Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש דעות וחוות דעת של אנשים שנוהגים ברכבים האלה או שמכירים את הרכבים האלה.

שני המכוניות הם יד ראשונה מפרטי עברו 75 אלף ק''מ ללא תיקוני צבע וללא שום פגם אחר:

הסיאט איביזה קופרה מגיע עם איבזור מלא כולל סנרוף ללא שיפורי מנוע שנת 2008 יד ראשונה.

ההונדה מגיעה בדגם האצבק ספורט גיר ידני 6 הילוכים עם איבזור ענק עם כול התוספות האפשריות האוטו שנת 2007 יד ראשונה.

בעיקרון הקופרה תמיד הייתה סוג של חלום אבל היוקר של המחייה של היום קצת מוריד את החשק,ההונדה רכב מדהים ועוד בגיר ידני הוא אמור להיות מאוד כייפי.

אני בחור בין 23 מחפש רכב למטרות נסיעה בעיר עם קצת הנאה וכיף אבל מחפש גם שלא יקרע לי את הכיס מבחינת דלק ותחזוקה גובהה.

השיקולים שלי הם:

נוחות,צריכת דלק,שימושי-הקופרה קטנה ורק 3 דלתות לעומת ההונדה 5 דלתות,שוק רכב,תחזוקה וכד'.

אשמח לביקורות והערות.

פורסם
נוחות? באיביזה קופרה?:shock:

אני אוהב את הרכב מאד אבל תכין את עמוד השדרה היטב.

ברור לי שהנוחות היא לא הדבר הכי טוב באיביזה אבל למטרת הכיף שווה את זה,וברור לי שהנוחות בהונדה לעומת זאת ממש טובה.

פורסם

הויכוח האין סופי בין טורבו לאטמוספרי, אני הייתי הולך על הקופרה.

הפחד הזה שלי, שמתישהו הכוח של הרכב כבר לא ירגש אותי.

עם הקופרה תמיד אתה יכול להשקיע 3000 שקל ולהעיף את הרכב קדימה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
ברור לי שהנוחות היא לא הדבר הכי טוב באיביזה אבל למטרת הכיף שווה את זה,וברור לי שהנוחות בהונדה לעומת זאת ממש טובה.

אני רק אומר כי ציינת את זה כקריטריון בעל חשיבות. גם ההונדה לא מדהימה מבחינת הנוחות אבל טובה בקטע הזה מהאיביזה(לא חוכמה גדולה).

את הסיוויק ניתן יותר להשוות ללאון.

האיביזה פחות פרקטית, מאד קשיחה, לא נוחה אבל הרבה יותר חזקה, בלמים מצויינים, הרבה גומי ואחיזה, היגוי דיי מת.

סה"כ האיביזה ספרטנית מאד, יתרונות בולטים לצד חסרונות בולטים.

האחזקה דיי סבירה, צריכה ממוצעת באזור 1-10 שעולה משמעותית כאשר לוחצים. האיביזה לא מחייבת תדלוק 98. המנוע 1.8 20V אמין מאד, היו שהכרתי שסבלו מבעיות גיר אבל זאת לא בעיה רצינית.

אלט' היא לחפש לאון ספורט אפ משנתון 2007-2008. מנוע 2.0TFSI עם 185 כ"ס.

או

לאון 1.8 TSI ידנית משנתון 2008-2009 .

הלאון נוחה יותר, גיר טוב יותר(6 הילוכים), שימושית יותר, מודרנית יותר ומתנהגת יותר.

פורסם

מצאתי היום עוד אפשרות נחמדה לדעתי,פולסוואגן גולף 2008 דגם 1.4 tsi אמושין שנכנס לתקציב שלי עד 75000 שקל

מה דעתכם על הרכב ?

פורסם
מצאתי היום עוד אפשרות נחמדה לדעתי,פולסוואגן גולף 2008 דגם 1.4 tsi אמושין שנכנס לתקציב שלי עד 75000 שקל

מה דעתכם על הרכב ?

הרכב מהשנים "הבעיתיות" של ה-DSG, צריך לבדוק אם הגיר עודכן והוחלפו מצמדים.

אבל אתה מבלבל אותי כי כנראה שאתה מבולבל.

מה הקשר בין רכב ספרטני וחזק כמו הקופרה ובין הגולף. הביצועים של הקופרה עדיפים ופער ניכר, הגולף מציעה דברים אחרים לחלוטין.

הלאון עם גיר ידני אופציה טובה משני הרכבים האלה.

במקרה אני אומר לך את זה בתור בעלים לשעבר של איביזה קופרה, לאון 1.8TSI, ובמקרה לאחי יש גולף.

• תוכן חדש...