Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי למסקנה כי הבורה 2.0 אינה מתאימה לאמא מבחינת צריכת הדלק, רוב הנסיעות עירוניות.

אשמח לקבל המלצות לרכבים באזור ה-35K ש"ח, כמו כן באזור ה-50K בעלי ירידת ערך נמוכה (אם בכלל עדיפים).

רצוי רכבים אשר ניתן למצוא במצב טוב כעסקת טרייד-אין (כדאי?).

נסועה שנתית של כ-10K ק"מ, אוטומט, אמינות מכנית, זריזות (לא 12 שנ' ל-80) וירידת ערך נמוכה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

שווה בהחלט לרדת לקטגוריית מיני/סופר מיני

מנוע 1200-1400 סמ"ק

יונדאי אקסנט/גטס 2008 בסביבות 40K

גרנדה פונטו 2006-2007

בתקציב גם נכנסת ניסאן מיקרה עד 2005

ענת

אוויס

הגעתי למסקנה כי הבורה 2.0 אינה מתאימה לאמא מבחינת צריכת הדלק, רוב הנסיעות עירוניות.

אשמח לקבל המלצות לרכבים באזור ה-35K ש"ח, כמו כן באזור ה-50K בעלי ירידת ערך נמוכה (אם בכלל עדיפים).

רצוי רכבים אשר ניתן למצוא במצב טוב כעסקת טרייד-אין (כדאי?).

נסועה שנתית של כ-10K ק"מ, אוטומט, אמינות מכנית, זריזות (לא 12 שנ' ל-80) וירידת ערך נמוכה.

פורסם

החסכון בין רכב כמו שלך שעושה 7 לליטר בעיר, לרכב שעושה 10 לליטר הוא 300 ש"ח, תשקול טוב אם אתה רוצה את ההתעסקות הזאת.

השוק הפרטי מת ואתה תפסיד במכירה. בטרייד אין אתה משלם עמלת סוחר.

פורסם

אני חושב שלמרות שצריכת הדלק לא צריכה לעמוד בראש סדר העדיפויות עדיין רכב קטן יותר יהיה נעים ונוח יותר בהתנהלות עירונית.

ב-50 אלף שקלים אפשר למצוא יונדאי I10 עם המנוע הגדול יותר (1250) ממודל 2009 מפרטי או 2010 מליסינג, לדעתי אחלה רכב עירוני, אמנם מיני אבל תא הנוסעים לא באיכות מעליבה והמרווח בסדר.

אם מיני זה אקסטרים מדי אחרי בורה אז סוזוקי ספלאש יושבת על התפר שבין מיני לסופר מיני, העיצוב לא ממש רגיל אבל מדובר ברכב זריז ומרווח יחסית וב-50 אלף שקלים אפשר למצוא אחת מ-2009 יוצאת ליסינג.

בהצלחה.

פורסם

מבחינת רכב הבורה מתאים פרפקט לאמא שלי - מרווח, נוח, מאסיבי.

היום הסתכלתי על מד הדלק, עמד קצת מעל החצי ומד הק"מ על 170.

החישוב אינו מדוייק, אבל זה יוצא בערך 6 ק"מ לליטר.

זה צורם לי כי הפולו SDI שלי עושה 20 ק"מ לליטר.

בכל אופן רכבים כמו I10 ואלטו לא באים בחשבון, זה זבל.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תוכן חדש...