Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה עבור חבר..וספה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
או יותר נכון לומר , סירה לוספה , איפה מוצאים אחת כזו ?

זכור לי ששמעתי משהו פעם על כך שולקוביץ', ההוא מהסבלים מתעסק/התעסק עם סירות לדו"ג.

מה שממש לא ברור זה כל הנושא של הרישוי, כלומר האם כלי שאין לו רישוי לסירה יכול להוסיף אחת וכו'.

פייזר 1000:

2000-5000 סל"ד : :lol:

5000-7000 סל"ד : :hihi:

7000 - 12,000 סל"ד: :shock2:

פורסם

כמדומני לבני בונקר מצ'לנוב יש סירה של וספה למכירה, הוא הציע לי סירה אינני זוכר אם של ג'אווה או של וספה, שווה לנסות.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

סוס פורום קטנועים בדקת?

איקסמיקס שאלת?

בצער רב וביגון קודר עכוז הרעם למכירה.

YZF1000R 1996 מושלם אף יותר מביום היוולדו.

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם

דרך אגב, אם בוספה עסקינן, יש לי וספה PX200 מודל 97 למכירה,די חמודה במצב טוב.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
או יותר נכון לומר ' date=' סירה לוספה , איפה מוצאים אחת כזו ?[/quote']

סוס פורום קטנועים בדקת?

איקסמיקס שאלת?

נסה גם בפורום קטנועים - אולי מישהו שם יוכל לעזור יותר.

נסה את "אספנות" מתפוז - יש לו אתר והוא מתעסק עם זה.

תרים טלפון ליוני אופנועים בירושלים, הוא יידע בוודאי.

ובכל מקרה - אני אנסה לבדוק עם עוד כמה מידידי שמתעסקים בשיפוצי ווספות למיניהן - אני חושב שלשלומי מהיי סייד אולי יש (הוא שיפץ ווספה, אם איני טועה במקור עם סירה וכיום בחנות בלי), וולקוביץ התעסק עם זה בעבר, לדעתי ירד מהענין, ולבני בייקר יש - אבל שאלת המחיר נותרה, ואולי הוא כבר מכר אותה.

X

מנהל פורום הקטנועים ב"תפוז"

וגם איש די נחמד...

פורסם

בקיבוץ עין המפרץ יש שני חבר'ה שבונים סירות לקטנועים. אני לא סגור על הרישוי של הדברים האלו אבל בקיבוצים באזור יש לא מעט טייפונים, סאן-יאנגים ושאר דו"גים שנוסעים עם ה-"סירות" הללו.

ממה שאני יודע העיצוב יכול להיות סטנדרטי שלהם או לפי הזמנה (כבר ראיתי טייפון עם "סירה" של 2 כיסאות לרכב של ילדים).

פעם ראיתי באיזשהו מקום על הרשת תמונות של היצירות אבל עכשיו אני לא מצליח למצוא. כמה שאני זוכר, זה היה באחד מאתרי ה- 4X4.

אני מניח שאם תיצור קשר (טלפון?) עם המוסך של עין-המפרץ או עם דיגום רכב עין המפרץ הם יוכלו לחבר אותך עם החבר'ה האלה.

ושוב - רק כדי להבהיר - אני בכלל לא בטוח שלכלים האלו יש רשיון לנוע בכבישים ציבוריים !!! יכול להיות שאני טועה ויכול להיות שלא...

• תוכן חדש...