Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש וטרינר באולם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מצב שבלי שתשים לב (במידה והכלב מסתובב בחצר שעות רבות) שהוא אוכל חרא שלו/ של חתולים?

זה עושה להם צרות צרורות ועדיין, חלקם מתים על זה! (איפה הסמיילי המקיא כשצריך אחד?)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם אתה באיזור רחובות אני יכול להמליץ על מרפאת כל-חי, טיפול מצויין ומחירים לא בשמיים, במיוחד אם אתה עושה מנוי שנתי שמאוד משתלם.

פורסם
אני לא אזרוק השערות באויר לגבי הכלב

אבל אני כן אמליץ בחום על בה"ח הוטרינרי בתל שבע ליד הכניסה לעומר

המקום הזה הציל לי 2 כלבים ממוות ודאי וכן הכלבה הנוכחית מטופלת רק אצלם בעיניים עצומות (שלי).

לא יודע עד כמה המרחק רלוונטי בשבילך.

מצטרף, בזמנו כשהיה לי ווימרנר (הלך לעולמו לפני כמה שנים טובות) היינו מטפלים בו כל הזמן שם...

בין השאר, עשינו לו שם ניתוח להסרת גידול שפירי מהירך,

וכשהבאנו אותו אם זכרוני אינו מטעה אותי (ומדובר בכלב הזה, קרה כשהייתי בן 12 בערך) היה לו גם סדק \ חשש לשבר ברגל וטיפלנו בו שם...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

עדיין לא הצלחתי להבין.

דיברת על בעיות כרוניות בעור, אבל בעית העור היחידה הזכרת ספציפית היא שני מקרים של פטריה. זה לא בדיוק בעיה כרונית.

אלרגיה יכולה להתבטא בעור בגירודים, נשירת פרווה, דלקות עור חוזרות, ריח לא נעים וכו'. שום דבר מאלה לא תארת.

דיברת על מעבר לאוכל רפואי. רפואי למה?

יש מזונות רפואיים למטרות שונות. מזון היפואלרגני מיועד לכלבים שסובלים אלרגיות למזון אבל שום דבר ממה שתארת לא מצביע על זה ממש.

הזכרת החלפת מזון בגלל בעיות עיכול, שזה לגיטמי, אבל למה להחליף שוב למזון רפואי?

בקיצור, הפרטים שאתה נותן מאוד מפוזרים ונראה כאילו הם מצביעים על נסיונות אבחון שיורים לכל הכיוונים, או שאתה והוטרינר לא משדרים על אותו גל.

פורסם

ייתכן ואתה צודק. הוטרינר שלי אמר שהעור של הכלב רגיש. זה התבטא בכל מיני בעיות שהופיעו פעם ב.. במהלך הזמן. לא זוכר בדיוק מה היה אני זוכר רק שפעם הופיעה מעין פריחה שעברה עם טיפול מיוחד.

אני אבדוק עם הוריי ואז אחזור עם תשובה מפורטת לגבי הבעיות שהיו לו בעור.

הוצע לי להחליף למזון מיוחד לכלבים עם עור רגיש/בעיות עור. אני שוקל את האפשרות וחושב אם כדאי להחליף.

אני מקווה מאוד שהפטריות יעברו ושום דבר אחר לא יופיע.

פורסם

יש מזונות "חצי רפואיים" לעור רגיש (דרמטוזיס של יוקנובה ודומיו), הם רלוונטים לבעיות עור שנגרמות מרגישות למזון, ובכלל לא בטוח שזה מה שיש אצלכם. ואם מדובר על משהו שצץ פעם ב.... בכלל לא בטוח שיש בעיה כרונית.

בכל מקרה, לא יזיק להקפיד על טיפול מונע לפרעושים וקרציות והברשה שגרתית.

פורסם

טיפול יש(קולר מיוחד וטיפות ששמים על העורף).

בנוגע ליוקנובה אני לא מוכן לגעת היות וקראתי שהם עושים ניסויים בבעלי חיים(לרבות כלבים).

פורסם

אכן יוקנובה הם רוצחי כלבים וחתולים וזה אפילו מוכח בסירטי וידאו.

הם אמנם טוענים שהם הפסיקו אבל לא רק שאני לא מאמין למילה שלהם, אלא גם אני לא מוכן לעבוד עם מי שבעבר עבד תחת נורמות שכאלה.

אם הכלב אכל אוריגן, נסה להעביר אותו למזון אורגני אחר, בעדיפות גבוהה לא על בסיס עוף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...