Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום המשפחה שוקלת לעבור להונדה סיוויק החדשה 5 דלתות 1.8 ידני

לאחר מתיחת הפנים האחרונה הרכב נראה הרבה יותר בוגר בלי כל מיני גימיקים צעצועים

אשמח לשמוע חוות דעת מבעלים של אחת (של הדור הקודם ) אין הבדל ממשי בניהם

ולדעת האם היא באמת מתאימה למשפחה בעלת 5 נפשות לנסיעות בסופי שבוע וכו'

ועד כמה היא באמת "ספורטיבית" כמו שהיא נראת...

בתודה, עומר.

פורסם

הרכב מהיר, נוח, איכותי ומרווח.

תא המטען טוב יחסית לסגמנט ההאצ'בק.

מבחינת 5 נוסעים, אני מעריך שהרכב ייתן מענה סביר, אבל יש לזכור שאף רכב מהמשפחתיות אינו ממש נוח ל-5 נוסעים, אלא אם כן באמצע יושב ילד.

מעבר לכך, כמי שמכיר היטב את הדגם היוצא - שנת 2010 - אני יכול להמליץ בחום. כמו כן, נראה לי שעם הגיר הידני הסיוויק תהיה ממש כיפית.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אני לא אהבתי את המושב האחורי המאוד נמוך בהונדה, גם לאדם בגובה ממוצע.

זה נראה לי כאחד החסרונות הגדולים של האוטו כרכב משפחתי.

פורסם

המושב האחורי מעט בעייתי אם לא יושבים בהטייה למרכז (יש משענת יד :)) הנוחות - טובה מחוץ לעיר, בעיר קשה. ביצועים בידני יהיו מעולים גם האחיזה טובה - ספורטיבית פרופר היא לא. תא המטען מעולה והמושבים האחוריים מתקפלים ויוצרים משטח חלק ובנוסף מתקפלים גם למעלה, אפשר להעביר קומודה במושב האחורי, הדלתות האחוריות נפתחות 90 מעלות, סביבת הנהג לדעתי מעולה!

אם האוטו יחנה בשמש כל היום - צפה לקירקושים אחרי שנתיים-שלוש.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כבעלים של סיויק 2007 אני יכול להגיד לך שאתה תהנה מאוד מהרכב, הוא מפנק, מאובזר, מהיר מאוד ונוח באמת שלא חסר לו דבר.

האוטו אצלי הוא הגרסא האוטומטית והוא די חסכוני בעיר אני מגיע איתו ל1 ל10 ומחוצה זה מגיע לרמות של 1 ל16 בכיף כך שהידנית אמורה להיות חסכונית מזה :)

עשיתה בחירה נכונה.

פורסם

אני הזמנתי אחד בשבוע שעבר,לאחר התייעצות עם הפורום.

שילמתי 134 אלף ומחכה עד 21 ימי עבודה לרכב שבמלאי בארץ.!!!!!!

הזוי.

מאוד נהנתי מנסיעת המבחן ,אבל כדאי לשים לב לנושא החלון האחורי עם הספוילר שמפריעה מעט לשדה הראייה, קיימת ביקרות על זה למרות השיפור לעומת הדגם הקודם.

• תוכן חדש...