Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שברגע העברת הבעלות הביטוח חובה מתבטל. אני קונה אוטו מליסינג ואוסף אותו ביום שלישי אחה"צ.

לגבי הביטוח, אני מבין שצריך להכין ביטוח אבל לא יהיה לי את התעודה רק כמה ימים אחרי. מה עושים בד"כ במקרים כאלו שקונים רכב עד שמקבלים תעודה?

ולגבי הביטוח באופן כללי, לעשות אותו כבר מעכשיו? אפשר למרות שאני עדיין לא בעלים של הרכב?

שאלה נוספת - זה הביטוח הראשון שלי, ובחברות השונות ראיתי שהם רוצים אישור שלא היו לי תביעות ביטוח. איך אני נותן דבר כזה בדיוק.

תודה רבה!

פורסם

התעודה עצמה פחות חשובה, הרבה יותר חשוב שיהיה לך ביטוח בתוקף. עותק של התעודה אפשר לשלוח לך בפקס שמגיע מיידית ואת התעודה עצמה בדואר שמגיע יומיים-שלושה אחר כך.

בדרך כלל כשקונים רכב מליסינג לא מקבלים אותו באותו הרגע. בדרך כלל מדובר בתהליך שלוקח משהו כמו שבוע - עד שאתה מזמין את הרכב הספציפי שאתה רוצה שלא תמיד נמצא בסניף שלידך, עד שהרכב מגיע לסניף, עד שאתה מגיע לקחת אותו לבדיקה, עד שמתקנים את הליקויים שנמצאו, עד שאתה מסדיר את התשלום - זה תהליך שלוקח בקלות שבוע. מספיק זמן כדי לארגן ביטוח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הבנתי שברגע העברת הבעלות הביטוח חובה מתבטל.

אתה טועה לחלוטין. סעיף 13 לפקודת הביטוח "שינוי בעלות ברכב אינו פוטר" קובע כי לא תשמע טענת המבטח שהוא פטור מכיסוי החבות עקב העברת בעלות ברכב. אומנם יש חריגים, אבל אם תעודת הביטוח בידך ולא נודע לך על ביטולה- יש לך ביטוח תקף.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...