Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, במסגרת הקורס שאני עושה בסולידוורקס אני צריך לבנות מודל תלת מימדי (מכלול הרכבה) של מכשיר רפואי כלשהו (או משהו שקשור בתחום הרפואה/הנדסה ביורפואית). המכלול אמור להיות מורכב מכ-20 חלקים שונים (אני מצרף את רשימת הדרישות המלאה).

חשבתי בינתיים על אופציות כמו מפרק ברך מלאכותי או זרוע רובוטית, אבל אני לא יודע עד כמה זה פרקטי.

בכל אופן, אם יש למישהו המלצות/הצעות לפרויקט שיענה על הדרישות מבחינת ההיקף ומספר החלקים זה מאוד יעזור.

תודה.

1.jpg

פורסם

עדיף שתמצא מכשיר שיש לך בהישג יד ושתוכל לפרק אותו, כי אתה צריך לקחת מידות וחומרים.

אחרת אתה תצטרך להעריך את המידות וזה עלול לצאת חסר פרופורציות ולא תואם את המציאות(כמו חלקים פנימיים שלא חשבת עליהם).

בקורס שלי בזמנו פירקתי מחוגה לגורמים ומידלתי אותה.

פורסם

מצטרף להמלצה הקודמת. כדאי לך למצוא משהו קיים, כדי להבין את המנגנון והחלקים. אני הייתי צריך לעשות פרוייקט דומה, אך קטן בהיקפו שלחלק מכני (בחרתי לעשות ג׳ק), ועצם העובדה שיש לי אחד, ואני יכול לראות באמת היכן ואיך מתחבר כל חלק, עזרה לי מאוד.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

גם אני תכף צריך להגיש פרויקט בסוליד וורקס, בנושא רפואה. (אולי אנחנו לומדים באותו מקום? סמי שמעון?)

אני הלכתי על כיסא גלגלים מתקפל. אפשר לעשות מיטת חולה

Renault clio RT 1994

פורסם

מכשיר cpm (המכשיר שמפעיל את הרגל בשכיבה. מכשיר פשוט יחסית מבחינה מכאנית).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...