Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדור איתור "קרובות"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה היה רכב לימוד נהיגה לנכים, או ליתר דיוק לקשישות ונכים.

למדתי נהיגה ברכב עם מנגנוני עזר לנהיגה.

הרכב היה עם מנוע 4 צילינדרים 2500 סמ"ק עצל ושתיין דלק כרוני (המורה קילל את הרגע שהוא התפתה לקנות אותה)

לי היה סלוט קבוע ב-07:30 בבוקר. לפני היתה קשישה ששיעורי הנהיגה היו בידור עבורה 3 פעמים בשבוע ב-06:50 בבוקר - שיעור נהיגה. כשאני למדתי זו היתה כבר השנה הרביעית שלה...

ולגבי הפרנסה של המורה - תנוח דעתך, מחיר שיעור נהיגה היה פי שניים מרכב רגיל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אולדסמוביל אומגה 36-788-82 - הרכב עליו למדתי נהיגה.

אומגה 2.5 ליטר (ארבעה ציל'), חום, דגם 1982, תוצרת מפעל ווילמינגטון במדינת דלאוור, 13 דצמבר 1982 (יומולדת 30 מחר), יוצרה עוד ב- 1981, כך שאפשר להניח שמישהו קנה אותה בהנחה יפה...נגרעה 2004.

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם

אם כבר.

מפעל ההרכבה של GM בווילמינטון DE נסגר ב2009.

פונטיאק סולסטיס\סאטורן ויו ז"ל עמדו שם במאות, הועלו הופצו ברכבות בעלות 3 קומות אכסון לרחבי ארה"ב.

גם המפעל של קרייזלר בניוארק (דלאוור) השכנה נסגר בדיוק בתקופה הקשה הזו.

עם סגירת המפעלים ותעשיות הלוואי שלהם אלפי אנשים איבדו את מקומות העבודה.

,

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מחפש פולקסווגן טרנספורטר דאבל קבינה בצבע כחול-ירוק.

מס' הרכב: 128-740.

הרכב היה של סבא שלי ז"ל ואני מקווה שהוא עדיין מתגלגל לו היכן שהוא.

פורסם

מחפש רכב של דוד שלי. לצערינו אין מספר. הרכב ככל הנראה משנות ה 80 אך הוא היה היחיד במינו בארץ. דוד שלי לא זוכר בדיוק את הדגם אבל אולי זה היה אופל קדט sr או לפחות נראה ככה. זה היה דגם ספורט מיוחד. דוד שלי (כיום דמות משפטית ידועה) הביא את הרכב מסוג אופל קדט gti (או ספורט הוא לא זוכר במדויק) איתו לארץ כתושב חוזר . הרכב היה בעל מראה מיוחד מקורי . מראות צד עגולות מיוחדות, פסי קישוט בצד המנוע (הכל מקורי מהיצרן) מגנזיום . הרכב היה 3 דלתות ככל הנראה . בשנה הראשונה לשהות הרכב בארץ נסע כאן עם מספר זר ולאחר שנה קיבל מספר ישראלי.( שאותו דוד שלי לא זוכר). אם מישהו נתקל ברכב כזה ( סביר להניח שיש לו מספר שמזכיר שמדובר ברכב לא ישראלי במקורו ) אשמח לשמוע.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
תמונה יש איך נדע במה מדובר?'

לצערי לא. ממה שדוד שלי זוכר זה כנראה אופל קדט sr משנת ייצור 1984 צבע לבן. על מכסה המנוע ומכסה תא המטען היו 2 פסי קישוט (מדבקות). מקורים . צבע שחור וכסף , מראות צד עגולות , מגנזיום , . הרכב היה דגם ספורט לפי התיאור.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

לפני הרבה מאד שנים.....הרבה.. היה לי מורה עם NSU 1000. צבע ירוק. היה לוקח אותי מידי פעם טרמפ הביתה כי גרנו קרוב אחד לשני. משום מה המספר שלה נחרט בזכרוני.

250-543. שנת 67 כנראה.

אני תוהה איפה היא היום?

תודה

פורסם

הייתי שמח לדעת לגבי הרכבים שהיו לפני מעל 10 שנים ברשות אבי.

2 הבמוו האלו דגם E21.

האחת צבע ירוק מספר רישוי 403-065 והשניה בצבע כסף מספר רישוי 390-311.

תודה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
מחפש פולקסווגן טרנספורטר דאבל קבינה בצבע כחול-ירוק.

מס' הרכב: 128-740.

הרכב היה של סבא שלי ז"ל ואני מקווה שהוא עדיין מתגלגל לו היכן שהוא.

כמו הרבה דאבל קאבינה אחרים מדגם זה, החזיק לא מעט זמן מעמד, עד 1997 (הפרטים המלאים בטבלה).

לפני הרבה מאד שנים.....הרבה.. היה לי מורה עם NSU 1000. צבע ירוק. היה לוקח אותי מידי פעם טרמפ הביתה כי גרנו קרוב אחד לשני. משום מה המספר שלה נחרט בזכרוני.

250-543. שנת 67 כנראה.

אני תוהה איפה היא היום?

תודה

מ- 1985 היא כבר לא נוסעת לשום מקום...

אשמח לפרטים על מרצדס שהיה במשפחה 20-120.

חן

או, זה מעניין! לפי נתוני משרד התחבורה, זו מרצדס 1946. לא סביר, כי במקביל היא מדווחת כגרסת ארבע דלתות. ייצורה של ה- 170V ארבע דלתות חודש רק במאי 1947, ומה שכתבתי כאן - שרירותית - הוא כי זוהי מרצדס 1947. אשמח לפרטים נוספים כלשהם, ואם יש תמונה, מה טוב.

Israeli cars lost found 28-12-12.jpg

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם

תודה רבה על המידע

לגבי השנתון,מברור שעשיתי התאור של הרכב מתאים לשנתון 38.

כלי רכב רבים[כולל אופנועים] שהגיעו לארץ אחרי קום המדינה נרשמו כמודלים 46,47,49 אני לא יודע מה הסיבה אבל בפועל הם היו משנתונים של לפני המלחמה.

אני אנסה לאתר צילום שלו.

פורסם

תודה רבה על המידע. :-D

איך הייתי רוצה לשים יד על אחת מהמכוניות האלו.

שמתי לב שאין ל2 רישוי משנת 99-2000.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...