Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה פירוש מחליפים לו את הרכב ליונדאי אקסנט 95 - האם הוא מקבל חזרה את כספו ועושה עסקה חדשה לרכישת רכב אחר?

למה כוונתך "שכחו מהנושא הזה של הגיר ושאר הדברים". האם שכחו לדווח לו שיש בעיה? האם התכוונו שהוא יכול לשכוח מהכסף ששילם?

בעיקרון יש לסוחר רכב חובת גילוי נאות, כלומר הוא צריך להודיע לבעל הרכב על כל תקלה ותאונה הידועה לו.

במקרה זה מכיוון שחברך לא חכם, הוא קנה רכב מבלי לבצע בדיקה ומבלי לקבל מן הסוחר טופס גילוי נאות. ייתכן גם שאישר שהוא מקבל את הרכב במצבו. סיכוייו להצליח בתביעה אינם מזהירים שכן הסוחר יכול לטעון כי הגיר היה תקין עד למועד בו קיבל את הרכב.

הייתי שואל אם הוא שילם מחיר מחירון, אבל כבר ירדו עליו פה מספיק :wink:.

במחשבה שניה, כמה שהוא שילם יותר - זה עוד יכול להציל אותו.

הוא צריך מיידית לקבל חוו"ד מומחה משמאי רכב/מכון גירים, עם הערכה שלא יתכן נזק בכזה סדר גודל תוך 3 ימים,

ועם זה ללכת לבית משפט לתביעות קטנות (קשה לי להאמין ששילם מעל הסכום של 18,700, כך שזה כנראה בקטגוריה של תביעות קטנות).

השופטים 'מאוד אוהבים' סוחרים לא ישרים.

כמובן שייעוץ עם עו"ד יכול רק לעזור.

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם
הייתי שואל אם הוא שילם מחיר מחירון, אבל כבר ירדו עליו פה מספיק :wink:.

במחשבה שניה, כמה שהוא שילם יותר - זה עוד יכול להציל אותו.

הוא צריך מיידית לקבל חוו"ד מומחה משמאי רכב/מכון גירים, עם הערכה שלא יתכן נזק בכזה סדר גודל תוך 3 ימים,

ועם זה ללכת לבית משפט לתביעות קטנות (קשה לי להאמין ששילם מעל הסכום של 18,700, כך שזה כנראה בקטגוריה של תביעות קטנות).

השופטים 'מאוד אוהבים' סוחרים לא ישרים.

כמובן שייעוץ עם עו"ד יכול רק לעזור.

דיברתי איתו וירדתי איתו לפרטי פרטים ומשם התברר לי הכל ,

הסוחר אמר לו שהוא מוכן למכור לו תרכב הזה ב5 אלף , כברזל וכל תקלה ובעיה שיש תהיה על אחריותו ,

עניין שהוא לא אמר לי עד השיחה האחרונה איתו לפני כ10 דקות

פורסם

רגע, הסוחר אמר לו מלכתחילה שהרכב ניתן ללא שום טענה לגבי תקינותו והמחיר 5000 ש"ח?

אם ככה אז זה כבר נראה אחרת.

שיתקן את הרג'קטים ויהנה מרכב מפנק נוח ובטוח ב 15K.

רק דבר אחד - לפני שמכניסים לתיקון במוסך שיבצע את העברת הבעלות. (בעצמו, לא להאמין לסוחר ש"יעשה את זה בשבוע הבא")

הסיבה מאוד פשוטה - עדיף לגלות עכשיו שהרכב מעוקל/גנוב וכו' מאשר אחרי שמשלמים למוסך 10K כדי לתקן אותו...

אה, וכדאי להשקיע 10 ש"ח באינטרנט באתר רשם המשכונות ולראות אם הרכב משועבד (שעבוד ועיקול אלו דברים שונים)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בבקשה ממך שנה את הכותרת ל "חבר שלי טמבל".

אם מה שכתבת בסוף נכון, אין למגרש יד ורגל בדבר.

פורסם

אני לא מבין מה ה"חבר" שלך רוצה.

קיבל רכב כברזל ב5000 שקלים, חסרים כאן המון פרטי, כגון היסטורית הרכב, מדינה לשער, מורה לנהיגה, חברה וכד'.

כמו כן האם לרכב יש טסט? האם הוא אחרי תאונה קשה?

משהו במחיר הזה לא מסתדר לי...

לדעתי שימכור אותו כמו שהוא ואולי אפילו ירוויח ויחפש משהו אחר.

מה שזול יקר ולהכנס עם רכב כזה להרפתקה מאוד לא משתלם כלכלית.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מדהים אותי איך העלת סיפור "נוכלות" עסיסי, פרסמת שם המגרש,

ובסוף מתברר שהחבר שלך קנה רכב שמיועד לברזל ביודעין.

הרכב נמכר לברזל לסוחר בפחות מ 5000 ש"ח ע"י מישהו שהחליט לא להשקיע בתיקונים יקרים.

עכשיו, כאשר החבר שלך השקיע כבר 5000 ש"ח, ולפני שישקיע עוד 10 אלפים,

תעשו שני דברים :

1. תבדקו שהרכב לא גנוב\מעוקל\משועבד\לא ירד מהכביש לצמיתות בגלל תאונת טוטאל לוס.

2. במוסך פחחות תרימו את הרכב לליפט ותבקשו בדיקת שלדה, כדי להיות בטוח שהרכב לא עבר תאונת שלדה רצינית, אשר יש לה משמעות בטיחותית.

במידה ושני הדברים עברו את המבחן, תמצאו מוסך לא מורשה יבואן שמתמחה ברכבי רנו לפרוייקט השיקום .

כמובן, חייבים לעשות העברת בעלות.

במידה ולחבר שלך אין כספים לשיקום מגאן שכזאת, שיקח יונדאי במקום מגאן,

אבל הפעם שיבדוק את מצב הרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

VLADCLAR

אני ידעתי את החלק הזה 10 דקות לפני שפירסמתי את התגובה עלזה , הוא לא אמר לי מילה

אמר לי שהרכב נמכר לו כמו שצריך והכל ,

ורק אחרי זה כשהתחלתי לתחקר לעומק הוא אמר לי את כל זה ,

אמרתי לו שיעשה מה שבראש שלו עם המלצה ממני לנסות להשקיע בשיקום המגאן , ממה שידוע לי הוא היום הלך

למכון גירים א.א. בירושלים ( או שם דומה לפחות ,לא זוכר בדיוק , )

וניראה מה הוא יגיד

• תוכן חדש...