Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי סוויפט 2008-2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דיי נעול בהחלטה שלי על סוזוקי סוויפט אבל אני לא יודע על איזה שנתון ללכת( ברור לי שמה שיותר חדש יותר טוב)

אבל מבחינה מכנית יש איזה הבדל בין הסוויפטים לאורך שנים 2008-2010?

פורסם

אותו דבר,רק ב2011 נכנס דגם חדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא מדוייק.

מ-2010 יש לרכב בקרת יציבות אבל חסרים 2 חלונות חשמל אחוריים גם בדגם המאובזר אם אני לא טועה. בשנה הזאת הרכב יובא מצ'כיה אם אני זוכר נכון, אם לא אז משהו שם במזרח אירופה אבל לא מיפן.

ב-2008 היה עוד שינוי קטן, הפתחים של פנסי הערפל קיבלו צורה שונה וחישוקי המגנזיום הוחלפו.

פורסם
לא מדוייק.

מ-2010 יש לרכב בקרת יציבות אבל חסרים 2 חלונות חשמל אחוריים גם בדגם המאובזר אם אני לא טועה. בשנה הזאת הרכב יובא מצ'כיה אם אני זוכר נכון, אם לא אז משהו שם במזרח אירופה אבל לא מיפן.

ב-2008 היה עוד שינוי קטן, הפתחים של פנסי הערפל קיבלו צורה שונה וחישוקי המגנזיום הוחלפו.

סביר להניח שאם זה היה במזרח אירופה,

ככל הנראה זה יובא מהונגריה, לסוזוקי יש שם מפעל.

לפי ויקיפדיה אני צודק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בתור אחד שנוהג מדי פעם על סוופיט 2008 glx

הדגם מוצלח מאד אבל הייתי לוקח את האוטו לבדיקה בעליות לראות איך הוא מתנהג.

ב-2011 הדגם הוחלף קצת שיפור בעיצוב

סך הכל הסוויפט רכב טוב ואמין.

(פעם הייתי נוהג על פולו לשם השוואה)

• תוכן חדש...