Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע הייתה מתקפת אבק במדינת ישראל, לי אישית לא זכורה תופעה כזאת, הכל מלא בכמויות ענקיות של חול צהבהב, הטפטוף המלוכלך שנוסף בערב רק החמיר את המצב והדביק את כל האבק טוב טוב לכל מקום אליו הוא הגיע, כמובן שאותנו הכי מטריד הוא זה שנדבק לנו לאוטו, אז איך האוטו שלכם נראה אחרי המתקפה הזאת וכמה זמן לקח לכם לנקות אותו?

האוטו שלי עמד בחניה כל היום אבל בערב יצאתי לתדלק 2 שניות מהבית, בדיוק כשהתחיל הטפטוף וזאת התוצאה:

תמונה.jpg

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שטפתי את האוטו היום משהו כמו שעה וחצי...

זוועה שפכתי על האוטו משהו כמו 6-7 דלאים של מים ועדיין נשאר בוץ והכי מדכא ששטפתי אותו יום ראשון..

פורסם

161d436140e99e0ecc4b364d52eb.jpg

השאלה האמיתית, איך הוא מריח אחרי הסירחון ששרר בתל אביב היום...

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

ביום שבת עשיתי פוליש ווקס לאוטו.

%7B9DDB7291-C614-4943-980E-0A5D23B3E49D%7D.jpg

אני לא צריך להגיד לכם איך זה נראה היום !

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

הזקנים שבינינו זוכרים את המכוניות המגוייסות שהיו נמרחות בבוץ כדי לשוות להן רא צבאי. אחרי הגשם האחרון כל העם צבא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האוטו שלי שינה צבע לבז', זה היה נורא. היום חזרתי הביתה בצהרים וראיתי את השכן שוטף את האוטו שלו. מיהרתי לשים את האוטו שלי ליד שלו ושעה של עבודה קשה מאוחר יותר - וגם שלי היה נקי. חבל שלא צילמתי לפני ואחרי, זה באמת היה מחזה מחריד (ואני צופה שחזור בשבוע הבא...)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

היה לי כיסוי על הרכב שהפך לצהוב. קצת חול מאוד דק עבר דרך הכיסוי ועכשיו על כל הרכב שלי יש ציור צהוב לבן כמו צבעי הסוועה מתדבריים. עשיתי לרכב שלי וקס שבועי ביום שבת שלקח לי כרגיל כשעתיים. חשבתי בדיוק אחרי כל שבוע שאני עושה את זה לקחת השבוע חופש ולדלג על שטיפה - וקס. מעניין איך ניראים פילטרים של אנשים שנסעו במזג אויר כזה? בטח יש בפנים איזה חצי קילו חול.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הגעתי למסקנה שהדרך היחידה להוריד גשם היא לשטוף את האוטו, סמכו עלי שיום אח"כ הוא יגיע.

אצלי זה קורה אפילו באותו היום, משהו חייב תמיד ללכלך לי את האוטו מיד אחרי השטיפה, במיוחד אחרי אחת מושקעת עם ווקס.

פורסם

ומה תגידו על זה שהבוקר יצאתי למרפסת לראות מה שלום העולם כהרגלי, צעד החוצה למרפסת והופס... משהו ברגליים מרגיש מוזר.

מסתכל והנה- כל המרפסת מכוסה בכמה מ"מ של חול כאילו אני בים. נראה אתכם מנקים את זה:roll:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממש גועל נפש מזג האויר הזה.

IMG_1108.JPG

IMG_1110.JPG

IMG_1109.JPG

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לי יש רכב כמו של mike אבל בצבע בז'.לצערי,הרכב שלי נראה כמו הנוף של ים המלח.שקלתי לנקות ולהבריק אותו בשבת אבל ,החזאים טוענים,שאנו צפויים לסיבוב נוסף של האובך המגעיל הזה בימים שני-שלישי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...