Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדור איתור "קרובות"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יוחאי שלום,

המליצו לי לפנות אליך.

אופנוע BMW R-67/2 שנת 1954. מספר רישוי 446-671, מספר שלדה ומנוע 616128.

אשמח לכל מידע שיש לך לגביו, בפרט מהו דגם המנוע, שכן כשבאתי היום להפוך אותו לאספנות ולהוציא רשיונות (היו מופקדים מאז שנות ה 90) הפקידה טענה שאין אפשרות לעשות זאת שכן דגם המנוע חסר ושעלי להגיע לעמדה מס' 1 (לא ידעה לומר האם עם או בלי האופנוע).

תודה מראש.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
יוחאי שלום,

המליצו לי לפנות אליך.

אשמח לכל מידע שיש לך לגביו, בפרט מהו דגם המנוע, שכן כשבאתי היום להפוך אותו לאספנות ולהוציא רשיונות (היו מופקדים מאז שנות ה 90) הפקידה טענה שאין אפשרות לעשות זאת שכן דגם המנוע חסר ושעלי להגיע לעמדה מס' 1 (לא ידעה לומר האם עם או בלי האופנוע).

תודה מראש.

שי

שי שלום,

נדמה לי שלא תהיה ברירה אלא להגיע לעמדה מס' 1 עם האופנוע. בכל זאת, להלן שלוש אופציות, למקרה ומישהו יסכים לקבל נייר ולא את האופנוע בכבודו ובעצמו:

א. צילום של מפרט מקורי (מצ"ב).

ב. אתר אופנועי ב.מ.וו בנורווגיה (וזה הלינק למפרט ההיסטורי באנגלית)

ג. פנייה לב.מ.וו קלאסיק כדי שיספקו לך מסמך רשמי ומתאים, בכתובת הזו: [email protected]

הרבה אורך רוח, ובהצלחה...

BMW R67-2.jpg

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם

המון תודה על העזרה.

אני אבל לא מבין למה אני צריך לטלטל אופנוע של מאות ק"ג, שלא במצב נסיעה, לעמדה מס' 1.

הרי הם לא מערערים על מספר הרישוי/שלדה/מנוע - כל זה ידוע.

דגם המנוע לא רשום על האופנוע בשום מקום.

ננסה בלי, אולי אצליח :roll:

שוב תודה,

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
אלוהים אדירים! עשו מהאאודי היפה שלנו רכב אינסטלטורים! :mm_cry::mm_cry:

יש דברים שעדיף לא לראות ולא לדעת...

היכן צולמה התמונה?

לא זוכר איפה התמונה צולמה.בכל זאת 8 שנים.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

יוחאי, אהלן..

מעניין מה עלה בגורל הרנו אסטפט מהקליפ של השלושרים.

701-435

"ציף ציף מעל הרציף"

תודה לך!

HYUNDAI GETS 1400 2008

פורסם
היי יוחאי רציתי לדעת האם הקורטינה שהייתה ברשות משפחתי עדיין

נוסעת הבעייה היא שאין לי מספר רישוי אבל יש לי כמה פרטים שאולי

תוכל לעלות על עיקבותיה.

הפרטים הם:

1) שנת 80.

2) צבע זהב מטאלי.

3) גיר אוטו מנוע 1.6.

אם לא תוכל לתת עליה פרטים אני אשמח אם תוכל להגיד לי

האם יש פורד קורטינה שעונה לתיאור הנ״ל עם רישוי בתוקף.

תודה על העזרה.

צר לי - אין קורטינה כזו בשירות פעיל...

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם
יוחאי שלום,

המליצו לי לפנות אליך.

תודה מראש.

שי

שי, עברתי את אותו הדבר עם האוטו שלי. לא נראה לי שתהיה לך בררה: אתה תאלץ להגיע לעמדה מספר 1 עם האופנוע, שם ירשמו את מספר המנוע (ניירת של היצרן עם קוד המנוע - יעזור מאוד) שמופיע על הבלוק המנוע (זאת אחרי שיוודאו שזהו דגם המנוע הנכון ויזינו אותו במחשב. או-אז תוכל להוציא רישיונות.

והכי חשוב - תאזר בסבלנות...

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

355-817

תודה

יואב

פלימות' וליאנט 1974. חום מטאלי, 21 דצמבר 1973 ובתוקף גם כיום. אחת המכוניות הראשונות שיוצרו בשנת דגם זו במפעל קרייסלר בוינדזור, קנדה.

מעניין מה עלה בגורל הרנו אסטפט מהקליפ של השלושרים.

701-435 "ציף ציף מעל הרציף"

מציאה מעניינת!

לא רנו אסטפט אמנם, שהיתה נדירה מאוד במקומותינו באותן שנים (וגם בכל תקופה אחרת, בעצם), אלא מה שהיתה אולי מקור ההשראה למתכנני רנו - פורד טאונוס טרנזיט, כאן בגרסת ה"דאבל קאבינה" שלה. מנוע 1500 סמ"ק (סליחה, 15 כ"ס - וראו במודעה המצורפת) וכושר העמסה של 1250 ק"ג שלמים (האסטפט עברה את ה-800 רק באביב 1965, אגב).

הטרנזיט המוכרת החליפה בקיץ 1965 את הפרשנויות העצמאיות (הבריטית והגרמנית) לסוגיית המסחרית הגדולה. כמובן שזו היתה סיבה מצויינת לייבא לשוק המזרח תיכוני כמות מכובדת של ה-run-out, הטאונוס טרנזיט, רגע לפני סיום היצור. בשנת הדגם 1965 נשלחו לכאן מקלן 53 טרנזיט בגרסאות פתוחות (טנדר ותא צוות: דאבל קאבינה) ועוד כמה עשרות מסחריות. היצור הסתיים ביוני 1965. בדצמבר 1965 כבר יצאו לישראל (מאנגליה) ראשונות הטרנזיט ה"חדשות".

ועוד משהו, הטאונוס הזו שייכת - כפי שניתן לראות גם בתמונות המצורפות - לסרטי רול, מן הסתם מפיקי הסרט. היא היתה חבוטה כבר בעת צילום הסרט ולא שרדה תקופה ארוכה אחריו. עלתה לכביש ב- 26 ינואר 1965, נעלמה כבר ב- 1973.

Taunus Transit badging.jpg

Vans parade Ford Israel 01-64.jpg

701-435 Taunus Transit 1964 Israel.jpg

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם
פלימות' וליאנט 1974. חום מטאלי, 21 דצמבר 1973 ובתוקף גם כיום. אחת המכוניות הראשונות שיוצרו בשנת דגם זו במפעל קרייסלר בוינדזור, קנדה.

מציאה מעניינת!

לא רנו אסטפט אמנם, שהיתה נדירה מאוד במקומותינו באותן שנים (וגם בכל תקופה אחרת, בעצם), אלא מה שהיתה אולי מקור ההשראה למתכנני רנו - פורד טאונוס טרנזיט, כאן בגרסת ה"דאבל קאבינה" שלה. מנוע 1500 סמ"ק (סליחה, 15 כ"ס - וראו במודעה המצורפת) וכושר העמסה של 1250 ק"ג שלמים (האסטפט עברה את ה-800 רק באביב 1965, אגב).

הטרנזיט המוכרת החליפה בקיץ 1965 את הפרשנויות העצמאיות (הבריטית והגרמנית) לסוגיית המסחרית הגדולה. כמובן שזו היתה סיבה מצויינת לייבא לשוק המזרח תיכוני כמות מכובדת של ה-run-out, הטאונוס טרנזיט, רגע לפני סיום היצור. בשנת הדגם 1965 נשלחו לכאן מקלן 53 טרנזיט בגרסאות פתוחות (טנדר ותא צוות: דאבל קאבינה) ועוד כמה עשרות מסחריות. היצור הסתיים ביוני 1965. בדצמבר 1965 כבר יצאו לישראל (מאנגליה) ראשונות הטרנזיט ה"חדשות".

ועוד משהו, הטאונוס הזו שייכת - כפי שניתן לראות גם בתמונות המצורפות - לסרטי רול, מן הסתם מפיקי הסרט. היא היתה חבוטה כבר בעת צילום הסרט ולא שרדה תקופה ארוכה אחריו. עלתה לכביש ב- 26 ינואר 1965, נעלמה כבר ב- 1973.

אגב המעניין הוא הדמיון לפיאט 238 . האם יש קשר כלשהו בין 2 הדגמים הדומים האלו ?

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
היי,

תוכל לאתר לי חיפושית שמספרה 306-228 (דומה למספר הקודם שהבאתי)

245-313

908-015

לגבי 245-313,היא עדיין בחיים.כנראה בתהליך שיפוץ.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

שלום יוחאי.

האם יש לך פרטים על רכבי מוריס מרינה שנמכרו בארץ הקודש בשנות ה-70.

לדוד שלי הייתה בזמנו אחת בצבע אדום (מקורי) דגם 75-76, לצערי לא הדוד ולא אני זוכרים את המספר של האוטו.

המוריס נמכרה בתחילת שנות ה-90.

להלן תמונה מצורפת מהקטלוג שמראה מרינה אחת לאחת כמו שהייתה לדוד.

marina.jpg

V8 Power

• תוכן חדש...