Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 150,000 -Citroen C5 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני כניסה לטיפול 150, החלפתי רצועת תזמון ב-120 אלף, שמן ומסנן אני מחליף כל 20 אלף (למרות המלצות היצרן ל-30 אלף בין החלפות). השמן והמסנן הוחלפו לפני 10 אלף ק"מ.

אם אני מבין נכון זהו טיפול קטן כלומר להכנס למוסך לבדיקה כללית בלבד?

עד היום כל הטיפולים לרכב בוצעו במוסך היבואן בבני ברק, נתקלתי במספר "פשלות" כמעט בכל טיפול. האם יש יתרון למוסך זה על מוסכים אחרים?

תודה

abcde

פורסם

שלום,

אני לא רואה יתרון של המוסך הזה מול כל מוסך מורשה יבואן אחר.

גם לא חיסרון.

תן לי להבין, במקום כל 30 אלף ק"מ אתה עושה טיפול קטן כל 20 אלף, כאשר ביצעת אותו לפני 10 אלפים ק"מ (ב 140 אלף ק"מ).

אולי הרכב לא זקוק לטיפול בכלל, כי אתה לא הולך לפני תדירות של המלצת היבואן, אלא מקדים.

מתי הוחלף פילטר אויר?, האם בדקו בלמים, נוזלים, מצתים לפני 10 אלפים ק"מ?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ההמלצה הכי טובה היא בקורת שנתית, פעם בשנה רכב צריך לראות מוסך.

את החלפת השמנים והמסננים תלוי בק"מ שהרכב עובר במהלך השנה.

לגבי המוסך אין ספק המוסך המרכזי הוא הטוב ביותר לרכבך

הבעיה היחידה היא עלויות כספיות גדולות מהרבה מוסכים מורשים אחרים

כמובן במוסכים שלא מורשים ע"י היבואן אבל מתמחים ברכבים אלו תמצא הבדלים במחירים שלא הכרת

והשרות לרוב יותר אישי והיחס לפרטים הקטנים שאכן מציקים לבעל הרכב נפטרים בחיוך ולחיצת יד וללא חיובים מעצבנים

שנהוג במרכזי ללא רחם

בברכה ניצן

http://www.shaft.co.il

פורסם

vladclar

בספר הרכב של C5 2010 (הגיר והמנוע זהים בדגמים הללו) כתוב בפירוש שאם הרכב עובד קשה ונוסע הרבה קילומטרים רצוי לעשות את הטיפולים ב20Kק"מ.

• תוכן חדש...