Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב רכב בין 30K-40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חודש בפורום,

אני מחפש לקנות רכב שיחליף את הרכב הישן שלי, סובארו 93, ותקרת התקציב שלי זה 40K אבל כמובן הייתי רוצה לקנות במחיר נמוך מזה.

אין לי הרבה מושג ברכבים ובמיוחד בקנייתם ואני אשמח עם תוכלו לעזור לי עם המלצות לרכב.

אני רוצה רכב עם מנוע 1.6 לפחות אחרי 2000, לא קטן כמו גטס ולא גדול כמו סונטה,אמין וחזק וחסכוני בדלק.

אשמח לקבל כל המלצה

עריכה:

שכחתי לציין שאני גם לא אחד שנוסע הרבה עם האוטו, בעיקר לעבודה וחזרה

פורסם

מה עם מאזדה שווה?

חשבתי על 323 מ 2003 או מאזדה 3 עד 2006

חשבתי גם על 626 או מאזדה 6 עד 2006 אבל אני לא יודע מה צריכת הדלק שלהם אני רק יודע שזה מנוע 2000 וכנראה שהצריכה היא גבוהה אבל אני לא יודע עד כמה היא גבוהה

פורסם
שלום אני חודש בפורום,

אני מחפש לקנות רכב שיחליף את הרכב הישן שלי, סובארו 93, ותקרת התקציב שלי זה 40K אבל כמובן הייתי רוצה לקנות במחיר נמוך מזה.

אין לי הרבה מושג ברכבים ובמיוחד בקנייתם ואני אשמח עם תוכלו לעזור לי עם המלצות לרכב.

אני רוצה רכב עם מנוע 1.6 לפחות אחרי 2000, לא קטן כמו גטס ולא גדול כמו סונטה,אמין וחזק וחסכוני בדלק.

אשמח לקבל כל המלצה

עריכה:

שכחתי לציין שאני גם לא אחד שנוסע הרבה עם האוטו, בעיקר לעבודה וחזרה

היי salea656,

במסגרת התקציב שלך ניתן למצוא רכבים חדשים יחסית, ממודל 2007-2008 ובמקרים מסוימים אפילו 2009. אם התקציב שלך מאפשר זאת, אין סיבה שתתפשר על רכבים ישנים יחסית, משנת 2000 עד 2003. רכבים אלו יהיו ברוב המקרים פחות בטיחותיים והבלאי שצברו לאורך השנים ישפיע בוודאי גם על רמת האמינות שלהם.

אם אהבת את הסובארו שיש לך כרגע תוכל לנסות ולמצוא סובארו אימפרזה מהשנתון האחרון בה שווקה בישראל, שנת 2007. כמו רוב הרכבים של סובארו גם הרכב הזה אמין מאוד ומבחינת גודל הוא בין הסונטה לגטס. אופציה נוספת, מעט יותר חסכונית בדלק היא יונדאי אקסנט. כאן תוכל למצוא רכב קצת חדש יותר, משנתון 2008, אך תצטרך להתפשר מעט על הגודל כיוון שמדובר ברכב שהוא קצת יותר קטן מהאימפרזה. גם האקסנט אמינה מאוד ומתאימה לדרישות שלך מבחינת הגודל הפיזי.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות

מיטל מאלדן.

פורסם

היי אייל,

יש מספר רכבים ממודל 2008 שניתן למצוא במחירים שנעים סביב ה-40 אלף ש"ח. למשל - שברולט אוואו, מיצובישי לנסר, רנו מגאן, סימבול, יונדאי גטס ועוד.

שים לב ששנת המודל 2008 ארוכה יחסית. היא החלה במאי 2007 והסתיימה בדצמבר 2008, כך שגם רכב שעלה על הכביש באמצע 2007 נחשב למודל 2008.

כמובן שרכב כזה יהיה זול יותר מרכב שעלה לכביש בנובמבר או דצמבר 2008.

מיטל מאלדן

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תוכל לתת קצת יותר פרטים על רנו סימבול?

שוק, ירידת ערך אמינות...

אני גם מחפש עד למקסימום 40,000 ועוד לא החלטתי אם אני רוצה יחסית ישן 2003 או חדש יותר

פורסם

לפותח השרשור אתה מודע לזה ש "מיטל מאלדן" מציעה לך רכבים שנת 2008-2009 שיש להם עבר של ליסינג/השכרה ויכול להיות גם שהק"מ שלהם גבוה מהק"מ השנתי הממוצע.

אמרת שאתה מחפש רכבים סחירים כלומר רכב שתוכל אחר כך למכור במחיר פלוס מינוס שפוי ולא במחיר "שחיטה".

בכל מקרה לפני רכישת רכב דרך סוכנויות עם צי רכבי ליסינג/השכרה מומלץ מאד לבדוק מחירון רשמי של יצחק לוי ומאותו מחירון להוריד 10%-15% בהתאם לחוק כתוצאה מבעלות ליסינג או השכרה קודמת (במידה וזה אכן ליסינג/השכרה).

עוד דבר חשוב שתדע ששוק הרכבים יחסית "מת" אז אל תתבייש לנסות להוריד במחיר ולבקש הנחה נוספת גם אם אתה קונה רכב חדש מהניילונים !

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

שלום,

למי שמחפש רכב משפחתי , יפני, עם מנוע 1600 סמ"ק, במחיר נמוך, מיצובישי לנסר אופציה הכי רלוונטית.

מזדה 3 תהיה יותר יקרה מאותו השנתון.

ברנו סימבול אל תיגעו . מגאן 2008 אפשר למצוא אצל קרסו טרייד אין עם אחריות ארוכה - גם זאת אפשרות.

יונדאי אקסנט או קיה ריו יהיו הכי זולות, אבל הן פחות מרווחות מלנסר\מגאן\מזדה 3 ופחות איכותיות.

אקסנט וריו די אמינות .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם אני בעד הלאנסר, ניתן למצוא רכב דיי חדש גם מיד פרטית ולא רק מליסינג, ב-40 אלף שקלים תוכל למצוא אחת מ-2006 או 2007.

מדובר במשפחתית מרווחת ואמינה, הביצועים טובים צריכת הדלק סבירה ביחס למתחרות והמחיר נמוך יחסית כך שתוכל לקבל רכב חדש יחסית בתקציב לא גבוה.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

בקשר למגאן ולקרסו טרייד אין

באתר של קרסו רשום שהמחירון של לוי יצחק למגאן 2008 הוא 54,150שח במידה וזה נכון כי אין לי את הספר של לוי יצחק

ובהנחה שזה יד ראשונה בכמה אוכל לקבל את הרכב? הם מורידים 10% בגלל ליסינג או שאפשר להוריד יותר

במחירון של יד 2 המחיר הוא 49,000ש"ח ובשיקלול של ליסינג וק"מ זה ירד ל 45,000שח

בתכלס המחירון של יד 2 משקף את המציאות מבחינתי ולא לוי יצחק.

ועוד משהו, כשבליסינג אומרים שיש אחריות יבואן מה זה כולל? כל תקלה מכאנית? גם נזילות מזגן? מישהו יכול לעשות לי סדר בבלגאן תודה.

• תוכן חדש...