Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלי לשאול שאלות מיותרת (למה, מי ומה?)

אני מאוד מוגבל בניידים שלי בעבודה. עד עכשיו היה לי HTC SNAP שזה מכשיר דראק ברמה שלא ברא השטן שלא לדבר על הממשק המחורבן שלו וחוסר היכולת שלו לתמוך בעברית (אפילו שמערכת ההפעלה היא חלונות)

עכשיו יש לי אפשרות "לשדרג" לדראק אחר -huawei honor

היתרון שלו הוא, אנדרואיד וזה נותן לי אינטרנט, מיילים (בעברית), וואטסאפ ואפילו סקייפ שמבחינתי זה שידרוג אדיר.

מצד שני אני חושש שלא אוכל להתקין עליו עברית ואז הכל בטל בשישים.

מישהו יכול לחוות דעה על המכשיר או על האפשרות להתקין עברית?

תודה מראש לכל מומחי האנדרואיד (ליביו, איפה אתה?)

אבי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

על כל אנדרואיד אפשר להתקין עברית. אתה יודע איזו גרסה של מערכת תהיה לו? אם מדובר החדשה (4) הוא יהיה עם עברית מובנית. אם לא, אפשר להתקין ואפילו לא חובה רוט.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אנדרואיד 2.3 Gingerbread

אני חשבתי שעל כל WIN MOBILE אפשר להתקין עברית (אפילו בשתשלום) אבל מסתבר שלא.

אז אני מפקפק ביכולת של המכשיר הזה לתמוך בעברית.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

רק מקלדת

פורסם
רק מקלדת

May the Force be with you:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moo.android.inputmethod.latin.free

אגב, מה זה המקום עבודה הזה, שמחלק מכשירים מוזרים שבחיים לא שמעתי עליהם?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פונט לא צריך, פונטים כבר יש.

יישור לימין - חוסר בו מציק לפעמים, אבל לא יותר מזה, לא משהו שאי אפשר להתרגל אליו.

התקנתי את המקלדת הנ"ל על רום 2.3.6 סטוק אירופאי של SGS1, ויש לי מקלדת באיזו שפה שבא לי, כולל עברית, אנגלית, רוסית, ערבית ועוד)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יישור לימין יש בכל רום מבוסס cm7, ולmiui יש גרסאות (לא מוצלחות) בעברית, או פאצ'ים לעברית כולל יישור לימין לגרסא האמריקאית המצויינת.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אין CM ל-HUAWEI HONOR (או בשמו המדעי U8860).

אגב, אם מסתכלים על הנתונים היבשים, זה לא טלפון כזה רע. דומה לSGS PLUS. אה, ואמור להיות לו שדרוג לאנדרואיד 4, שאמורה להיות בה עברית מובנית

פורסם

תודה לכל המגיבים.

אני אחכה שיצא השדרוג ל 4.0 ואולי אז אשדרג.

• תוכן חדש...