Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני נעזרת בכם גם עכשיו וגם כשקניתי את הרכב הקודם (דייהטסו שרייד שלא אכזבה לרגע!), דרך קריאת שרשורים רלוונטים וחשבתי שאולי יעזור יותר לפנות בבקשה עם הנושא הספציפי שלי...

אני מחפשת רכב קטן (נפח מנוע 1300 לא יותר או פחות), יפני, הקריטריונים שחשובים לי הם אמינות וצריכת דלק נמוכה, התקציב שלי הוא באיזור ה 50000, עדיף פחות, אך אם יהיה מאד כדאי אפשרי לגרד טיפה יותר...

הבנתי שהאפשרויות שלי פחות או יותר הן הסריון, מיקרה, סוזוקי ספלאש, אקסנט, i10, אבל ממה שראיתי היאריס היא היחידה עם צריכת דלק טובה, אבל גם יקרה יותר....בכל מקרה אני כבר התבלבלתי...

מה אתם אומרים?

תודה מראש לכל המסייעים :-D

פורסם

אני חושב שסיריון תתאים לדרישות שלך. מנוע 1.3 כמו שאת דורשת, בתקציב שלך 2007-2009.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מחזק לגבי הסיריון,באמת רכב לא רע בכלל.

כמו כן ממליץ גם על המיקרה.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

יאריס תהיה איכותית יותר מסיריון (אך אותו מנוע) וזה כבר לשיקול שלך, יאריס 05 או סיריון 07-09.

אקסנט תהיה שימושית יותר, אבל היא לא 1.3 אלא 1.6 (החל מ08, לפני זה 1.5) וכמובן תצרוכת גבוהה יותר בדלק.

רק כדי לעשות לך קצת סדר, מיקרה, סיריון I20 ספלאש ויאריס הן באותה הקטגוריה, אלטו, קיה פיקנטו וI10 הן בקטגוריה קטנה יותר וזולה יותר.

אקסנט היא בכלל נחשבת למשפחתית גדולה יותר בתחום ה1.6.

ועוד משהו קטן נוסף, מיקרה, סיריון, וספלאש הן יפניות. I20\10 אקסנט ופיקנטו הן קוריאניות. רק למען הסדר...

הכי שומר בארץ :scatter:

AAA: Audi 80>Audi A6>Alfa Romeo GT

פורסם

אוקיי...זה אכן עושה קצת סדר, אני יותר ויותר משתכנעת ללכת לכיוון הסריון, אם היא אמינה כמו השרייד שהייתה לי זו נשמעת כמו אופציה טובה. מישהו יודע איך הסריון מבחינת בטיחות?

פורסם
שלום לכולם,

אני נעזרת בכם גם עכשיו וגם כשקניתי את הרכב הקודם (דייהטסו שרייד שלא אכזבה לרגע!), דרך קריאת שרשורים רלוונטים וחשבתי שאולי יעזור יותר לפנות בבקשה עם הנושא הספציפי שלי...

אני מחפשת רכב קטן (נפח מנוע 1300 לא יותר או פחות), יפני, הקריטריונים שחשובים לי הם אמינות וצריכת דלק נמוכה, התקציב שלי הוא באיזור ה 50000, עדיף פחות, אך אם יהיה מאד כדאי אפשרי לגרד טיפה יותר...

הבנתי שהאפשרויות שלי פחות או יותר הן הסריון, מיקרה, סוזוקי ספלאש, אקסנט, i10, אבל ממה שראיתי היאריס היא היחידה עם צריכת דלק טובה, אבל גם יקרה יותר....בכל מקרה אני כבר התבלבלתי...

מה אתם אומרים?

תודה מראש לכל המסייעים :-D

כל הרכבים שציינת, אמינים למדי. אני בהחלט מחזק את הסיריון, לא מוצא שום סיבה לשלם הרבה יותר על היאריס (שהיא גם די מכוערת בעיני, אבל זה כבר עניין של טעם)

מבחינת צריכת הדלק, הסיריון חסכונית לא פחות מהיאריס, ליאריס יש שתי יתרונות:

1. סחירות

2. 5 כוכבים במבחני הריסוק.

אני חושב שהיתרון הראשון מתבטל מאחר והמחיר שלה מראש גבוה מהמתחרות.

היתרון השני הוא כבר לשיקולך.

הסיריון די בטיחותית אבל יש לה 4 כוכבים במבחני הריסוק.

הספלאש היא גם כן קניה לא רעה בכלל. חסכונית, אמינה ועם עיצוב חדשני יותר.

באשר לאקסנט- הרכב לא חסכוני.

פורסם

מבין כל הרכבים שציינת, רק היאריס והסיריון מגיעות עם מנוע 1,300 סמ"ק. לכל השאר יש מנועים קטנים יותר או גדולים יותר. השאלה היא למה דווקא מנוע 1300 סמ"ק? יונדאי i10 עם מנוע 1,250 סמ"ק לא יכולה לבוא בחשבון? אני לא חושב ש-50 סמ"ק נוספים עושים הבדל גדול כל כך מבחינת הביצועים ברכב.

כמו שבטח כבר הבנת מחברי הפורום האחרים, הסיריון היא מכונית אמינה וחסכונית מאוד. יש לה את אותו המנוע שהיה בעבר ביאריס עם גיר אוטומטי פשוט. היא יחסית מרווחת מבפנים למרות שהיא קטנטנה מבחוץ. החסרונות שלה הם באמת שיש לה "רק" 4 כוכבים במבחן הריסוק (שזה למעשה ציון טוב, פשוט לא מעולה) ויש לה תא מטען קטן, הרבה יותר קטן מהאקסנט או מהמיקרה. אם שני אלו לא קריטים עבורך אז זאת בהחלט אופציה טובה שכדאי לשקול.

פורסם

מנסיון עם יאריס-מפגין אמינות ברמה מאוד גבוה, איכותי מאוד, המון תאי איחסון בתוך הרכב עם אפשרות להזזת מושב אחורי קדימה ואחורה, מרווח פנים פתיע.

בנוסף שמירת ערך מצויינת עם שוק חזק.

חיסרון של הרכב שהמחיר קצת יקר לשנתון אך שווה את זה, היא מציעה הרבה יותר ממתחרות בקטגוריה.

כמובן צריכת דלק מרשימה שמשלתבת מאוד טוב עם שאר החבילה ובהתאם למצב הדלק היום!

הונדה סיויק 98 1.6 ידנית בעבר:-)

סיאט לאון 2.0TFSI 2007 בהווה:twisted:

• תוכן חדש...