Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי לאנסר executive 06

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב אמין מאוד.

צריכת דלק סבירה לקטגוריה.

לא חזקה במיוחד 97 סוסונים.

לא יפה במיוחד.

אחת הקניות הטובות בששוק המשומשות במחירים בהם היא נמכרת.

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

שלום,

הרכב הנ"ל מגלה אמינות גבוהה.

הרכב נוח, מתלים רכים.

בטיחות גבוהה גם לנוסע ולהולכי רגל.

אבזור לא בשיא הטכנולוגיה, אבל נסבל.

צריכת דלק יחסית גבוהה ל-1.6 אוטומטי, זה מיצובישי הרי. משולב בסביבות ה-1:9.

חפש משומשת שמורה, הסבירות למצוא אחת כזו גבוהה.

משפחתי החזיקה כזו מממודל 04 למשך 4 שנים.

פשוט רכב משפחתי קלאסי.

בהצלחה.

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
פורסם

אשמח לשמוע מבעלי נסיון על צריכת הדלק של הרכב,

פרט לנושא הזה הרכב ניראה לי בסדר גמור גם מבחינת טווח המחירים וגם מרמת הביצוע\נוחות.

פורסם

אצלי צורכת 1/8.5 כאשר הנסיעות הן עירוניות בלבד.

כאשר מדובר בנסיעה משולבת אז הצריכה היתה 1/10.5.

הרכב מאוד מומלץ למשפחה עם תקציב נמוך שמחפשת ראש שקט.

מומלץ להתמקד בדגמים עם שש כריות אויר - דגמי פרימים של עד שנת 2006 וכל הדגמים משנת 2007.

שבוע שעבר חבר רכש אקזקיוטיב 2007 יד שניה (ראשונה בליסינג כמובן...)

עם 95000 קמ מטופלת במורשה ב-35000 שקל!

יישור קו כלל צמיגים וכיוון פרונט (1500 שקל) ויש לו יופי של רכב.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מוזר שהצלחתם להגיע לצריכה הזאת. אני בכל פעם שיצא לי לנהוג באוטו הזה בעיר הצריכה לא הייתה יותר טובה מ1:6.5-1:7 (מזכיר מאוד את האופטרה שהייתה לי במובן הזה). בנהיגה רגילה לחלוטין, ללא קיקים וללא שטויות מיותרות.

חוץ מזה, הביצועים לא ממש טובים. המנוע כן גמיש ויש כוח התנהלות מצוין כבר בסל"ד נמוך, אבל בעליות ובעקיפות שדורשות תאוצה סבירה מורגש מחסור ממשי בכוח, המנוע רועש מאוד תחת לחץ וההתקדמות לא ממש טובה.

בכל זאת בסך הכל מדובר ברכב טוב. הוא אמין בטירוף, זול להחזקה, מאובזר בגרסאות היותר "יקרות", מחירי הביטוחים והטיפולים זולים מאוד, תא הנוסעים בנוי בצורה טובה ולמרות החומרים הפשוטים יש הרגשה שהתא עמיד ולא ישבר במהירות והמחירון עצמו מעודד את הרכישה. לדעתי, זאת מכונית כדאית כל עוד צריכת הדלק והביצועים לא בראש רשימת הדרישות שלך.

פורסם

לפני זמן מה כתבתי בהודעה אחרת על הרכב שלי, לנסר קלאסיק executive plus מודל 2007 שיש לי:

אחד הדברים שהפתיעו אותי לטובה בזו שלי (לנסר קלאסיק 2007), זה מנוע שקט גם ביחס לרכבים אחרים בקטגוריה.

גיר - יש לו מוזרויות בהתנהגות, אך מאחר וזהו גיר שמתאים את עצמו לצורת הנהיגה, זה עובר עם הזמן.

סלון מרווח ובגאז' גדול.

צריכת דלק - אני מגיע ל1 ל10-11 (קצת גבוה, אבל הבנתי שהמצב לא שונה בהרבה במשפחתומטיות אחרות).

בידוד רעשים לא משהו.

אמינות - האוטו 3 חודשים אצלי, בינתיים שום דבר לא התפרק.

נכון להיום הרכב אצלי כבר קרוב לשנה, אפס תקלות

נוחות - סביר פלוס.

מזגן מקפיא וחימום סאונה.

אחרי וואקום ומילוי גז המזגן התחיל להזכיר את אמא רוסיה

איבזור - לי יש גירסת שנקראת EXECUTIVE, שבאה עם חישוקי סגסוגת והגה של MOMO. מעבר לזה - 6 כריות אוויר, 4 חלונות חשמל אוטומטיים, ABS, מנוע 1.6 אוטומט. שום דבר מיותר, וטוב שכך. פרט חשוב - אין רדיו מקורי, ז"א אפשר לשים רדיודיסק סטנדרטי. אם תשימו אחד עם בלותות', תוכלו לחסוך מעצמכם התקנת דיבורית.

עיצוב שנראה מיושן - עניין של טעם. לא פונקציה מבחינתי.

מנוע 98 כ"ס - עושה את העבודה, אבל אל תצפו ממנו למעשי גבורה יוצאי דופן.

בולמים. היו בולמים? אני די בטוח שהיפנים הבריגו את הגלגלים ישר לשאסי.

זה פחות או יותר הרשמים שלי מהרכב עד עכשיו.

כמה הערות קטנות -

א) מודל 2008 יהיה יחסית זול כי ב2008 הגיע דגם מחליף.

ב) הרכב עדיין מיוצר (ביפן) ונמכר בכמה מדינות (רוסיה ואוקראינה, שם הרכב מאוד נפוץ, עולה 16K$ חדש). לדעתי, אם הרכב היה מובא לארץ (עם אופציה לגיר ידני), ומתומחר באופן אטרקטיבי (משפחתית יפנית אמינה, שגם זולה יותר מרכבים אחרים בקטגוריה), היה להיט.

אני מאוד מרוצה מהאוטו שלי. סך הכל אם הדרישות שלך זה לנסוע במינימום כאב ראש מ-A ל-B, זה הרכב בשבילך, ודעות קדומות של הישראלים על מיצובישי הופכות את העיסקה לכדאית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

היה אצלי כשנה ועשיתי איתו כחמישים אלף ק"מ. דגם אקזקיוטיב המאובזר.

אפס תקלות. דלק 1-8 עד 1-12 תלוי באופי הנהיגה ובמיקום עירוני/בין עירוני.

קצת כבד ומי שמחפש ביצועים יצטרך לעבור את ה 4500 סל"ד - חבל.

היה לי נוח ונעים מבפנים ומאוד אהבתי אותו. אין לי מושג למה לא הצליח כמו הפורד או המאזדה שלטעמי לא נתנו ערך מוסף יוצא דופן

מומלץ מאוד ונותן תמורה מעולה של רכב לשקל

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...