Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדור איתור "קרובות"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא רק חסר לב, אלא רשע מרושע !

הלו, זו טלבו סולארה, לא תמונה של לאונרדו דה וינצ'י.

כנראה השתמשו בה עוד פרק זמן מסויים, ובתקלה הראשונה פשוט נטשו אותה, והיא נעלמה כפי שנעלמו מאות אלפי מכוניות אחרות.

לפי המצב שהוא מתאר מדובר באוצר של ממש!! (הכוונה היא לא לערך כספי שכרגע אין לו), חלומו של כל אספן או חובב למצוא רכב ישן ונדיר יד 1, במצב תצוגה ומקורי לגמריי! וכאן עוד מדובר ברכב ממש ממש נדיר! של מותג שלא קיים יותר!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין לדעת מתי הרכבים האלה ירדו מהכביש

25-581-52

762-220

78-887

200-887

61-515-80

346-231

18-306-53 טלבוט סימקה (מקווה שלא טעיתי)

תודה מראש!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם
האם אתה יכול לספר לי משהו על פיאט 127 מנוע 1050 סמ"ק כסף מטאלי מספר רישוי 40-542-84? מדובר על הרכב של אמי שרכשה אותו חדש ומכרה אותו בסוף שנת 2000 ומאז נעלמו עקבותיו. אני חושב שראיתי אותו נוסע פעם אחת ברחובות עפולה וחודש אח"כ ביקנעם עילית בחורף 2004 לפי סימנים שלי על הרכב (למשל חוסר בפס קישוט בכנף אחורית שמאל), אבל לא הצלחתי לקלוט את המ"ר בגלל משאית שהסתירה.

אני יודע שאין לך מידע מלא על השנה הנ"ל אבל גם חלקיקי מידע יספיקו. תודה.

לצערי אין לי מידע על ה- 147 הזו...

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם
מעניין לדעת מתי הרכבים האלה ירדו מהכביש

25-581-52

762-220

78-887

200-887

61-515-80

346-231

18-306-53 טלבוט סימקה (מקווה שלא טעיתי) איזה טלבוט-סימקה?

תודה מראש!

טלבוט סמבה? יש סיכוי?

אני מחפש כזאת בכל חור... אם כן, היא עדיין נוסעת? למכירה?

איתמר.

:twisted:Peugeot 205 GR 1994:twisted:

:lol:קליאו RSI למכירה - 0533349930 :oops:

פורסם
טלבוט סמבה? יש סיכוי?

אני מחפש כזאת בכל חור... אם כן, היא עדיין נוסעת? למכירה?

איתמר.

זאת לא סמבה, הייתה מודעה של סמבה לבנה,מודל 82,עם מעט ק"מ, ביד 2 לפני שנתיים, בחיפה

אולי זה יעזור לך, מאוד יכול להיות שמדובר באותה אחת! (הנתונים מאוד דומים)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=91047

והינה מודעה מלפני שנה וחצי +תמונות

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=245843&page=72

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

ערב טוב יוחאי.

לאחרונה ראיתי באיזור חיפה טלבוט אלפיין (ALPINE) בצבע ירוק מטאלי שנת 1980

, שמורה בקנאות יתרה!:shock: .לאחר שקראתי כאן שנשארו ממש מעט מכוניות מתוצרת טלבוט וזאת הסיבה כניראה שבפעם האחרונה שראיתי רכב דומה הייתה בסוף שנות ה-90. הייתי רוצה לדעת אם יש לך מידע על כמה מכוניות מהדגם הספציפי הזה עדיין נעות בכבישי ארצנו.

בתודה מראש וחג שמח.

alpine.jpg

alpine-2.jpg

V8 Power

פורסם
ערב טוב יוחאי.

לאחרונה ראיתי באיזור חיפה טלבוט אלפיין (ALPINE) בצבע ירוק מטאלי שנת 1980

, שמורה בקנאות יתרה!:shock: .לאחר שקראתי כאן שנשארו ממש מעט מכוניות מתוצרת טלבוט וזאת הסיבה כניראה שבפעם האחרונה שראיתי רכב דומה הייתה בסוף שנות ה-90. הייתי רוצה לדעת אם יש לך מידע על כמה מכוניות מהדגם הספציפי הזה עדיין נעות בכבישי ארצנו.

בתודה מראש וחג שמח.

מחוץ לאנגליה ולמושבותיה-לשעבר כונו המכוניות האלו טלבוט 1510, ובישראל יש כיום שלוש.

אחת מהן היא הירוקה שראית בחיפה, שגם "נולדה" שם, ובנוסף אליה יש עוד שתי מכוניות מדגם 1982.

820 מכוניות כאלו יובאו לישראל בדגמי 80-82 (היצור בצרפת, ואיתו היבוא לישראל, הסתיים בקיץ 1982).

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם
מחוץ לאנגליה ולמושבותיה-לשעבר כונו המכוניות האלו טלבוט 1510, ובישראל יש כיום שלוש.

אחת מהן היא הירוקה שראית בחיפה, שגם "נולדה" שם, ובנוסף אליה יש עוד שתי מכוניות מדגם 1982.

820 מכוניות כאלו יובאו לישראל בדגמי 80-82 (היצור בצרפת, ואיתו היבוא לישראל, הסתיים בקיץ 1982).

טלבוט 1510 זאת לא סולראה "5 דלתות"?

והירוקה שנת 80 זאת אותה אחת שציינתי למעלה

lastscan1.jpg

lastscan2.jpg

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

אגב טלבוט . במוזיאון אגד יש טלבוט/סימקה במצב מחפיר עד מביש (מביש זו עוד מילה עדינה). שלמרות מצבה היא חלק מהתצוגה במקום .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
יוחאי

אחרי מאמצים כבירים הצלחתי לאתר בעזרת מסמך ישן שהיה לנו את מספר הטלבוט של סבתא שלי.

אני לא אתפלא לגלות שהוא נגרט ע"י סוחר הרכב.

המספר הוא: 27-289-83 , טלבוט סולרה , שנת ייצור 1983, מנוע 1300 , צבע לבן שינהב .(אגב הרכב הוזמן מראש בלי רדיו ומעולם למעשה לא היה בו רדיו כלשהו מכיוון שסבא שלי ז"ל לא אהב לשמוע רדיו באוטו ולכן הזמין אותו בלי רדיו וכך הרכב היה עד שנמכר ב 2004).[/quote

פגשתי אחד שעבד בזמנו אצל אותו סוחר בפתח תיקוה ,יש לו זיקה לקלאסיות ואופנועים ושאלתי אותו אם הוא זוכר את הטלבוט.לטענתו הטלבוט נמכרה לתייר זמן קצר אחרי שהגיע למגרש כנראה לא נמצאת בארץ.

פורסם
יוחאי

אחרי מאמצים כבירים הצלחתי לאתר בעזרת מסמך ישן שהיה לנו את מספר הטלבוט של סבתא שלי.

אני לא אתפלא לגלות שהוא נגרט ע"י סוחר הרכב.

המספר הוא: 27-289-83 , טלבוט סולרה , שנת ייצור 1983, מנוע 1300 , צבע לבן שינהב .(אגב הרכב הוזמן מראש בלי רדיו ומעולם למעשה לא היה בו רדיו כלשהו מכיוון שסבא שלי ז"ל לא אהב לשמוע רדיו באוטו ולכן הזמין אותו בלי רדיו וכך הרכב היה עד שנמכר ב 2004).[/quote

פגשתי אחד שעבד בזמנו אצל אותו סוחר בפתח תיקוה ,יש לו זיקה לקלאסיות ואופנועים ושאלתי אותו אם הוא זוכר את הטלבוט.לטענתו הטלבוט נמכרה לתייר זמן קצר אחרי שהגיע למגרש כנראה לא נמצאת בארץ.

ממה שאני יודע כשהרכב נמכר הוא נרשם על שם בנו של הסוחר (לבן קוראים אדם) ועובדיה טען שהרכב מיועד עבור בנו כרכב ראשון. הרכב עמד תקופה קצרה בחצר בנין של אותו סוחר (ברחוב מרכזי בפתח תקווה) ואז נעלמה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

ממה שאני יודע כשהרכב נמכר הוא נרשם על שם בנו של הסוחר (לבן קוראים אדם) ועובדיה טען שהרכב מיועד עבור בנו כרכב ראשון. הרכב עמד תקופה קצרה בחצר בנין של אותו סוחר (ברחוב מרכזי בפתח תקווה) ואז נעלמה.

אם אתה יודע היכן הוא גר, אז למה שלא תדפוק אצלו בדלת ותשאל אותו מה עלה בגורלה של הטלבוט?? למי נמכרה וכו'

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

אם אתה יודע היכן הוא גר, אז למה שלא תדפוק אצלו בדלת ותשאל אותו מה עלה בגורלה של הטלבוט?? למי נמכרה וכו'

הוא כבר לא גר שם ככל הנראה. לבחור שטען שהרכב נמכר לתייר.רק כדי לוודא שזה אותו סוחר האם לבנו של הסוחר קוראים אדם?

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

היי,

ברשותך אני מחפש רנו 5, 3 דלתות שנת 82 מספר רישוי 21-934-82

היתה ברשותי עד שנת 2001 או 2002 לא זוכר במדויק.

בתודה,

עופר

• תוכן חדש...