Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדור איתור "קרובות"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למיטב זיכרוני כל הטנדרים מגרסא זו (עד שנת 1981 כולל) היו בעלי הנעת 4X4.

צודק.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אם אפשר לדעת מה עלה בגורל של טלבו סמבה 25-000-52, תודה מראש.

סמבה LS, מנוע 954, לבנה. נכון ל- 2010 היא היתה עדיין עימנו.

364-290

פורד אסקורט 1300 ארבע דלתות תוצרת תע"ר, הורכבה במרץ 1974. אף היא לבנה ונכון ל- 2010 - איתנו.

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם
סמבה LS, מנוע 954, לבנה. נכון ל- 2010 היא היתה עדיין עימנו.

פורד אסקורט 1300 ארבע דלתות תוצרת תע"ר, הורכבה במרץ 1974. אף היא לבנה ונכון ל- 2010 - איתנו.

תודה רבה,

גם בתחילת 2012 היא היתה עימנו ועם טסט, אך לא נראתה מאז... הכי מעודכן שיש לך זה 2010?

:twisted:Peugeot 205 GR 1994:twisted:

:lol:קליאו RSI למכירה - 0533349930 :oops:

פורסם

מופיע כפלימות' סטיישן 1955, ללא פרטים נוספים. להערכתי המדובר בפלימות' בלודיר (Belvedere), כמו בתמונה המצורפת:

בשבוע שעבר, שוב ביקרתי במשכן הכנסת, והלכתי להביט שוב בתמונה...

לצערי, לא קיבלתי רשות לצלם אותה, ואני מקוה שאוכל לעשות זאת בביקור הבא שלי שם, אך זאת בהחלט לא היתה מכונית סטיישן אלא 4 דלתות.

במידה ויותר לי לצלם, אעשה זאת, ובמידה ולא, אתעמק שוב בתמונה, ואנסה לדלות יותר פרטים מהתמונה.

בכל מקרה, תודה רבה!

מצאתי את התמונה, ואף צילמתי את הרכב.

ניתן לראות בתמונה, אני מקוה. כי הרכב אינו סטיישן.

במידה ויש לך איזה רעיון, זה יכול להיות נחמד...

20130314_113254.jpg

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
מצאתי את התמונה, ואף צילמתי את הרכב.

ניתן לראות בתמונה, אני מקוה. כי הרכב אינו סטיישן.

במידה ויש לך איזה רעיון, זה יכול להיות נחמד...

יפה! פלימות' 1955. המדובר כנראה בגרסת הפלאזה (הבסיסית), בוודאות שישה צילינדרים.

Plymouth Plaza 1955.jpg

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם

ועוד שאלה...

בעבר, היו אנשים, בהם ראש עירית ירושלים המנוח, טדי קולק, שמספר הרישוי של המכונית שלהם עבר מרכב לרכב.

מספר הרישוי של המכונית של טדי היה 644444, והוא עבר לפחות בין שלוש מכוניות, אם לא יותר.

איך זה קרה, ומה קרה למכונית לאחר שנמכרה? מן הסתם היא קיבלה מספר חדש, אבל איך זה עבד, ומה קרה עם מספר הרישוי הנל?

שוב תודה!

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

האוטו מעניין מאוד ולהלן סיפורו.

תעשיות רכב ייצרה 39 נ"נ M-325 בין 1972 ו- 1979 בגרסת "חזית". הכוונה לשלדה ותא מנוע, כאשר תא הנוסעים (אם אפשר לכנות כך את החלק הזה של הנ"נ) מהווה חלק ממרכב המיוצר מחוץ למפעל (דוגמה: מרכב אוטובוס).

ביוני 1974 יוצרו חמישה-עשר נ"נים כאלו. מי הלקוח? הנ"נ האלו קיבלו (מייד) רישוי אזרחי אך מועד הרישוי הראשוני נרשם בקיץ 1982. זהו מאפיין של רכבי תע"ש (אחרים) שנבנו בתעשיות רכב. בוודאי בצירוף למרכב המיוחד, אפשר שהלקוח היה תע"ש.

הערה אחרונה: הנ"נ הזה עדיין רשום עימנו. מספר הרישוי מ- 1974 מוצמד כעת לשלדת נ"נ אזרחי (הפעם של בז"ן) מאוגוסט 1989...

בתמונה: נ"נ צה"ל, מאי 1975.

בהמשך לזה.... יהיה מאוד מעניין לדעת מה סיפורו ומה עלה בגורלו של 163-727

תודה

פורסם
מצאתי באיזה מחסן לוחית רישוי מלאה אבק-08-522

למה זה היה שייך?

סביר להניח שהיה שייך לרכב מסחרי כלשהוא.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
?241-050

קדילק קונברטיבל מהסרט צ'רלי וחצי

תודה

חחחח גדול גם אני צופה בסרט עכשיו מעניין אותי ה 304 של גילה

מיני מיינור נגנבה כל היודע דבר ליצור קשר בבקשה

פורסם
ועוד שאלה...

בעבר, היו אנשים, בהם ראש עירית ירושלים המנוח, טדי קולק, שמספר הרישוי של המכונית שלהם עבר מרכב לרכב.

מספר הרישוי של המכונית של טדי היה 644444, והוא עבר לפחות בין שלוש מכוניות, אם לא יותר.

איך זה קרה, ומה קרה למכונית לאחר שנמכרה? מן הסתם היא קיבלה מספר חדש, אבל איך זה עבד, ומה קרה עם מספר הרישוי הנל?

שוב תודה!

תיארת את השתלשלות העניינים בדיוק רב. 644444 רשומה כיום כפז'ו 305 1.6 אוטומטית, דגם 1987. הרישום שלה הוא ממרץ 1987. המכוניות הקודמות שהשתמשו במספר זה נמכרו, וקיבלו מספר חדש, בדיוק כמו רכב מדינת ישראל לסוגיו, או רכב דיפלומטי (ויש עוד דוגמאות רבות). ניתן לעיתים לאתר את המכוניות האלו (שקיבלו מספר נוסף), לפי חוסר-התאמתן להקצאה הכללית וכמובן הזהות הראשונית הבולטת שלהן.

בהמשך לזה.... יהיה מאוד מעניין לדעת מה סיפורו ומה עלה בגורלו של 163-727

ירד מהליין בנצרת עלית שלושה נ"נ אחרי 161-295, אף הוא נ"נ 'חזית', אחד מ- 15. רישוי פברואר 1975. רישום אחרון 1998.

מצאתי באיזה מחסן לוחית רישוי מלאה אבק-08-522

למה זה היה שייך?

זה היה שייך ל...אינטרנשונאל TravelAll (טרוול-אול), התשובה של אינטרנש לשבי סברבן. כאן בגרסת מסחרית וכפי הנראה ללא חלונות אחוריים. הטרוול-אול מדגם זה יוצר בין 53 ו- 57. בישראל נמנו חמש מסחריות בלבד מסדרה זו (מצ"ב תמונה, למטה).

יוחאי שלום,

אשמח אם תוכל למצוא מידע על הסובארו הנ"ל

תודה מראש

עדי

לפני המכונית המסויימת הזו, נדמה לי שה- 1300DL המהוללת מהשנתון הזה שברה שיא. 96 אחוזים מכלל המכוניות שיועדו לאירופה באותה שנת דגם (18,500 בסה"כ) הגיעו לנמל אילת. המכונית הזו עלתה לכביש ב-10 אפריל 1983, ונגרעה ב- 2002.

?241-050

קדילק קונברטיבל מהסרט צ'רלי וחצי

תודה

241-050 היתה וולוו 144 לבנה מדגם 1967, מהמשלוח הראשון שיובא לישראל. מס"ד 8811.

International Travelall 1955.jpg

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

• תוכן חדש...