Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדור איתור "קרובות"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום יוחאי,

אשמח אם תוכל לתת לי קצת מידע על 78-256.

אין לי נתונים מעבר למספר הרכב.

תודה.

יש ברשותי תמונה ישנה ומתפוררת, התמונה צולמה בקרית בנימין(קרית אתא) בשנת 1965התמונה נמצאה במקרה ע"י בני תוך כדי עבודת השורשים המשפחתית.אין לי זיהוי ברור של הדגם או שנת היצור,המיכלית היתה בשימוש אצל אבי(ליד ההגה)בשנות השישים המוקדמות, כאשר לאבי היה קו שווק נפט של חברת פז באזור הצפון.

אשמח לקבל פרטים נוספים על הרכב אם יש ברשותך, תודה מראש.

יוסי

image78--256.JPG

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש ברשותי תמונה ישנה ומתפוררת, התמונה צולמה בקרית בנימין(קרית אתא) בשנת 1965התמונה נמצאה במקרה ע"י בני תוך כדי עבודת השורשים המשפחתית.אין לי זיהוי ברור של הדגם או שנת היצור,המיכלית היתה בשימוש אצל אבי(ליד ההגה)בשנות השישים המוקדמות, כאשר לאבי היה קו שווק נפט של חברת פז באזור הצפון.

אשמח לקבל פרטים נוספים על הרכב אם יש ברשותך, תודה מראש.

יוסי

פנטסטי! הפרטים הנוספים בהכנה...

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם

האסקורט בגבעת חלפון היתה 632-497

הקידומת 622 היתה שייכת לכלי רכב שעברו לישראל עם החלת הריבונות הישראלית במזרח ירושלים (ככל שידיעתי מגעת))

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הקידומת 622 היתה שייכת לכלי רכב שעברו לישראל עם החלת הריבונות הישראלית במזרח ירושלים (ככל שידיעתי מגעת))

622000-623998 הוקצו בין פברואר 1973 ומאי 1980, במזרח ירושלים. היו הקצאות נוספות למזרח העיר. המעניינת יותר היא 630000-631150, שהחלה ביולי 1967, וכוללת את כלי-הרכב הירדניים-לשעבר.

הנה הטבלה היומית. רב תודות למאך 1 (יוסי) על הכלמוביל, שכתבה אודותיה פרסמתי היום!

Israeli cars LF 21-6-12.jpg

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם

אשמח לפרטים על:

BMW 525 : 92-120-82 (או 81 בסוף)

תודה!

אורי

טוב, זה אמנם לא בדיוק המספר, אבל הנה ה- 525 המתאימה ביותר.

האסקורט היא זו שכיכבה בגבעת חלפון.

Israeli cars lost found 30-6-12.jpg

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם
אשמח אם תוכל לבדוק חיפושית 306-227

בסדרה בת מאה המספרים שהוקצתה ליבואנית פולקסוואגן בתחילת 1972 יש (כצפוי) בעיקר חיפושיות. המספר הזה הוצמד ל- K70:

Israeli cars LF 1-7-12.jpg

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

• תוכן חדש...