Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב שנת 2001

טויוטה קורולה דגם GLI

הרכב עבר 137,000 עד עתה

מה הממוצע של הרכב שהוא צריך לעבור מידי שנה מבחינת ק"מ ?

שאלה קצת חצופה

אם אבקש מחירון או טיפה מעל המחירון זה יהיה חצוף מידי ?

הרכב שמור יד שניה ללא תאונות עם הק"מ שציינתי למעלה

פעם ראשונה אני מוכר רכב ומעוניין לדעת

מהי דעתכם ?

פורסם

הרכב הוא אוטומט דגם GLI

כל הרכב חלונות חשמליים

פרסמתי את הרכב אנשים מתעניינים, המחירון ביד 2 כרגע עומד על 33,100

אני שוקל לא לרדת במחיר בגלל הנתונים של הרכב

מה אתם חושבים ?

תודה

פורסם

הק"מ נמוך ביחס לממוצע והנתונים בהחלט טובים מאוד. אתה יכול לבקש מה שבא לך, ואם מישהו ישלם אז המחיר היה נכון.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אין ממוצע שרכב צריך לעבור.הממוצע השנתי של הקילומטרים של הנהג הישראלי הוא בין 15000 ל20000 ק״מ לשנה.

הרכב שלך נסע פחות מהממוצע,שכן הוא נסע משהו כמו 12500 ק״מ לשנה.

עכשיו בנוגע לשאלה השנייה. לבקש אתה יכול כמה שאתה רוצה,השאלה היא האם יסכימו לשלם את הסכום אותו אתה מבקש.

חצוף זה בטוח לא,יהיר?אולי,אבל אם לא תנסה,לא תדע.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

לדעתי מדובר ברכב שאם הייתי מחפש כמוהו - הוא היה אחד הראשונים שהייתי בודק.

הקילומטרג' כמו גם היד נמוכים ואטרקטיבים, אם מצב הרכב כפי שאתה מתאר אז בהחלט ישנו מקום להתעקש ולהפגין גמישות מוגבלת מאוד במחיר.

בהצלחה.

פורסם

אמנם הנתונים טובים אך במחיר כזה אני מתקשה להאמין שתמצא קונה, במיוחד עקב הקורולה הרובוטית מודל 2008 שאפשר למצוא בסביבות ה40-50.

פורסם

מחיר ריאלי (מחיר מכירה) לדעתי הוא 20 - 25 K לא יותר. (אם יש לך סבלנות ברזל, ותצליח למכור ביותר, בהצלחה)

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם
מחיר ריאלי (מחיר מכירה) לדעתי הוא 20 - 25 K לא יותר. (אם יש לך סבלנות ברזל, ותצליח למכור ביותר, בהצלחה)

מחיר ריאלי 25K אתה אמיתי איתי ?

פורסם
מחיר ריאלי 25K אתה אמיתי איתי ?
רכב מבוגר זה רכב מבוגר, לא רואה סיבה שמישהו ישלם לך 40 אלף שקל על רכב שבמדינות רבות אחרות היה רואה את מגרש הגריטה. בכל מקרה, אתה יכול לבקש רק אל תשכח שזה מחיר הקרוב לרכבים משנת 2008 הבטוחים ואמינים הרבה יותר מהרכב שלך כך שאתה נמצא בעמדת מפתח חלשה יותר.
פורסם

גם אני אישית לא הייתי קונה במחיר כזה, ב-30 אלף שקל קונים מיצובישי לאנסר 2005 ואולי אפילו 2006 עם עבר של ליסינג אבל יש לא מעט אנשים שמבחינתם טויוטה זה פסגת השאיפות והיא המכונית הכי טובה בעולם והם ישלמו.

פורסם
רכב מבוגר זה רכב מבוגר, לא רואה סיבה שמישהו ישלם לך 40 אלף שקל על רכב שבמדינות רבות אחרות היה רואה את מגרש הגריטה. בכל מקרה, אתה יכול לבקש רק אל תשכח שזה מחיר הקרוב לרכבים משנת 2008 הבטוחים ואמינים הרבה יותר מהרכב שלך כך שאתה נמצא בעמדת מפתח חלשה יותר.

כל מילה בסלע, אכן אתה יכול למצוא רכב 2008 בתוספת של עוד קצת כסף, השאלה באיזה מצב הרכב והשאלה איזה רכב

לפי מה שהבנתי יפני הולך טוב בשוק

פורסם

אם אתה בונה על 40K עבור רכב משפחתי סטנדרטי בן 11 אז לדעתי אתה יכול להמשיך לחכות עוד הרבה זמן, כי הרכב לא יימכר. במחיר דומה יש אלטרנטיבות הרבה יותר חדשות וטובות.

אגב, אחות של חבר מכרה לאחרונה קורולה 2006 יד ראשונה פרטית עם ק"מ סביר ב-20% פחות מהמחירון, וגם זה לאחר מאמץ.

• תוכן חדש...