Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התמלאתי בעקיצות, אני לא יכול לגרור את המאוורר מחדר לחדר.

אין לי רצון לרדוף אחרי המנוולים הקטנים עם מטקות חשמליות, רק רוצה שיעזבו אותי בשקט.

מה עושים ?

פורסם

ראיתי באתרי מכירות למיניהם,שיש את הנורה הכחולה+שואב ביחד

למעשה היתוש/יתושה יגיעו למלכודת האור הכחול וישאבו פנימה(כמובן שמשם הם מתים)

99ש"ח כולל משלוח לדעתי...

או

ב99 ש"ח תקנה מוצרי אלתוש(אלה שמורחים לפני השינה) או תרסיסי קוטלי חרקים..

מקווה שנתתי כיוון לרעיון..

חוזר בי לגבי ה99ש"ח

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם
התמלאתי בעקיצות, אני לא יכול לגרור את המאוורר מחדר לחדר.

אין לי רצון לרדוף אחרי המנוולים הקטנים עם מטקות חשמליות, רק רוצה שיעזבו אותי בשקט.

מה עושים ?

מה זאת אומרת? תפתח איתם בשיחות שלום בחסות האו"ם:lol: :lol: :lol:

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

כבר שנים שהטבליות של טייד עושות עבודה מדהימה, 8 שעות שאין כאן יתושה מוצצת דם אחת.

30 טבליות ב10 ש"ח, ב50 שקלים אתה מסודר לקיץ.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

האמממ לצערי אין ברירה אלא להמשיך לגרור את המאוור מחדר לחדר, זה עובד מצוין.

ובכול מקרה זה עדיף מאשר למרוח על עצמך גועל נפש דוחה יתושים, או לשים טבליות שמפזרות גועל נפש אחר שאותו אתה נושם.

פורסם

למה לגרור מאוורר מחדר לחדר. השבוע יש מבצע של 50 שקלים למאוורר באחת מרשתות העשה זאת בעצמך. סע לשם וקנה כמה מאווררים ולא תצטרך לגרור אותם מחדר לחדר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

סנומט נוזלי או ספירה מט נוזלי, שהוא טוב באותה מידה, ולמרבה הפלא יש גם תאימות מלאה בין מיכלים ומכשירים של החברות. עובד באופן מושלם בשבילי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
רשתות על כל החלונות יש?

אצלי הרשתות לא מונעות מהם להכנס, להיפך - הם מונעים מהם לצאת!

קח ויטמין B.

הדם הופך לחומצי מעט. היתושים לא אוהבים. גם לא כינים :lol:

אתה יודע כמה סוגי ויטמין B יש?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
קח ויטמין B.

הדם הופך לחומצי מעט. היתושים לא אוהבים. גם לא כינים :lol:

אני לוקח מולטי ויטמין בגלל תזונה לקויה משהו, ויש שם 4 סוגים שונים של ויטמין B. כולם הרבה מעלה התצרוכת המומלצת (די מטריד בפני עצמו) ועדיין היתושים ופרעושים מתים עלי. אני כמו קנרית למוצצי דם למיניהם.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
הכנס לביתך יונק מהסוג שמופיע בסמלון של שמנמניאק וחסל סדר מעופפים וחרקים בבית.

לא כזה עוזר, החתולה עדיין לא יודעת לעוף :-P, רק לקפוץ די גבוה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם שמים קטלן בינוני ומעלה, כלומר כזה עם שתי נורות לפחות, בתוך חדר, סוגרים את החדר ומכבים את האור, ויוצאים מהחדר לכמה דקות - כל היתושים מתפוצצים בחדווה.

אם יש אנשים או אור בחדר, לא כל היתושים יגיעו לקטלן.

דני

• תוכן חדש...