Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדור איתור "קרובות"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוחאי

אחרי מאמצים כבירים הצלחתי לאתר בעזרת מסמך ישן שהיה לנו את מספר הטלבוט של סבתא שלי.

אני לא אתפלא לגלות שהוא נגרט ע"י סוחר הרכב.

המספר הוא: 27-289-83 , טלבוט סולרה , שנת ייצור 1983, מנוע 1300 , צבע לבן שינהב .(אגב הרכב הוזמן מראש בלי רדיו ומעולם למעשה לא היה בו רדיו כלשהו מכיוון שסבא שלי ז"ל לא אהב לשמוע רדיו באוטו ולכן הזמין אותו בלי רדיו וכך הרכב היה עד שנמכר ב 2004).

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יוחאי

אחרי מאמצים כבירים הצלחתי לאתר בעזרת מסמך ישן שהיה לנו את מספר הטלבוט של סבתא שלי.

אני לא אתפלא לגלות שהוא נגרט ע"י סוחר הרכב.

המספר הוא: 27-289-83 , טלבוט סולרה , שנת ייצור 1983, מנוע 1300 , צבע לבן שינהב .(אגב הרכב הוזמן מראש בלי רדיו ומעולם למעשה לא היה בו רדיו כלשהו מכיוון שסבא שלי ז"ל לא אהב לשמוע רדיו באוטו ולכן הזמין אותו בלי רדיו וכך הרכב היה עד שנמכר ב 2004).

10 ינואר 83 - סוף 2005 (טסט אחרון: יולי 05).

ב- 2006 היו בישראל זוג סולארה 83 עם מנוע 1300 ורישוי בתוקף.

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם
10 ינואר 83 - סוף 2005 (טסט אחרון: יולי 05).

ב- 2006 היו בישראל זוג סולארה 83 עם מנוע 1300 ורישוי בתוקף.

תודה יוחאי . כנראה הסוחר חסר הלב גרט את הרכב.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

ב2005 לא הייתה גריטה! וקשה להאמין שרכב במצב כזה נמכר לברזל\פירוק בשביל 300-500 שקל, מאוד יכול להיות שהרכב עומד ומאוחסן באיזה מקום!

וליוחאי האם אתה יכול לדעת כמה רכבי טלבוט סולארה והורזיין קיימים עם טסט בתוקף?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
ב2005 לא הייתה גריטה! וקשה להאמין שרכב במצב כזה נמכר לברזל\פירוק בשביל 300-500 שקל, מאוד יכול להיות שהרכב עומד ומאוחסן באיזה מקום!

וליוחאי האם אתה יכול לדעת כמה רכבי טלבוט סולארה והורזיין קיימים עם טסט בתוקף?

אני לא אופטימי אבל הלוואי שיקרה נס ואגלה שצדקת ושהרכב מאוחסן איפשהו . (אם יש למישהו מידע על קיומו של הרכב אשמח לדעת ולרכוש אותו בחזרה . כל מידע יתקבל בברכה רבה גם במסר פרטי. חבל שאין לי קשרים במשטרה כדי לברר במסוף אצל מי נמצא הרכב אם בכלל)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
כמה רכבי טלבוט סולארה והורייזן קיימים עם טסט בתוקף?

בדקתי את דגמי 1980-83 (כך שהסולארה מכוסה באופן כמעט הרמטי):

הורייזן - 5, נכון לינואר 2008

סולארה - 4 (כנ"ל)

כהערת שוליים - בשנות הדגם הנ"ל יובאו לישראל 3,327 מכוניות כאלו...

Solara 1983.jpg

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם
בדקתי את דגמי 1980-83 (כך שהסולארה מכוסה באופן כמעט הרמטי):

הורייזן - 5, נכון לינואר 2008

סולארה - 4 (כנ"ל)

כהערת שוליים - בשנות הדגם הנ"ל יובאו לישראל 3,327 מכוניות כאלו...

תודה ע המידע המעניין! הלוואי שהיה לי דרך לבדוק עם הרכב לפחות מאוחסן איפשהו. אבל זה רק במסוף המשטרה ניתן לדעת. אגב במיפגש מועדון החמש שהתקיים בכרמיאל בחג שבועות האחרון הגיעו זוג מבוגר עם טלבוט מדהימה בצבע כחול שמשום מה ״לבשה״ סמל של קרייזלר או משהו דומה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

לא רק חסר לב, אלא רשע מרושע !

הלו, זו טלבו סולארה, לא תמונה של לאונרדו דה וינצ'י.

כנראה השתמשו בה עוד פרק זמן מסויים, ובתקלה הראשונה פשוט נטשו אותה, והיא נעלמה כפי שנעלמו מאות אלפי מכוניות אחרות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לא רק חסר לב, אלא רשע מרושע !

הלו, זו טלבו סולארה, לא תמונה של לאונרדו דה וינצ'י.

כנראה השתמשו בה עוד פרק זמן מסויים, ובתקלה הראשונה פשוט נטשו אותה, והיא נעלמה כפי שנעלמו מאות אלפי מכוניות אחרות.

אתה לגמרי טועה. הטלבוט הספציפית הזאת הייתה במצב מדהים ושמור בקנאות גם מבחינה מכנית. ואני יכול להעיד אישית שהרכב היה במצב מעולה מאד הרבה יותר מרכבים חדשים . הוא נמכר כי סבתא שלי שוכנעה לעבור לרכב חדש.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

יוחאי שלום

זכור לי בעבר הרחוק דגם של רנו בארץ

Renault colorale

בתצורה מסחרית

האם יש בידך מידע כל שהוא על הגם הזה בארץ

שנה טובה

זמי זמר

renault-colorale-09.jpg

פורסם

זכור לי בעבר הרחוק דגם של רנו בארץ

Renault colorale

בתצורה מסחרית

האם יש בידך מידע כל שהוא על הדגם הזה בארץ

שנה טובה

זמי זמר

המידע על מכוניות רנו בישראל בראשית שנות ה-50 חלקי. לא פחות משישים מסחריות של רנו מהשנים 1952-1955 רשומות במאגרי אגף הרישוי ללא כל ציון דגם ומספרים סידוריים, כך שהן יכולות להיות ז'ובאקטר או קולוראל, ולא ניתן לקבוע במדויק. בכל מקרה, לא מדובר בז'ובא שהורכבה בחיפה (אלה נרשמו מ- 56 ואילך).

במאגר מידע ברור על קולוראל אחת בלבד, סטיישן 1952 אפורה (ככל הנראה מדגם Prairie ובוודאות עם מנוע 2.4 ליטר ושסתומים צידיים). היא נרשמה בחיפה בדצמבר 1956, ומספרה החל ב- 1958 היה 80-841.

לפני שש שנים התפרסמה כאן התמונה המצ"ב - של קולוראל מסחרית 800 ק"ג. זו אמנם לא המכונית המעניינת ביותר, אבל לאור כשלונה המסחרי של משפחת הקולוראל, זו מכונית נדירה גם במונחים צרפתיים - קצת למעלה מ- 4,000 מסחריות כאלו (היו הרבה יותר קולוראל, כמובן, במגוון גרסאות נוספות) יוצרו בין 1951 ו- 1956. הנה גם עמוד השער בקטלוג של מסחרית זו.

Colorale Fourgonette 800kgs Israel.jpg

R2091 800kgs.jpg

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם
המידע על מכוניות רנו בישראל בראשית שנות ה-50 חלקי. לא פחות משישים מסחריות של רנו מהשנים 1952-1955 רשומות במאגרי אגף הרישוי ללא כל ציון דגם ומספרים סידוריים, כך שהן יכולות להיות ז'ובאקטר או קולוראל, ולא ניתן לקבוע במדויק. בכל מקרה, לא מדובר בז'ובא שהורכבה בחיפה (אלה נרשמו מ- 56 ואילך).

במאגר מידע ברור על קולוראל אחת בלבד, סטיישן 1952 אפורה (ככל הנראה מדגם Prairie ובוודאות עם מנוע 2.4 ליטר ושסתומים צידיים). היא נרשמה בחיפה בדצמבר 1956, ומספרה החל ב- 1958 היה 80-841.

לפני שש שנים התפרסמה כאן התמונה המצ"ב - של קולוראל מסחרית 800 ק"ג. זו אמנם לא המכונית המעניינת ביותר, אבל לאור כשלונה המסחרי של משפחת הקולוראל, זו מכונית נדירה גם במונחים צרפתיים - קצת למעלה מ- 4,000 מסחריות כאלו (היו הרבה יותר קולוראל, כמובן, במגוון גרסאות נוספות) יוצרו בין 1951 ו- 1956. הנה גם עמוד השער בקטלוג של מסחרית זו.

תודה. שנה טובה

זמי זמר

פורסם
תודה ע המידע המעניין! הלוואי שהיה לי דרך לבדוק עם הרכב לפחות מאוחסן איפשהו. אבל זה רק במסוף המשטרה ניתן לדעת. אגב במיפגש מועדון החמש שהתקיים בכרמיאל בחג שבועות האחרון הגיעו זוג מבוגר עם טלבוט מדהימה בצבע כחול שמשום מה ״לבשה״ סמל של קרייזלר או משהו דומה.

האם יש לך תמונה שלה? כנראה שמדובר בדגמים היותר ישנים (שנמכרו כסימקה-קרייזלר)

ויש עוד אחת מודל 80 ירוקה ו5 דלתות שנוסעת (נכון ללפני שנתיים)

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

האם אתה יכול לספר לי משהו על פיאט 127 מנוע 1050 סמ"ק כסף מטאלי מספר רישוי 40-542-84? מדובר על הרכב של אמי שרכשה אותו חדש ומכרה אותו בסוף שנת 2000 ומאז נעלמו עקבותיו. אני חושב שראיתי אותו נוסע פעם אחת ברחובות עפולה וחודש אח"כ ביקנעם עילית בחורף 2004 לפי סימנים שלי על הרכב (למשל חוסר בפס קישוט בכנף אחורית שמאל), אבל לא הצלחתי לקלוט את המ"ר בגלל משאית שהסתירה.

אני יודע שאין לך מידע מלא על השנה הנ"ל אבל גם חלקיקי מידע יספיקו. תודה.

תמונה.jpg

• תוכן חדש...