Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ביום שלישי אמרתי פאק איט ושטפתי אותו, הוא הספיק לצבור שכבה יפה של חול שוב (אבל בלי סימני גשם הפעם) אז שטפתי שוב אתמול. הוא עדיין מלוכלך אז מחר אני שוב עם הדלי.

כן, כן. אני יודע שאני צריך טיפול.

:oops:

פורסם

לפי התחזיות צפוי אובך נוסף בימים הקרובים או שבוע הבא? או שזה האובך האחרון לתקופה הקרובה?

מתלבט אם לעשות דיטיילינג רציני לרכב בסופ"ש או סתם לשטוף עם שמפו ולעבור עם ספריי ווקס... :?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
היה לי כיסוי על הרכב שהפך לצהוב. קצת חול מאוד דק עבר דרך הכיסוי ועכשיו על כל הרכב שלי יש ציור צהוב לבן כמו צבעי הסוועה מתדבריים. עשיתי לרכב שלי וקס שבועי ביום שבת שלקח לי כרגיל כשעתיים. חשבתי בדיוק אחרי כל שבוע שאני עושה את זה לקחת השבוע חופש ולדלג על שטיפה - וקס. מעניין איך ניראים פילטרים של אנשים שנסעו במזג אויר כזה? בטח יש בפנים איזה חצי קילו חול.

שעתיים עבודה על האוטו כל שבוע? מדברים על מחלת נפש... :wink:

תודה על התזכורת לגבי הפילטר - אני באמת צריך לנקות אותו בקרוב. אפילו שהוא מכוסה בשרוול מבד, יש מצב שהוא קיבל מנת לכלוך גם כן...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ירד בוץ לא גשם..

474902_10150590292337255_555047254_7735003_1896251693_o.jpg

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
לפי התחזיות צפוי אובך נוסף בימים הקרובים או שבוע הבא?

כן

06/05/2012 ראשון

בשעות הבוקר חם ויבש מהרגיל בעונה. לקראת צהריים יחדור לאזורינו אוויר קריר יותר ולח, הרוחות יתחזקו וייתכן אובך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שעתיים עבודה על האוטו כל שבוע? מדברים על מחלת נפש... :wink:

:-) שטיפה + וקס ידניים, זה הזמן שלוקח. אם להסתכל על זה כמו על ספורט, זה אפילו מועיל.

mr-miyagi.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אותי מדהים שאנשים אפילו לא טרחו לנקות את החלונות, וממשיכים לנסוע מכוסים בטינופת.

ממש סכנה בטיחותית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא שטפתי את הרכב חצי שנה, אז לא השתנה בהרבה. מה שכן, אני מנקה את החלונות של הרכב פעמיים ביום בתקופה האחרונה....

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

שלי נהיה 2 צבעים! גג בגאז' ומכסה מנוע בצבע צבאי, והשאר בצבע אפור מלוכלך...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לא שטפתי את הרכב חצי שנה, אז לא השתנה בהרבה. מה שכן, אני מנקה את החלונות של הרכב פעמיים ביום בתקופה האחרונה....

אתמול נאלצתי למלא לאשתי את מיכל ה"מים הכחולים". זה חומר הניקוי היחיד לרכב שהיא מכירה. לעומת מבחר נכבד של חומרי ניקוי לבית, בהתאם לתמונה בתגובה 3 באשכול המקביל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא משתמש בנוזלים האלו. אני קונה ג'ריקן 4 ליטר של מים מזוקקים (או פשוט אוסף מהמיזוג בקיץ) ומוסיף חצי ליטר ווינדקס או חומר ניקוי חלונות איכותי אחר. מעבר לזה אני פשוט עובר כל בוקר עם שפריצר ווינדקס ומטלית מיקרו פייבר ומנקה את כל החלונות, אח"כ שמן-מים ויאללה, ללימודים.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אני לא מאמין שעוד פעם יהיה אובך, פשוט מוציא את החשק לנהוג ברכב במזוג האוויר כזה.

ועוד אנחנו גם נושמים את הזבל הזה.

וXENON - באמת אם שוטפים את האוטו תבוא איזה שהיא מכה, או אובך או גם, או שאובך ואחריו גשם להשלים את התוצאה הסופית .

• תוכן חדש...