Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגה רועד יונדאי i30

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

יש לי יונדאי i30 שנת 2009, ורציתי לשאול כאן אולי מישהו יודע, למה ההגה מתחיל ממש לרעוד לי כשאני מגיעה ל 120 - 110 קמ"ש ככה עד שאני מגיעה ל 140 קמ"ש, הוא מפסיק לרעוד פחות או יותר, יש סיבה כלשהי ? יש כאן מישהו שיש בבעלותו i30 וזה קורה לו גם ?

*לפני כשבוע הלכתי למוסך של חבר לבדוק את הבעיה הזו והוא אמר לי ששתי הגלגלים האחוריים שלי גמורים וצריך להחליף אותם..

החלפתי לשתיים חדשים של MICHELIN ועדיין ההגה ממשיך לרעוד, בקרוב אני אלך עוד הפעם למוסך לבדוק את זה..

יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ?

פורסם

איזון גלגלים קדמיים. זה עולה כמה עשרות שקלים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
איזון גלגלים קדמיים. זה עולה כמה עשרות שקלים.

אתה בטוח ? אפשר הסבר קצר מה זה ולמה זה כ"כ יקר?

פורסם

רעידה של הגה בטווח מהירויות מסויים זה קרוב לוודאי גלגלים קדמיים לא מאוזנים. וזה לא יקר, רשמתי כמה עשרות שקלים. יש מקומות שלוקחים 30ש"ח ויש מקומות שקצת יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
רעידה של הגה בטווח מהירויות מסויים זה קרוב לוודאי גלגלים קדמיים לא מאוזנים. וזה לא יקר, רשמתי כמה עשרות שקלים. יש מקומות שלוקחים 30ש"ח ויש מקומות שקצת יותר.

אחלה הבנתי, תודה! אני אבדוק את זה. כן.. נבהלתי לרגע חשבתי שראיתי עשרות אלפי שקלים - העייפות :mm_eek:

פורסם

יכול להיות גם צמיגים אחוריים \ג'אנט אחורי עקום וכמובן תשים לב שהפנג'רמאכר עושה לך איזור לגלגל לאחר ההחלפה אם זאת אכן התגלתה הבעיה.

פורסם
יכול להיות גם צמיגים אחוריים \ג'אנט אחורי עקום וכמובן תשים לב שהפנג'רמאכר עושה לך איזור לגלגל לאחר ההחלפה אם זאת אכן התגלתה הבעיה.

הייתי היום במוסך וכן בגלגל הקדמי מצד שמאל הג'אנט היה עקום, החליפו לי אותו ועשו לי איזון גלגלים ואמרו לי אם ממשיך לרעוד לבוא לעשות כיוון פרונט.

תודה :wink:

• תוכן חדש...