Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ברשותי פוקוס 01 5 דלתות, גיר רגיל, שרכשתי לפני חודש. הרכב עבר 170K וטופל במוסך מורשה עד כה.

רכשתי את הרכב כאשר המד מהירות לא היה תקין והייתה בעיה עם הנעילה המרכזית.

אני די מרוצה מהרכב, דבר ראשון לאחר הרכישה ביצעתי טיפול לרכב שכלל החלפת פילטר שמן מקורי, שמן valvoline 30\5 סינטטי מלא, פילטר אוויר ו - 4 פאגים מקוריים.

בקשר לבעיות,

1. האם כדאי לרכוש חיישן מהירות מפירוק(חדש מהחברה כולל עבודה עולה קרוב ל500 ש"ל, לא כולל מעמ).

2. הבעיה המרכזית שכרגע דורשת טיפול הינה שכאשר המנוע קר, בתחילת תנועה, המנוע רועד כאשר הוא מגיע ל2500 סל"ד(מזגן כבוי). הבעיה חוזרת על עצמה כאשר המנוע כבר חם על מהירות שיוט, בעיקר כאשר המזגן עובד. פרט לשני המצבים הנ"ל, המנוע מתפקד ללא דופי. מה יכולה להיות הבעיה? המנוע צעדים הוחלף למקורי לפני שנתיים. מצערת? יש קשר לחיישן מהירות שעובד לסירוגין?

3. הנעילה המרכזית עובדת רק מהצד של הנוסע(ולא של הנהג). השלט לא פותח ולא נועל את הדלתות, אלא אני מבצע זאת ידנית. מה יכולה להיות הבעיה ומה אמורה להיות העלות שלה?

תודה מראש

• ספונסר פורום
פורסם

קודם כל זה מצוין שקנית רכב שטופל בחברה כי אז יש תיעוד של כל מה שהוחלף ברכב.

1) אני חושב שכדאי לקנות חדש (מקורי או חליפי). אם תקנה משומש (מפירוק) לא תוכל לדעת מה הוא עבר וכמה ק"מ הוא עוד יחזיק מעמד.

2) הייתי מתחיל מבדיקת תושבות המנוע. האם הם הוחלפו לאחרונה?

3) כנראה שהמח של הנעילה מרכזית התפגר. היום המערכות האלה כאלה זולות שלתקן את המערכת הקיימת יהיה יותר יקר מהחלפה לחדשה.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על בעל מקצוע לתיקון התקלות.

פורסם
קודם כל זה מצוין שקנית רכב שטופל בחברה כי אז יש תיעוד של כל מה שהוחלף ברכב.

1) אני חושב שכדאי לקנות חדש (מקורי או חליפי). אם תקנה משומש (מפירוק) לא תוכל לדעת מה הוא עבר וכמה ק"מ הוא עוד יחזיק מעמד.

2) הייתי מתחיל מבדיקת תושבות המנוע. האם הם הוחלפו לאחרונה?

3) כנראה שהמח של הנעילה מרכזית התפגר. היום המערכות האלה כאלה זולות שלתקן את המערכת הקיימת יהיה יותר יקר מהחלפה לחדשה.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על בעל מקצוע לתיקון התקלות.

כפי שציינתי, הרכב לאחר טיפול והתושבות מנוע נבדקו - הן אמנם לא חדשות, אבל ניתן לסחוב עימן עוד כמה שנים טובות. מעבר לכך, אין רעידות בסרק, שזו תופעת לוואי לתושבות פגומות.

אני מאזור השרון\מרכז,

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

אני ממליץ לך לפנות אל מוסך הייטק מוטורס ברעננה.

יניב (הבעלים) הוא איש דיאגנוסטיקה בכל רמ"ח איבריו ואני בטוח שהוא יאתר את הבעיה בקלות.

• תוכן חדש...