Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש להחליף בולמים לאיביזה קופרה שנת 2005.

האם שווה לשים שוב מקורי? או שיש תחליפי במחיר טוב יותר?

האם כדאי להשקיע כבר בקיט קויילאוברים?

תודה

פורסם

חבר שלי התקין קויילאוברים בקופרה שלו של חברת VMAXX והרכב פשוט נהיה סיוט לנסיעה בעיר, כל בור אתה מקבל פצצה, פסי האטה חייב לעבור בגלגול של 2 קמ"ש, וגם אז אתה תרגיש את זה חזק ברכב.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אוקיי תודה על העצה, דווקא הייתי ממש בכיוון שלהם...

אני כבר מתחיל לחשוב שאולי ככה הקופרה, ממש קשה

ואין שום בעיה עם הבולמים שלי.

פורסם

אני בזמנו החלפתי את המקוריים (שעוד אצלי במחסן אם אתה מעוניין) לבולמים של בילשטיין וקפיצים של אייבך בתוספת מוט פיתול קדמי. השיפור היה עצום.

הסט המקורי מאד נוקשה ומרגישים כל פס על הכביש. הייתי אפילו אומר שאם מישהו ירק על הכביש גם את זה תרגיש :-)

פורסם

אתה יכול לציין עלויות? ואיפה ביצעת את ההחלפה?

לגבי הסט הקיים שלך, כמה זמן היה מורכב על האוטו?

אולי יש על מה לדבר...

תשאיר לי פלאפון בפרטי

• תוכן חדש...