Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני רושם לכם את ההודעה הזאת בנסיבות לא נעימות.

היום בשעה 15:30 עברתי תאונה חזיתית שלא באשמתי.

נסעתי בנתיב שלי ברחוב דו סיטרי כאשר הרכב בנתיב הנגדי רצה לפנות שמאלה לרחוב צדדי.

היא לא נתנה לי זכות קדימה והתפרצה לי לנתיב. ניסיתי לבלום ולסטות שמאלה כדי להמנע מפגיעה, אך היא נכנסה בי בחזית הימינית בכל זאת. היא נבהלה נסעה אחורה ונכנסה ברכב נוסף.

הנזקים רציניים, הרכב לא במצב נסיעה וביום ראשון יגרר למוסך. יש ברשותי ביטוח חובה + צד ג' בלבד!

היא לא נתנה הודאה שהיא אשמה ופה מתחילה הבעיה.

אמנם יש לי עד (זה שהיא נכנסה בו ברוורס), שיודע שהיא אשמה ומוכן לגבות אותי, אך אני מפחד שזה יגרר למשפט.

אני חייל ואין ברשותי כסף לתיקון הרכב במידה והיא לא תודה.

אשמח לייעוץ איך להתנהל כדי לעבור את הסיטואציה בשלום.

חשוב לציין שאין נפגעים פיזית בתאונה תודה לאל, לכן גם לא הגיעה משטרה לחקור.

בנוסף, רציתי לשאול מהם הקריטריונים לטוטאל לוסט? מחירון הרכב כ22000

תודה רבה, סעו בזהירות ושבת שלום!

פורסם

דבר ראשון יצאת בריא וזה הכי חשוב.

טוטאל לוסט (אובדן מוחלט) זה כאשר הנזק נעמד על 60%, כלומר 13,200 ש"ח במקרה שלך.

תודיע לחברת הביטוח שלך בכל מקרה, שתנסה להבהיר לנהגת שאם לא תודה, אז במשפט תצטרך לשלם לך ולנהג האחר יותר.

הם גם יבהירו לה, שמכיוון שיש עד שראה את המקרה מול עיניו, אז כנראה אין לה שום דרך משפטית להתחמק. הבעיה היחידה היא שיכול להיות שברגע שהעד גם מעורב בתאונה הוא כבר לא עד אמין (חכה לתגובת המומחים בעיניין הזה).

אם זה יצליח, אז תקבל את הכסף שלך ותוכל לתקן את הרכב, אם לא ,אז אין לך ברירה ועליך לתבוע אותה על סכום התיקון, זה בד"כ לוקח כמה חודשים.

במידה והרכב טוטאלוס (האפשרות הטובה בשבילך), אז תבע אותה על שווי המחירון של הרכב+ שאר הדברים כמו: הערכת שמאי, אובדן ימי עבודה וכו'...

למרות שבגלל שאתה חייל, יום עבודה זה בערך 9 שקלים :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

טוטל לוס יכול להתחיל כבר ב 50% מערך הרכב.

הנהג השני הוא עד טוב לגביך, האם יש לך את הפרטים שלו.

תן לסוכן הביטוח שלך לטפל במקרה מול סוכן /חברת הביטוח של הנהגת .

יסכימו לשלם מצויין , לא יסכימו והרכב לא הוכרז טוטל לוס תצטרך לתקן על חשבונך , לדרוש ממנה את הכסף, לא תרצה תתבע אותה על נזקיך בבית משפט לתביעות קטנות.

העיקר שיצאת בריא

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה רבה חברים.

שאלה נוספת - מה הנהלים בנוגע לשמאים?

הבנתי שהחברה נותנת רשימה של שמאים שעובדים איתה ואני צריך לבחור אחד מהם.

אך קראתי באינטרנט שעדיף להביא שמאי פרטי מכיוון ששמאי חברות הביטוח לא נותנים אחוזים גבוהים במקרה של פגיעה בשלדה (מה שמאוד הגיוני במקרה זה)

בקיצור, מה הנהלים פה? האם אני יכול להביא שמאי פרטי וחברת הביטוח משלמת לו, או שאאלץ להסתפק בשמאי של חברת הביטוח?

פורסם

כיוון שאתה לא תובע את חברת הביטוח שלך אז מה מעניין אותך השמאים שלה. ( גם אם היית תובע את חברת הביטוח שלך את הרשאי להשתמש בשמאי פרטי ולא של החברה )

אתה לוקח שמאי שלך !!

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ואני משלם לו את שכרו או חברת הביטוח? אני רוצה לחסוך בעלויות

אז קדימה חברים, המלצה לשמאי טוב באזור תל אביב? :)

נ.ב סליחה על הבורות - לצורך תיקון לאחר תאונה ישנם מרכזי שירות גדולים המתמחים בזה? או שפשוט לגרור את הרכב למוסך הקבוע?

פורסם

תתעורר

איזה חברת ביטוח אתה רוצה שתשלם את השמאי

אתה משלם על הכל ואח"כ תובע על הכל כולל הוצאות השמאי

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני יוצא מנקודת הנחה, שלנהגת יש לפחות ביטוח צד ג'. אם כך, זאת לא הבעיה ולא בעיה בכלל - אילו היתה מודה שהיא אשמה, רק אז היתה מתחילה הבעיה.

בכל פוליסות הביטוח , גם בצד ג' שלך, כתוב בפירוש שלנהג אסור להודות בשום אשמה.

למעשה, אם היתה מודה באשמה, חברת הביטוח היתה יכולה להגיד לנהגת הזריזה, שהיות והיא לא פעלה בהתאם לפוליסה, שהביטוח לא מוכן לכסות את הנזקים ושהיא תתמודד מולך לבד.

היות והיא לא הודתה, יש סיכוי טוב שחברת הביטוח שלה, תכנס בעובי הקורה ותחל לבדוק את המקרה ואם יש לשלם, למי וכמה ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• ספונסר פורום
פורסם
שלום חברים,

אני רושם לכם את ההודעה הזאת בנסיבות לא נעימות.

היום בשעה 15:30 עברתי תאונה חזיתית שלא באשמתי.

נסעתי בנתיב שלי ברחוב דו סיטרי כאשר הרכב בנתיב הנגדי רצה לפנות שמאלה לרחוב צדדי.

היא לא נתנה לי זכות קדימה והתפרצה לי לנתיב. ניסיתי לבלום ולסטות שמאלה כדי להמנע מפגיעה, אך היא נכנסה בי בחזית הימינית בכל זאת. היא נבהלה נסעה אחורה ונכנסה ברכב נוסף.

הנזקים רציניים, הרכב לא במצב נסיעה וביום ראשון יגרר למוסך. יש ברשותי ביטוח חובה + צד ג' בלבד!

אמנם יש לי עד (זה שהיא נכנסה בו ברוורס), שיודע שהיא אשמה ומוכן לגבות אותי, אך אני מפחד שזה יגרר למשפט.

אני חייל ואין ברשותי כסף לתיקון הרכב במידה והיא לא תודה.

אשמח לייעוץ איך להתנהל כדי לעבור את הסיטואציה בשלום.

חשוב לציין שאין נפגעים פיזית בתאונה תודה לאל, לכן גם לא הגיעה משטרה לחקור.

בנוסף, רציתי לשאול מהם הקריטריונים לטוטאל לוסט? מחירון הרכב כ22000

תודה רבה, סעו בזהירות ושבת שלום!

צור איתי קשר טלפוני אנסה לעזור לך יותר

אלי אמרן שמאי רכב 0546999223

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...