Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כ10 חודשים יש לי את הרכב , והיום לתדהמתי לא נפתח לי הרכב עם השלט. מין הסתם בדקתי שהנורית על השלט לא עובדת כך שזה רק הבטריה. עכשו כמה שאלות .

האם זה אמור להחזיק כ 10 חודשים ( כאחד שלא משחק עם השלט ) ?

הרכב עדיין באחריות, האם שווה בכלל ללכת למוסך מורשה שיחליפו לי ( אחריות הרכב תקפה על השלט ?!?!!) ?

האם אפשר להחליף את זה בעצמי ? ואם כן איך ?

בכל מקרה מוזר מאד המיקרה, אשמח לשמוע אנשים שעברו חוויה דומה

אוטו-מאניה :-)

פורסם

סוללה עולה כמה שקלים בודדים.

תסתכל בספר הרכב בטוח יש הוראות החלפה.

דרך אגב, אתה לא צריך לשחק בשלט, מספיק שהוא היה בכיס ותוך כדי ישיבה לחצת עליו למשך זמן ארוך כדי לגמור את הסוללה.

פורסם

אני עברתי "חוויה" דומה. לא באיביזה, אבל ב-VAGיות אחרות.

סוללה עולה בין 10-20 ש"ח, לא זוכר במדויק.

ההחלפה העצמית פשוטה.

יכול להיות שבמוסך יעשו את זה כשירות.

בהצלחה ואל תיקח את זה קשה מדיי...

פורסם

סוללה זה לא כזה דרמטי, יכול להיות שנפלו על סוללות זבל.

נכון שזה קצת מוזר שאחרי 10 חודשים נגמרת סוללה, אני הייתי הולך אליהם ומצפה לקבל את זה בתור שירות.

(לא מחליף בעצמי כדי לא לשבור או לעשות פאדיחה עם השלט).

פורסם

זה הגיוני בסוללות ומכשירים בכלל שיתכן ועמדו זמן רב טרם קנייתם. הרי לא ייצרו את השלט יחד עם הרכב שלך ויכול להיות שהסוללות בתוכו היו ישנות כבר. זה קרה לי בבורה, עברתי להשתמש בשלט הנוסף שקיבלתי ובטיפול הבא ביקשתי והחליפו לי ללא עלות (בפליקס) וכמובן שללא ויכוח. העניין הוא שרק בשביל זה לא שווה לנסוע במיוחד למוסך או "להפעיל את האחריות". כמה שקלים בסך הכל והנסיעה והזמן יעלו לך יותר.

• תוכן חדש...