Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אחרי אין ספור סוגי רכב, הוחלט לקנות טויוטה אוריס רובוטית.

אני יודע שהיא רובוטית, אבל אני אישית אוהב את הגיר הזה, ולפי דעתי היתרונות עולים על החסרונות.

יש למישהו במקרה מפרט טכני של שנת 2008 שמפרט את ההבדל בין רמות הגימור השונות?

ראיתי את ההבדל בין GLI ל- TERRA PLUS, אך נוכחתי לדעת שישנו עוד דגם LUXTURY ואני לא יודע איפה הוא עומד מבחינת הדגמים ומה הוא מכיל.

אודה מאוד למי שיוכל לעזור.

פורסם

הלאקצ'ורי הוא הכי מאובזר וכלל חישוקי מגנזיום וגג שמש מקורי בנוסף על כל מה שיש ב-GLI.

הטרה מחסירה מה-GLI את בקרת האקלים, חלק מהפלסטיקה הכסופה, מצויידת בטאסות שונות, בלי שליטה על המערכת מההגה, בלי ציפוי עור להגה ולידית ההילוכים וללא שלט מפתח, חסרים גם 2 חלונות חשמל אחוריים שנוספים בהתקנה מקומית בטרה פלוס.

פורסם

תודה רבה על התגובה.

עזרת לי מאוד.

רק לצורך הבהרה, אם אין לרכב גג נפתח אין מצב שהוא ברמת אבזור LUXTURY?

כי מגנזיום יש גם בדגמי GLI.

פורסם

בלאקצ'ורי יש חישוק מסויים, כמו זה שיש על הקורולה דינמיק הראשונות השחורות, מדובר ב-16 אינץ' בצורת טורבינה כזאת.

אם אין סאנרוף מקורי זאת לא לאקצ'ורי.

למה בחרת דווקא באוריס?

פורסם

קודם כל תודה.

למה אוריס?

היתה לי קורולה 2008 לתקופה ארוכה מאוד, ולא היתה לי בעיה עם הגיר הרובוטי. מאוד אהבתי את החיסכון בדלק

ואת הזריזות של הרכב.

רק צריך להתרגל לגיר הזה.

לאישתי, הקורולה מאוד ארוכה, והיא רוצה רכב עם דלת חמישית והרכב הזה לא ממש יקר (בגרסה הרובוטית) אז זאת אופציה מאוד מעניינת.

היא עשתה סיבוב על כזה רכב, והיא לא נרתעה מהגיר הזה אז הבעיה הגדולה ירדה.

עכשיו רק צריך למצוא רכב כזה שמור לא במחיר גבוה מדי.

פורסם

אם אתם מסתדרים עם הגיר אז זאת באמת אפשרות טובה, הכישלון של הגיר בישראל גורם לירידת ערך מואצת וביקוש מועט מאוד, במיוחד לאוריס שנמכרה בכמויות קטנות יחסית. לי אישית היה מפריע שברכב יש 4 כריות אויר בלבד ואים בקרת יציבות.

שבוע טוב

פורסם

שלום רב,

ברשותנו בטרייד אין אוריס 2008 ברמת גימור טרה פלוס (מצוידת בארבע חלונות חשמל) יד 1 פרטית,מטופלת במוסך מורשה לאורך כל התקופה (היסטוריית טיפולים),בעלת 65,000 ק"מ. במידה וזה עשוי לעניין אותך אנא צור עמי קשר ואשמח לעזור לך גם בכל שאלה אחרת בנושא.

שרון כהן,מנהלת אולם תצוגה.

057-5958872.

בהצלחה ברכישה,ובכל בחירה שתעשה.

• תוכן חדש...