Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהו מאטיס 0.8 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני שבועיים התייעצתי אתכם לגבי 106, אבל בגלל בעיה שהתגלתה אני בהתלבטויות לגביה. בינתיים הזדמנה לי אפשרות לדייהו מאטיס ב4 אלף (ובטח אפשר להוריד עוד כמה מאות). אשמח לדעת האם הרכב מומלץ, מה לגבי צריכת דלק (שבגללה אני נמשך לרכב הצ'וקמוק הזה), נקודות רגישות שכדאי לבדוק וכמובן עלויות אחזקה צפויות.

תודה רבה לכולם!(:

נ.ב.

מה יהיה לדעתכם יותר כדאי להביא באותו מחיר בערך? את המאטיס הזאת משנת 2000 או 106 1.4 מ1995? שתיהן ידניות.

לפיג'ו 140000 קילומטר ולמאטיס 193000.

קקטוסולר ידנית

פורסם

המכונית אמנם פשוטה וחסכונית, אבל:

קח בחשבון שזו מכונית בסיסית וישנה, ומרבית הסיכויים שמעבר לסכום הרכישה הנמוך, תאלץ להוסיף בערך את אותו הסכום, על מנת לבצע יישור קו (טיפול גדול? בלמים? צמיגים? מצבר? רדיאטור?). בכלל, במכוניות ישנות כל כך, שנמכרות עבור סכומים של כמה אלפים בודדים, חשוב לדעת איך המכונית עצמה טופלה ומה הוחלף שם, ולא מיתוסים על אמינות - זה כבר לא תופס, הן הרי כבר לא חדשות, ומצבן תלוי טיפול מתמשך בלבד.

בכל מקרה, אל תקח את המאטיז האוטומטית, אלא רק את הדגם הידני - הוא יהיה חסכוני, זריז ואמין יותר.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

מצטרף להמלצה על הדגם הידני, לחברה שלי היה אותו עד לפני חצי שנה שהיא השתדרגה לאלטו. כמו כן הוא הראה אמינות יוצאת דופן לרכב צנום נפח. הרכב עשה 210 אלף ק"מ.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

כמו שכתבתי בהודעה הראשונה הרכב הוא ידני, ועבר קלאץ' בתקופה האחרונה.

השאלה היא יותר לגבי מה עדיף - מאטיס משנת 2000, אבל עם מעט יותר קילומטראז' (193K) או 106 משנת 95' אבל עם פחות קילומטראז' (140)?

אינלי המון כסף לשפוך על האחזקה, לכן אשמח לדעת אם עדיף ללכת על רכב חדש יותר ונחות מבחינות מסוימות או על רכב מיושן יותר אבל שעדיף מרוב שאר הבחינות.

קקטוסולר ידנית

• תוכן חדש...