Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הזקנים שבינינו זוכרים את המכוניות המגוייסות שהיו נמרחות בבוץ כדי לשוות להן רא צבאי.

תיקון קטן, זה היה לצורך הסוואה, ואת הפנסים מרחו בבוץ כמצוות ההאפלה. הייתי ילד המלחמת ששת הימים.

  • תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחרי הניקיון מהיום תמונות לפני ואחרי. האיכות לא משהו כי התמונות מהטלפון אבל את ההבדלים בטוח אפשר למצוא :wink:.

 

שבת שלום!

2.jpg

3.jpg

א.jpg

ב.jpg

ג.jpg

ד.jpg

ה.jpg

ח.jpg

פורסם

הנה מוצג א' באדום וב' באפור.

כל כך יותר בולט על הלאון.

טוב נו, מחר נשטוף את כל המוצגים, עד האובך הבאה. :roll:

20120504_142516.jpg

20120504_142523.jpg

20120504_142536.jpg

20120504_142603.jpg

20120504_142612.jpg

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לשנייה חשבתי שניקית ושיפשפת כל כך חזק שהאדום נהיה אפור :shock:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אחר הצהריים אני מתקלח יחד עם האוטו, ואז עוברת שכנה ואומרת: "חבל.. האוטו כל כך יפה אבל ביום ראשון יהיה שוב אובך"

באאאאאסה. האובך, כן?

 

יש המלצה לחניון באיזור המרכז עם 4 קומות מתחת האדמה ? חוץ מקניונים שלא מרשים לחנות כל הלילה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
תיקון קטן, זה היה לצורך הסוואה, ואת הפנסים מרחו בבוץ כמצוות ההאפלה. הייתי ילד המלחמת ששת הימים.

 

כנראה שאנחנו מאותו דור.

את הפנסים, לפחות ברכבים שלא גוייסו, האפילו בדרך אחרת - צבע כחול או שחור עם חריץ אופקי ברוחב 2-3 ס"מ. כמובן שלאחר שההאפלה בוטלה היה סיפור להוריד את הצבע מהעדשות, אני חושב שהמכונית של אבא שלי נמכרה שנתיים אחר"כ עם כתמים כחולים על הפנסים. ד"א - בתנאים אלה היתה הגבלת מהירות 20 קמ"ש בדרך עירונית ו-40 בבין עירונית. אני סקרן כמה אנשים הגבילו את עצמם באובך האחרון.

 

ב-1973 נקטנו בשיטה אחרת - ציפוי הפנסים בכמה שכבות של צלופן כחול, אבל ממילא לא נעשה שימוש ברכב בשעות הלילה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

המכונית שלי קיבלה עכשיו שטיפה + שכבת וקס זריזה. אני לא מצלם - לא רוצה להוציא את המכונית מהחניון המקורה שלא לצורך. אבל מחר לא תהיה לי ברירה, בעבודה אני חונה במקום גלוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

אני קורא לאמץ את המילה טיפבוצים (טיטוף+בוץ), לא אני המצאתי אבל נשמע לי שווה.

ובהטיה

"אחי, טפבץ לי על האוטו עכשיו ואני כבר לא מזהה באיזה צבע הוא"

"שמעתי בתחזית שיטפבץ מחר, מה פתאום לשטוף את האוטו היום"

"נמאס לי, מטפבץ כל היום, אי אפשר כבר עם מדינת המדבר הזו שאנחנו חיים בה!"

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
יש ברירה. אם יש לך כיסוי לרכב, השתמש בו.

 

כבר הרבה שנים מאז שהפסקתי להשתמש בכיסוי לרכב. מעבר לכך - האבק חודר בין הכיסוי לצבע, או מצטבר על הצבע בזמן נסיעה - ואז הכיסוי שנע ברוח יגרום לשריטות. מעדיף קצת עבודת שטיפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 


×
×
  • תוכן חדש...