Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחל לך שהדו"ח יומר באזהרה אבל רק במקרה שלא, חזור לדווח מה שופט בית המשפט חושב על המקרה.

אחד משניינו יצתרך לאכול כובע! :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מאחל לך שהדו"ח יומר באזהרה אבל רק במקרה שלא, חזור לדווח מה שופט בית המשפט חושב על המקרה.

אחד משניינו יצתרך לאכול כובע! :wink:

הכל אצלך שחור ולבן ?

(ולא אוהב כובעים:lol: )

מכיווון שאתה אוהב לדייק וקיבלת הערה קודמת באופן יפה -

יצטרך ולא יצתרך.

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם

יצתרך, יצטרך, העיקר שמישהוא ינשנש סומבררו! :lol:

תודה על התיקון, מתפשלק לי לפעמים.

פורסם
יצתרך, יצטרך, העיקר שמישהוא ינשנש סומבררו! :lol:

תודה על התיקון, מתפשלק לי לפעמים.

ואני חשבתי שאני היחיד עם ADHD

Lo ciento, pero no me gusta el sombrero

באמת שרק בריאות,

אורי

פורסם

LO SIENTO :wink:

פורסם
LO SIENTO :wink:

Si yo escribo en castellano no tengo ningún problema con errors

עברית זו שפת האם שלי

Gracias por la corrección !

פורסם
... אני לא רואה אותך בא בתלונות כלפי ההולך רגל. ואם נגיד הוא היה נדרס זה היה באשמתו שכן הוא יצא מאחורי המשאית ולא ראה שהכביש לא פנוי.

תגיד לי, ... "מה אתה הייתה עושה?".

ולמה שיבוא בתלונות להולך הרגל. הולך הרגל הסתכל, ראה את אורי מתקדם במכוניתו, כשמבטו נעוץ שנייה תמימה במדרכה הימנית ונעמד על מקומו כדי שאורי לא ידרוס אותו. אתה יודע, לתאילנדים יש אינסטינקטים טובים והם גם מבינים שהנהג הישראלי הממוצע, יחפש אשמה אצל כולם רק לא בציציותיו.

מאחר ושאלת "מה אתה היית עושה?" אענה לך. יש כמה תשובות "נכונות", אתייחס לשתיים. אחת, כל זמן שמעבר החצייה מוסתר מעיני, הייתי מתקדם עקב לצד אגודל, מכוון לעצירה מוחלטת עד לקו מעבר החצייה ורק אז, במידה ומעבר החצייה פנוי מהולכי רגל הייתי משחרר את הרגל מדוושת הבלם וממשיך בבטחה. שתיים, הייתי מתקדם בזהירות מירבית עד למקום בו אני משוכנע שגם אם יש הולך רגל על מעבר החצייה לא אסכן אותו אם אמשיך בנסיעה ואז אמשיך בנסיעה. בשני המקרים אני שלם עם החלטתי. מבחינת החוק, רק החלטה אחת עומדת בקריטריונים ולכן, אם שוטר (חדור מוטיבציה), יחליט שהוא רושם לי דו"ח. אבלע את הרוק ואשלם. בטוח שלא אנהג כמו שאורי בחר לנהוג. יורה, בוכה ולא שוכח שהעולם כולו נגדו/נגדנו.

ארז רונן

פורסם
ולמה שיבוא בתלונות להולך הרגל. ...

מאחר ושאלת "מה אתה היית עושה?" אענה לך... בשני המקרים אני שלם עם החלטתי. מבחינת החוק, רק החלטה אחת עומדת בקריטריונים ולכן, אם שוטר (חדור מוטיבציה), יחליט שהוא רושם לי דו"ח....

"והצדיק בעת ההיא ידום..."

וואלה שהייתי משלם ת500 לקנות מצלמה ולחבר לדש בורד ולו בכדי לראות מה עומד מאחורי כל המילים היפות שלך.

רק לצורך החוק ואין כל צורך בתגובה -

לשיטתך יש לנהוג כך לפני כ ל תמרור של האט ותן זכות קדימה ולא רק מעבר חצייה - :lol: :lol: כן,בטח :lol: :lol:

פורסם
"והצדיק בעת ההיא ידום..."

וואלה שהייתי משלם ת500 לקנות מצלמה ולחבר לדש בורד ולו בכדי לראות מה עומד מאחורי כל המילים היפות שלך.

רק לצורך החוק ואין כל צורך בתגובה -

לשיטתך יש לנהוג כך לפני כ ל תמרור של האט ותן זכות קדימה ולא רק מעבר חצייה - :lol: :lol: כן,בטח :lol: :lol:

אורי, ברור מוחלט שיש לנהוג כך. כן כן כן. בהחלט. מה לא מובן. אין אפשרות אחרת. בוודאי. (תבחר את התשובה הנכונה).

בכל מקום שאין לך שדה ראייה, אתה חייב להאט עד כדי עצירה מוחלטת לפני שאתה ממשיך בנסיעה. כל החלטה אחרת שאתה מקבל, שגוייה. גם אם זה יאלץ אותך לעצור כל שלוש דקות, שלושים שניות או שלוש עשיריות שניה. מה לא מובן לך, מה, אתה דפוק? אתה לא מבין שהאלטרנטיבה זה לדרוס אנשים? אתה לא צריך לשים אצלי מצלמה על הדשבורד, תקרא את השפתיים שלי: בכל מקום שאין לי שדה ראייה מוחלט אני מאט עד כדי עצירה. אם אתה נוהג אחרת, אתה פושע! אתה יודע, כבר מזמן הגעתי למסקנה שיש לך בעיה בקליטה מהירה של רצף הנתונים המתקבלים בזמן הנהיגה, בנוסף אתה גם לא מקשיב למנוסים ממך ולא מוכן ללמוד. אני מקווה שהמזל יאיר לך פנים ולא תצטרך לשלם מחיר יקר עבור מגבלותיך.

ארז רונן

פורסם

איך אתה יודע שבין כל 2 מכוניות חונות במקביל לא מסתתר ילד שרץ לכביש? או שאתה מבצע עצירה מלאה כל 5 מטר?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

מבלי להיכנס לויכוח בין ענקי הדור

יש הבדל בין ילד מתפרץ בין שתי מכוניות לאורך הכביש לבין מעבר חציה שהוא מקדשו של הולך הרגל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
איך אתה יודע שבין כל 2 מכוניות חונות במקביל לא מסתתר ילד שרץ לכביש? או שאתה מבצע עצירה מלאה כל 5 מטר?

האמת, אני לא יודע. לכן אני מפעיל את ניסיוני ואת שיקול דעתי.

בקטע דרך, שאני חושד שיש אפשרות שילד יתפרץ לי לכביש אני מאט את מהירות הנסיעה, בוחר לנסוע צמוד יותר למרכז הכביש מאשר לימינו ומחפש את ראשו של הילד מבעד לשמשות המכוניות החונות או את רגליו המבצבצות בין המכוניות. מה אתה חושב, שלנהוג מכונית זה להשתזף על שפת הבריכה? אני לוקח את עניין נהיגת המכונית ברצינות. אולי הגיע הזמן שאתה ואורי תפנימו את העניין הזה גם לגביכם.

ארז רונן

פורסם

וגם הוא הפעיל שיקול דעת (שהינו גם דרישת החוק) והאט. כשהוא ראה שיש הולך רגל הוא כבר היה על המעבר חציה.

אתה מבין שברכב ממוצע בין איפה שיושב הנהג ואיפה שנמצא הפגוש הקידמי יש מעל מטר מרחק? אתה מבין אם יש פאקינג משאית בדאבל פרקינג שחוסמת את כל זוית הראיה של הנתיב הנגדי בשביל לראות מה קורה מאחוריה צריך לעבור אותה? שזה אומר במינימום לפלוש את המרחק בין מושב הנהג לקדמת הרכב מעבר לקו המשאית? או שמא חוקי הפיזיקה לא תקפים עליך?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
וגם הוא הפעיל שיקול דעת (שהינו גם דרישת החוק) והאט. כשהוא ראה שיש הולך רגל הוא כבר היה על המעבר חציה.

אתה מבין שברכב ממוצע בין איפה שיושב הנהג ואיפה שנמצא הפגוש הקידמי יש מעל מטר מרחק? אתה מבין אם יש פאקינג משאית בדאבל פרקינג שחוסמת את כל זוית הראיה של הנתיב הנגדי בשביל לראות מה קורה מאחוריה צריך לעבור אותה? שזה אומר במינימום לפלוש את המרחק בין מושב הנהג לקדמת הרכב מעבר לקו המשאית? או שמא חוקי הפיזיקה לא תקפים עליך?

אני אומר שאם לא הצלחתי להסביר את עצמי בהיר מספיק כדי שתבין. נכשלתי.

ארז רונן

פורסם

ההסבר שלך בלתי אפשרי במציאות בה לבני אדם אין יכולת ראיה מעבר לפינות. אם הקו האחורי של המשאית צמוד למעבר החציה אין שום דרך בעולם לראות אם מישהו נמצא על המעבר חציה מבלי לפלוש עם החלק הקידמי של הרכב למעבר חציה.

בדיוק כמו שאם אתה יוצא מחניה בניצב ברוורס (או אפילו לא ברוורס) ויש 2 רכבים משני צידי הרכב שחוסמים את שדה הראיה אין ברירה אלא לצאת לאט בתקווה שאם מישהו נוסע ברחוב או שתשמע אותו או שהוא יראה אותך ויעצור או יצפור לך. תן לי לנחש אתה משתמש במכוון כל פעם שאתה יוצא מחניה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...