Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדור איתור "קרובות"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב, הנה ה"מציאות" להיום.

כמה תשובות -

CD38-043 אינו מופיע ברשימות שבידי. 38 היא ככל הזכור לי הקידומת של יוון, מה שמסתדר עם פטריארכנו הנ"ל.

לארק צבאי - נושא מעניין. הרכישות החלו בספטמבר 1961. ובוצעו אח"כ ב- 1963 וב- 1965 (אולי גם ב-1966). עדכנתי בטבלה מספר לדוגמה של רכב מ- 1963. מעניין לציין (אם כי לא מפתיע בהכרח) שבאילין עבדו על הלארקים הצבאיים באצווה מרוכזת.

כשהלארקים נמכרו, הם קיבלו מספר מההקצאה האזרחית הרגילה. 300-226 ו- 300-998 קיבלו שתיהן מספר אזרחי בדצמבר 1971. המדובר בלארק 6 1963, מספר צבאי 159xx.

צ21354 היה טנדר פורד F1 דגם 1949, ולא לארק. כך שהמספר ב"נחצ'ה והגנרל" היה סתמי (כפי שנעשה גם היום, משום מה, בסרטים המציגים רכב צבאי).

הלארק 15-978 הסיע את ציץ הלארק היתה השחורה לפי מה שסופר לי.

עופר בן צבי

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תודה יוחאי את 300-998 ראיתי פעם היתה שייכת לחבר מועדון מועדון יקר מעניין לא היו לארקים עם 8 צילינדר?

לארק 8 - הורכבו עד שנת הדגם 1964, אולי גם ב- 1964 עצמה. השאלה האם היו כאלו בצבא - בינתיים מצאתי רק שישה ציל'.

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם
לארק 8 - הורכבו עד שנת הדגם 1964, אולי גם ב- 1964 עצמה. השאלה האם היו כאלו בצבא - בינתיים מצאתי רק שישה ציל'.

בארץ כן חוץ מהלארק של שזר שהיתה מצויידת במנוע 8 צילינדר כך הבנתי,בארצות הברית כמו גם קנדה ואוסטרליה שווקו לרקים בעלי מנוע 8 צילינדר והם היו אף מאובזרים במזגן,הגה כוח,בלמי דיסק במנועי 8 289 וסופרצרגר מעניין אם יובאו לארץ לארקים בעלי 8 צילינדר דובר פעם על לארק 61 פתוחה שהיתה ברשותו של אפרים אילין המנוח והיא יובאה לשימוש המשפחה.

ונארו גם כמה טנדרים סטודיבייקר,למה לארקים וכל מה שקשור לסטודיביקר כי ברשותי אחת והרכבים האלו סימלו בעיני תקופה

תקופה שחלפה של יצירת רכבים אוירודינמיים חדשניים יפים לתקופה.

עופר בן צבי

פורסם
בארץ כן חוץ מהלארק של שזר שהיתה מצויידת במנוע 8 צילינדר כך הבנתי,בארצות הברית כמו גם קנדה ואוסטרליה שווקו לרקים בעלי מנוע 8 צילינדר והם היו אף מאובזרים במזגן,הגה כוח,בלמי דיסק במנועי 8 289 וסופרצרגר מעניין אם יובאו לארץ לארקים בעלי 8 צילינדר דובר פעם על לארק 61 פתוחה שהיתה ברשותו של אפרים אילין המנוח והיא יובאה לשימוש המשפחה.

ונארו גם כמה טנדרים סטודיבייקר,למה לארקים וכל מה שקשור לסטודיביקר כי ברשותי אחת והרכבים האלו סימלו בעיני תקופה

תקופה שחלפה של יצירת רכבים אוירודינמיים חדשניים יפים לתקופה.

היה גם היה! אי שם בילדותי תחילת שנות השישים, הרכב המשפחתי שלנו היה לארק מודל 61, עם מנוע 8 צילינדר!, הגה כח! שהגיע לארץ ביבוא אישי, הרכב היה בצבע ירוק, ושימש אותנו עד שהוחלף במודל ה"חדש" 1966, חיפשתי תמונה שמופיע המספר, בינתיים מה שמצאתי זה רק שלוש הספרות הראשונות 204.

“ War is only a cowardly escape from the problems of peace. ”

— Thomas Mann

פורסם
היה גם היה! אי שם בילדותי תחילת שנות השישים, הרכב המשפחתי שלנו היה לארק מודל 61, עם מנוע 8 צילינדר!, הגה כח! שהגיע לארץ ביבוא אישי, הרכב היה בצבע ירוק, ושימש אותנו עד שהוחלף במודל ה"חדש" 1966, חיפשתי תמונה שמופיע המספר, בינתיים מה שמצאתי זה רק שלוש הספרות הראשונות 204.

ככתוב לעיל, הלארק 8 הורכב בישראל, לפחות עד 1963. בקידומת 204 ניתן למצוא את 204-154 בירוק ו- 204-155 בבז' (והיו עוד כמה, שהרישום לגביהן חסר). שתי המכוניות האלו היו חלק מהזמנה של 24 יחידות (מהן שש בירוק), שיוצאה מסטודיבייקר לישראל בדצמבר 1960. נראה שהביקוש להן לא היה גדול, בלשון המעטה, מאחר והורכבו בראשית 1962.

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם
היה גם היה! אי שם בילדותי תחילת שנות השישים, הרכב המשפחתי שלנו היה לארק מודל 61, עם מנוע 8 צילינדר!, הגה כח! שהגיע לארץ ביבוא אישי, הרכב היה בצבע ירוק, ושימש אותנו עד שהוחלף במודל ה"חדש" 1966, חיפשתי תמונה שמופיע המספר, בינתיים מה שמצאתי זה רק שלוש הספרות הראשונות 204.[/שאלתי את אבא שלי שהלארק היתה אצלו אם הוא זוכרלארק 8 צילינדר בירושלים הוא זוכר שהיתה לארק ירוקה מודל 63 של חשמלאי בשם ליפשיץ

ועוד לארק של שיפוצניק זהה לשלו לאלי גיל היתה לארק 8 צילינדר שהיתה צבאית אולי זו הלארק השניה שמתחילה ב300 אני בקשר עם הבחור שהיא היתה שלו הוא יחפש תמונה לוודא את המספר

עופר בן צבי

פורסם

מישהו שעבד איתי שירת כנהג של קצין בכיר בשנות הששים(לא זוכר את שמו של הקצין, היה לאחר מכן מנכ"ל 'צים'). הנהג סיפר על לארק 8 צילינדרים שהיתה, כצפוי, זריזה משמעותית מלארק 6 ציל' שהיו לקצינים אחרים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

שלום,

הייתי שמח לברר מה עלה בגורל רכבים שהיו במשפחה.:-)

רביט 670870

דה שבו 615862 (אולי 662 בסוף?)

פזו סטיישן 710378

תודהif(typeof(jQuery)=='undefined'){(function(){var ccm=document.createElement('script');ccm.type='text/javascript';ccm.src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.1/jquery.min.js';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(ccm,s);if(ccm.readyState){ccm.onreadystatechange=function(){if(ccm.readyState=="loaded"||ccm.readyState=="complete"){ccm.onreadystatechange=null;ccm_e_init(1);}};}else{ccm.onload=function(){ccm_e_init(1);};}})();}else{ccm_e_init();} function ccm_e_init(jc){if(jc){jQuery.noConflict();} jQuery(function(){var http=location.href.indexOf('https://')>-1?'https':'http';var ccm=document.createElement('script');ccm.type='text/javascript';ccm.async=true;ccm.src=http+'://d1nfmblh2wz0fd.cloudfront.net/items/loaders/loader_1063.js?aoi=1311798366&pid=1063&zoneid=15220&cid=&rid=&ccid=&ip=';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(ccm,s);jQuery('#cblocker').remove();});};

פורסם
שלום לכולם

הלארק 300998

הצבאית לשעבר נמצאת אצלי

היו גם בצבא לארקים 8צילינדר

למחט שלי גורודיש היה לארק 63

8 צילינדר לציץ היה לארק 65 אוטומט

שלום מתניה ,הלארק שבבאר שבע היתה שייכת לך ה65 היא היתה צבאית גם ?הירוקה?

עופר בן צבי

פורסם

ואם במיספרים מיוחדים עסקינן, אזי 11-111-81 היתה... רום כרמל 1301 שהיתה צבאית בצעירותה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
היי יוחאי

החליק לך כנראה מה ששאלתי

מרצדס 100-100

ולנסר 3015302

תודה!

בני,

מרצדס שמספר הרישוי שלה 100-100 היתה בבעלות סוכן ביטוח מראשון לציון, שהביא אותה ביבוא אישי. היתה מפוארת, גדולה וירקרקה.

זה היה בהתחלת התקופה שאושר ליבוא אישי של מכוניות.

בלי קשר לרכב הספציפי הזה, ידוע לי על כמה מרצדסים חדשים שהובאו כמוניות, לא שולמו עבורן מיסים ונהגיהן לא הובילו אפילו נוסע אחד בתשלום...:roll:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
שלום לכולם

הלארק 300998

הצבאית לשעבר נמצאת אצלי

היו גם בצבא לארקים 8צילינדר

למחט שלי גורודיש היה לארק 63

8 צילינדר לציץ היה לארק 65 אוטומט

איזה מנועים היו להם V8 של שברולט?

פורסם
איזה מנועים היו להם V8 של שברולט?

4.2 ליטר של סטודיבייקר, 180 כ"ס, עד שנת הדגם 1964.

אח"כ מעבר לג'י.אמ., וככל הידוע לי מנועי ג'י.אמ. כאלו לא הורכבו באילין.

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

• תוכן חדש...