Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדור איתור "קרובות"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יוחאי ,

כבר הרבה שנים שאני מנסה לאתר את הפיאג'ו סי שהיה לי.

אשמח לקבל עזרה

מספר רישוי 57-104-59

תודה מראש,

דודי

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תודה תודה

לגבי המצ'לס, זה המספר עימו הוא מופיע בכל התמונות

יש תמונות שהאות ת' באה לפני המספר

אולי זה יעזור?....:oops:

עוזר מאוד, אבל לא פותר. לא ידוע לי על מקרים שבהם המספר אחרי 1958 דומה למספר שלפני 1958, ולכן לא נותר לי אלא להניח שהמדובר בייצור-כלאיים (המספר, כמובן, לא האופנוע).

שלום יוחאי ,

כבר הרבה שנים שאני מנסה לאתר את הפיאג'ו סי שהיה לי.

אשמח לקבל עזרה

מספר רישוי 57-104-59

תודה מראש,

דודי

הייתי שמח לעזור, אבל אין לי מידע מלא לגבי השנים האלו. אולי היבואן יודע משהו?

יוחאי אנא עזרתך לפורד פלקון לבנה 060 47

לפאלקון הזו כנראה כבר לא אוכל לעזור...אבל הנה הפרטים שלה:

פאלקון ארבע דלתות, מנוע 2.4 ליטר ביחס דחיסה נמוך, תוצרת מפעל פורד במטוצ'ן, ניו ג'רזי, פברואר 1960 (קצת אחרי תחילת היצור של הפאלקון במפעל זה: קודם לכן יובאו הפאלקון לישראל מאוהיו).

אחת מתוך כתריסר פאלקון שיוצרו לישראל בפברואר 1960. הצבע המקורי היה כנראה תכלת שמיים 1223, והנה תמונה לדוגמה (בגרסת שתי דלתות).

ולא, לא ידוע לי מתי נעלמה.

Falcon 1960 Skymist Blue.jpg

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם

יש סיכוי שהיבואן יודע פרטים על מצבו של הפיאג'ו ?

הבנתי שכל הפרטים נמצאים במשרד הרישוי/תחבורה אחרי מכירת הכלי.

אני טועה ?

פורסם
יש סיכוי שהיבואן יודע פרטים על מצבו של הפיאג'ו ?

הבנתי שכל הפרטים נמצאים במשרד הרישוי/תחבורה אחרי מכירת הכלי.

אני טועה ?

אתה צודק, אבל בהנחה שהכלי קיים ומטופל במוסך רשת, יש מידע לגביו.

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
עוזר מאוד, אבל לא פותר. לא ידוע לי על מקרים שבהם המספר אחרי 1958 דומה למספר שלפני 1958, ולכן לא נותר לי אלא להניח שהמדובר בייצור-כלאיים (המספר, כמובן, לא האופנוע).

הייתי שמח לעזור, אבל אין לי מידע מלא לגבי השנים האלו. אולי היבואן יודע משהו?

לפאלקון הזו כנראה כבר לא אוכל לעזור...אבל הנה הפרטים שלה:

פאלקון ארבע דלתות, מנוע 2.4 ליטר ביחס דחיסה נמוך, תוצרת מפעל פורד במטוצ'ן, ניו ג'רזי, פברואר 1960 (קצת אחרי תחילת היצור של הפאלקון במפעל זה: קודם לכן יובאו הפאלקון לישראל מאוהיו).

אחת מתוך כתריסר פאלקון שיוצרו לישראל בפברואר 1960. הצבע המקורי היה כנראה תכלת שמיים 1223, והנה תמונה לדוגמה (בגרסת שתי דלתות).

ולא, לא ידוע לי מתי נעלמה.

רגע רגע רגע

אם כן יכול להיות שהפלקון שלי שייכת לאותו משלוח או "מישלוחה" צמוד:

היא ילידת 13 ינואר 1960 (יומיים אחרי היומולדת שלי) אבל נוצרה באוהיו! והטסט שלה באפריל (יכול להיות שחיכתה עד שמישהו הואיל לקנות אותה...)

תוכל לתת פרטים נוספים בבקשה?

מס' רישוי

83-615

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
היי יוחאי אפשר פרטים על הרכב הנ''ל.

.631273

תודה איתמר.

פורד ת'נדברברד 1961 (שנת הדגם הראשונה של מה שנקרא כיום Bullet Bird).

קונברטבל, מנוע וי-8, 6.4 ליטר.

יוצרה בוויקסום, מישיגן ב- 14 פברואר 1961

ככה"נ אדום ראנגון עם ריפוד שחור (כמו בתמונה מהקטלוג)

רישוי ראשוני בארץ: 5 ינואר 1967 (שגרירות?)

רישוי כ- 631-273 בירושלים: מאי 1968

TBird 1Y73Z.jpg

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם
רגע רגע רגע

אם כן יכול להיות שהפלקון שלי שייכת לאותו משלוח או "מישלוחה" צמוד:

היא ילידת 13 ינואר 1960 (יומיים אחרי היומולדת שלי) אבל נוצרה באוהיו! והטסט שלה באפריל (יכול להיות שחיכתה עד שמישהו הואיל לקנות אותה...)

הפלקון שלך שייכת למשלוח האחרון (והשלישי בסה"כ) שהגיע לישראל מאוהיו בשנה"ד 1960.

זו מכונית מס' 2 מתוך 9 שיוצרו עבור היבואן הישראלי בינואר, הגיעו לחיפה בפברואר, ועלו על הכביש החל ב- 8 מרץ 1960.

ההערכה שלי היא שמעט לאחר תחילת יצורה של הפלקון בניו ג'רזי (ינואר 1960?) עברו לשם הזמנות האקספורט (המועטות יחסית).

Ford Israel 1961.png

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם

מחפש לדעת מה עלה בגורל הרכב ששימש את אבי בשנות ה 80 עת היה מנהל בחברת תדיראן מערכות בה עבד עד לפני 8-9 שנים ועזב כשהיה הסמנכ"ל , לאחר מכן הרכב הוחלף לדייהטסו אפלאוז, ולאחר מכן מיצובישי סופר לנסר . (אגב הרכב הזה ספציפית שימש לניסוי הראשון של מערכת איתוראן ואף היה רכב הדגמה בניסוי שנערך לתוכנית ששודרה אז שנקראה "תצפית" ונדמה לי שהגישה את התוכנית יעל דן)

אם אני זוכר נכון (אולי אני טועה מקווה שלא) 20-530-85 (לא בטוח לגבי ה 20 אולי זה היה 21 ואולי ה 530 היה 531, המספר שרשמתי זה מה שאני זוכר בתור ילד) וזה אמור להיות סובארו DL צבע לבן.

אני עדיין מחפש את מספר הרישוי של הפיאט של אמא שלי. מקווה למצוא את המספר בקרוב.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
מעונין לדעת מה קרה עם רכב שהיה לי פעם 63-742

63-742 שברולט דה לוקס 1951 היה שייך לאבי בין השנים 1978-1979 לערך.הרכב נקנה מושבת מיד ראשונה מייקה תושב הרצליה פיתוח .הרכב עמד במוסך המיתולוגי של יגאל קוטליצקי בהרצליה[היה לו קריזלר ניויורקר כחולה שאי אפשר היה לפספס אותה].

אבי החליף מנוע לדגם חדיש יותר עם משאבת שמן ושיפץ את הרכב לרמה מקורית וגבוהה מאד הרכב נצבע בחום מטאלי .הרכב השתתף בסרט יוצאים קבוע , בגלל בעיית חניה נמכר הרכב בצער רב.

ידוע לי כי נמכר אז לשוטר וזה מכרו זמן קצר אח"כ.כיום הרכב בבעלות חבר מועדון החמש ששומר עליו בנאמנות.

בברכה,חן.

פורסם
הפלקון שלך שייכת למשלוח האחרון (והשלישי בסה"כ) שהגיע לישראל מאוהיו בשנה"ד 1960.

זו מכונית מס' 2 מתוך 9 שיוצרו עבור היבואן הישראלי בינואר, הגיעו לחיפה בפברואר, ועלו על הכביש החל ב- 8 מרץ 1960.

ההערכה שלי היא שמעט לאחר תחילת יצורה של הפלקון בניו ג'רזי (ינואר 1960?) עברו לשם הזמנות האקספורט (המועטות יחסית).

תודה!!!

וקבל פרסומת מתאימה יותר (1960)...

IMG_0014.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

התשובות להיום, ושתי הערות:

א. למרות הסמיכות במספרי הרישוי, שתי הסוסיתות יוצרו בהפרש של למעלה מחצי שנה והיו מדגמים נפרדים (סוסיתא "58" וסוסיתא "62"). אוטוקרס, ואולי משרד הרישוי, הקצו מספרים בירושלים באופן מעט אקראי.

ב. השברולט הזו יוצרה בניו יורק בסוף אוגוסט 1951 ונשלחה מייד לישראל. אמנם המדובר בגרסת שתי דלתות "מהודרת", ובכל זאת יוצרו ממנה בשנת הדגם הזו כ- 103 אלף יחידות. לישראל הגיעו כ- 80 שברולט פרטיות מדגמי 1951.

Israeli cars L+F 19-08-12.jpg

Bel Air 1037.jpg

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

• תוכן חדש...