץ לגשת למוסך שיבצע בדיקת לחץ

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

האם נראה לכם שזה דורש "טיפול דחוף" או שאפשר להמתין עם זה עוד חודשיים שלושה עד הטיפול השנתי ?

כאמור, על פניו, עד עכשיו, זה לא מתבטא בשום דבר בפעולה של האוטו.

פורסם

הוא מתרוקן בצורת אידים שיוצאים כשאתה מפעיל מזגן,עשה עקיפה לרדיאטור

הפנימי ותראה אם התופעה נעלמת.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

אם יש חור קטן באחר מהצינורות ורק שנוצר לחץ יוצעים המים (בנסיעה), החור יכול לגדול ולקרוא צינור בזמן נסיעה, לא נעים.

Nir Goldman-Fux

פורסם

תבדוק גם את הפקק של הרדיאטור גם אם הוא נראה לך תקין לגמריי, אם הקפיץ שלו לא 100% תקין אז הוא לא אוטם וכיש לחץ מים בורחים מהמערכת. לי פעם הייתה בלנטרה "העלמות" כזו של מים והבעיה הייתה בפקק, החלפתי פקק מהחברה (זול) והבעיה נפתרה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
תבדוק גם את הפקק של הרדיאטור גם אם הוא נראה לך תקין לגמריי, אם הקפיץ שלו לא 100% תקין אז הוא לא אוטם וכיש לחץ מים בורחים מהמערכת. לי פעם הייתה בלנטרה "העלמות" כזו של מים והבעיה הייתה בפקק, החלפתי פקק מהחברה (זול) והבעיה נפתרה.

פקקים עשויים פלסטיק, ההברגה נהרסת מהר והפקק לא אוטם.

Nir Goldman-Fux

פורסם

חברה,הוא כתב בפוסט אחר שיוצאים אידי מים מהתריסים של המזגן

בתא הנהג,אז רוב הסיכויים שזה רדיאטור חימום פנימי תקול.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם
חברה,הוא כתב בפוסט אחר שיוצאים אידי מים מהתריסים של המזגן

בתא הנהג,אז רוב הסיכויים שזה רדיאטור חימום פנימי תקול.

אבל אז האדים אמורים להופיע רק שהמזגן עובד על חימום, לא ?

תודה לכולם על התשובות והעזרה !

• תוכן חדש...