Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו פלואנס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי ברנו פלואנס ....

את האמת אהבתי בגדול את רמת הגימור הגבוהה עם חלון השמש והריפודים היפים.

הציג לי קצת המערכת סטריאו שלא ניתן להתקין תחליפית והכי הציק לי ההגה.

אני ממש מתלבט בקשר לאוטו בגלל שיש לי הנחה של 10,000 ש"ח לרכוש אותו ואהבתי את האוטו ביצוב המפואר.

השאלה העיקרית:

א. האם במכוניות אחרות ההגה כזה קל , הרגשתי ממש לא נוח עם ההגה , אולי אני יעשה עוד נסיעת מבחן כי אני נוסע ברכב ישן 206CC וההגה של ה 206CC והתנוחת ישיבה מייצרת לי הרגשה של שליטה ברכב בעוד הפלואנס אני מרגיש כאילו ההגה לא קשור לרכב. האם זה כך רק בפלואנס או בכל המכוניות החדשות ?

ב. האם באמת מנוע הדיזל צורך סביב ה 1 ל 20 ?

פורסם

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הכתבה לא אמינה , נראית יותר כמו פרסומת.

צריכת הדלק בחיים לא תהיה 1 ל 21 , מבחנים אחרים מראים 1 ל 10 בעיר,באופן פקוק 1 ל 17 מחוץ לעיר. רציתי יותר לבדוק את נושא הבתוך העיר עם פקקים.

אני נסעתי ברכב 15 דקות בערך , המחשב אני לא יודע אם היה מדויק אבל בדרך לא פקוקה כולל קצת כביש מהיר המחשב הצביע ע7.5 ל 100 , ככה שזה די תואם 1 ל 10 בכביש פקוק מאוד.

בכל מקרה אין כמו מי שיש לו את הרכב שיוכל להגיב.

פורסם

צריכת הדלק שאתה רואה בכתבה הזאת אמיתית גם אמיתית. כמו שצויין בתחילת הכתבה, היא נמדדה בדרך הישנה והטובה (תדלוק מיכל מלא, נסיעה של כמה מאות קילומטרים, תדלוק חוזר, חלוקה של הקילומטרים בכמות הליטרים שנכנסה) ולא על ידי מחשב הדרך.

במקרה אני הייתי אחד מאלו שמדדו את צריכת הדלק בכתבה הזאת, כך שאני יכול להעיד שהנתון שאתה רואה בכתבה הוא אמת.

אגב, כמה שבועות לאחר מכן לקחנו את הפלואנס דיזל אוטומט למבחן השוואתי מול טויוטה פריוס ופיג'ו 107. במבחן הזה באמת ניסינו לנהוג בצורה נורמטיבית, במהירות סבירה וללא תאוצות מוגזמות. התוצאה הייתה אפילו טובה יותר. כנראה שגם זאת פרסומת :lol:

ובאופן כללי לגבי הפלואנס - הדיזל נהדר, חסכוני, חזק ומומלץ. גרסת ה-1,600 סמ"ק בנזין היא עגלה והיא לא מומלצת בלי קשר לחלונות הכהים מאחור. כשהדיזל עולה רק קצת יותר, אני לא רואה סיבה לקנות בכלל פלואנס בנזין.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הפלואנס רכב נוח מאוד. לגבי ההגה, הוא קל במהירויות נמוכות ומתקשה במהירויות יותר גבוהות (תגבור משתנה).

לי יש את ה 2 ליטר מאובזר ואני מאוד מרוצה פרט לכמה פאקים קטנים באבזור:

1. אין מצב MONO לבקרת האקלים המפוצלת.

2. לא הייתי מתנגד לתאורה חלשה לכפתורי בקרת השיוט על ההגה.

3. המערכת לא אינטואיטיבית ודורשת זמן הסתגלות. אחרי הבנת ההיגיון של הצרפתי המטורף שתכנן אותה היא מאוד נוחה לתפעול מההגה.

4. חסרים חלק מתי האחסון שהיו במגאן הקודמת (בעיקר אלה ברצפה מתחת לרגלי הנהג והנוסע).

אם אתה מחפש רכב בשביל ריגושים בנהיגה זה לא הרכב בשבילך. הוא חזק, נוח ובעל אחיזה גבוהה אבל ללא ריגושים ותקשורת גבוהה אבל אם אתה מחפש רכב נוח מאוד, מרווח וחסכוני אז הוא האופציה הטובה ביותר במחירו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
צריכת הדלק שאתה רואה בכתבה הזאת אמיתית גם אמיתית.

מחזק.

מהישוב שבו אני גר יש 3 פלואנס דיזל- ידני כאלה. לפי הבעלים שלהם- הצריכה היא בין 1:18 ל1:21, בהתאם לנהג וסגנון הנהיגה שלו. בשניים מהם זה רכב שעושה את הקו דרום-ירושלים על כביש 1 ועם כל עומסי הבוקר והצהריים שיש בקסטל והיציאה מהעיר.

הנ"ל כבר נסעו ברכבים שלהם מעל ל30 אלף ק"מ כל אחד (ממוצע שנתי של 40-60 אלף ק"מ).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...