Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.groupon.co.il/deals/tel-aviv-iw/Americar/7055895?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_171&a=1961

מה דעתכם ? יכול להיות שב 250 שקל באמת שמים 4 ליטר של שמן מנוע מותאם ואיכותי? ופילטר שמן של MANN ? או פילטר אוויר שלא עשוי מנייר טואלט ?

עכשיו ברצינות - אין פה כמעט רווח, אז על מה הפשרה ? על איכות החלקים או שהמוסך פשוט מוותר על מחיר העבודה בשביל להרחיב את מעגל הלקוחות שלו ?

פורסם

אני לא מכיר את המוסך, אז אני לא יכול להגיב על האמינות שלו.

לגבי מחיר החלקים, יכול להיות.

אני חושב ששווה להביא לקוחות חדשים ולהרווח פחות, פעם הראשונה.

Nir Goldman-Fux

פורסם

אני לא מכיר את המוסך, אך אני מאמין שהפילטרים לא מקוריים וכך הוא עדיין מרווויח עליך. בנוסף, הוא בונה על זה שימצא דברים אחרים לתקן ושעליהם תשלם מחיר מלא.

פורסם

גם על "שמני" אמריקן זבל ו K&M וכל הזבלה שמסתובב בשוק כתוב שהם עומדים בתקנים.

מסנן שמן חליפי ניתן לקנות ב 6 שקלים סיני שלא שווה שקל.

בכלל מוסך שמציע במחיר כזה מראה משהו על הרצינות של המוסך וכמה הוא שווה.

גם מוסכים רעבי כסף ותאבי בצע שמים לפחות שמן מיצרן מוכר, מוסך ששם לך שמנים שכאלו שאפילו לא עומדים בתקן לא שווים שתפזול לכיוון שלהם בכלל.

פורסם

250 שקל לטיפול בסיסי של שמן,מסנן שמן,מסנן אוויר.

בצמיגי שטרק ברחובות היה קודם מבצע כזה,ובמו עיניי ראיתי שהכל מורכב מקורי. המבצע היה בתוקף למאזדה 3 אגב.

פורסם
http://www.groupon.co.il/deals/tel-aviv-iw/Americar/7055895?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_171&a=1961

מה דעתכם ? יכול להיות שב 250 שקל באמת שמים 4 ליטר של שמן מנוע מותאם ואיכותי? ופילטר שמן של MANN ? או פילטר אוויר שלא עשוי מנייר טואלט ?

עכשיו ברצינות - אין פה כמעט רווח, אז על מה הפשרה ? על איכות החלקים או שהמוסך פשוט מוותר על מחיר העבודה בשביל להרחיב את מעגל הלקוחות שלו ?

נראה לך פילטר שמן של MANN? החלקים הכי פשוטים וזולים שיש ותתפלא לדעת שיש רווח, מהברקסים שהוא יעשה לך והקופלונג והשטנגה שיחליף לך.

פורסם
וואלה אז אולי לא כדאי למהר להכפיש. אם מישהו מעוניין להיות שפן נסיונות, רק שיחזור לדווח..

בעיתונים המקומיים יש ים של מודעות טיפול ב-250 ש"ח. מאנשים שנכנסו למוסכים מהמודעות האלו הם השחילו להם סכום רצח בברקסים.

אין מתנות חינם ומוסך צריך לעבוד כדי להתפרנס וממודעות בעיתון או קופונים של מבצע קשה לבנות אמון עם לקוחות.

לפי הקופון המוסך עובד 25 שנה אם אין לו ציבור לקוחות רחב עד היום כנראה שגם אמינות אין לו.

אמון עם לקוחות בונים דרך קליינטים שבאים מהמלצות מקליינטים אחרים.

המוסך של אבא שלי עובד למעלה מ30 שנה ו80 אחוז מהלקוחות הם לקוחות ותיקים שמאמינים במוסך ו10 אחוז נוספים באים דרך המלצות והשאר לקוחות מזדמנים. ולא המבצעים מביאים אותם אלא האמינות האחריות והחלקים האיכותיים ששמים להם.

פורסם

סתם חרטה, ברכב ובייחוד בטיפול זול של 10K לא חוסכים.

פילטר שמן גם אם הוא מקורי ויש עליו נקודה או פסיק שלא צריך ליהיות, לפח.

לא חוסכים בדברים כאלה.

אם הוא ישים לך שמן הכי זול ופילטרים הכי זולים, הוא יעשה 150 שקל רווח, וזה כאילו העבודה.

בכללי בקופונים האלה יש יותר מידי שורות קטנות, לפעמים משתלם מאוד! לפעמים זה דפוק ונועד לאוכלוסיה שלא מבינה כלום ברכבים.

פורסם

בתור סטודנט שנאבק על כל שקל קיוויתי לרגע שזה הגיוני טיפול ב 250 שקל ושאולי יש תקווה למהפכה צרכנית בתחום, אבל כנראה שזה באמת לא הגיוני.

אולי הפתרון זה לנסות לעשות דברים קטנים לבד. תכלס כמה מסובך זה כבר יכול להיות לפתוח בורג, לנקז את השמן ואז לשפוך שמן חדש ?

גם הפילטר הזה זה בסך הכל פחית מתברגת, לא יותר מזה.

פורסם
בתור סטודנט שנאבק על כל שקל קיוויתי לרגע שזה הגיוני טיפול ב 250 שקל ושאולי יש תקווה למהפכה צרכנית בתחום, אבל כנראה שזה באמת לא הגיוני.

אולי הפתרון זה לנסות לעשות דברים קטנים לבד. תכלס כמה מסובך זה כבר יכול להיות לפתוח בורג, לנקז את השמן ואז לשפוך שמן חדש ?

גם הפילטר הזה זה בסך הכל פחית מתברגת, לא יותר מזה.

זה לא בעיה בכלל, קל מאוד, רק צריך קצת טיפים ממומחים, ידע בסיסי על הרכב שלך, ידע מורחב על הרכב שלך, כלים וזמן!

(למוסך הטיפול לוקח שעה, לבנאדם מתחיל יכול לקחת יום שלם וגם יומיים).

יש טיפים שצריך ליהיות במוסך ולראות מה המכונאי עושה, כמו למשל בחלפת פילטר שמן, צריך לקחת קצת שמן ולמרוח על הגומיית אטימה של הפילטר החדש.

ככה יש מלא דברים כאלה.

קצת חיפוש באינטרנט, קצת שאלות, קצת ידע על הרכב וסע לדרך.

תחסוך הרבה כסף!

אבל היכולות שלי ושלך ושל עוד הרבה כאן מוגבלות.

גם שאתה עושה טיפולים לבד, צריך ללכת למוסך לבדיקה כללית, לראות שאין נזילות ודברים כאלה, הכי חשוב לבדוק בלמים.

(לגבי בלמים לא הייתי מחליף לבד, בעיקר בגלל ששמעתי על בחור שהחליף לבד, ואז בתאונה הביטוח לא רצה לשלם לו!, בגלל שאין לו הסמכה\הם טענו גם שאין רישום, מכאן שהבלמים היו בלויים).

בקיצור תבין את הנקודה שלי, גם לחיסכון יש נקודות טורפה.

פורסם
250 שקל לטיפול בסיסי של שמן,מסנן שמן,מסנן אוויר.

בצמיגי שטרק ברחובות היה קודם מבצע כזה,ובמו עיניי ראיתי שהכל מורכב מקורי. המבצע היה בתוקף למאזדה 3 אגב.

רק מסנן אוויר מקורי למאזדה 3 עולה לצרכן מעל 200 ש"ח.

• תוכן חדש...