Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שורה תחתונה: מחיר-טויו, אחיזה-טויו, שחיקה-יוקו, רעש/נוחות-סביר להניח שהיוקו אבל לא בהבדלים גדולים.

אני יודע שהסט הבא שלי יהיה R1R ללא ספק.

מעניין אותי איך הגעת להשגות האלה ללא התנסות עם היוקוהמה..

פורסם

בדוק גם הנקוק V12 אם יש במידה שלך. מחיר דומה לשל T1R ואני מאוד מרוצה מהאחיזה שלהם. אם אתה רוצה אחיזה אולטימטיבית אז כנראה שמישלין/פירלי/קונטיננטל מהסדרות הגבוהות יהיו הכי טובים. הפייבוריטים שלי הם הקונטי ספורט 3, אבל הם יקרים פחד...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נו, מי המליץ לך עליו :wink:

הצמיג הזה (ועוד צמיגים מקטגוריות העל של היצרנים המוכרים ביותר) מוכיחים שזה לא רק ממבו-ג'מבו פרסומי, ושמאחורי שמות כמו מישלין, פירלי, קונטיננטל וכולי יש טכנולוגיה מאוד מרשימה. זה ממש לא "סתם חתיכות גומי" וכולם אולי נראים אותו הדבר, אבל הם ממש לא...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מעניין אותי איך הגעת להשגות האלה ללא התנסות עם היוקוהמה..

די בקלות, אני נוסע שנים עם רכבי ספורט והתנסיתי עם לא מעט צמיגים, הינני עובד בתחום הרכב ואני מתעסק גם בצמיגים בעבודתי, חבריי מתחום המכוניות הספורטיביות נוסעים במגוון של רכבים עם מגוון צמיגים בין היתר הטויו וגם היוקו.

החוו''ד שרשמתי הינה אישית שלי מהניסיון שלי ושל מכריי.

אין פה קביעה מדעית או אבסולוטית כל אחד יחליט מה טוב לו, כל מי שמגיב בת'רד נותן את החוות דעת האישית שלו בלבד.

פורסם
גם אני נמצא באותה סירה. כרגע יש לי T1R וצריך כבר להחליף אותם.

הנסיעות שלי ב GTI מנהלתיות לחלוטין, אני מחפש את הצמיג שיהיה הכי שקט ונוח, גם אם זה יפגע לי באחיזה.

על מה הייתם ממליצים לי ?

קונטיננטל.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

ההמלצה שלי שונה לחלוטין, ומסתמכת על ההשוואה בין הדגם שהגיע עם הרכב - פוטנזה, לבין המישלן PS3 94Y שהתקנתי עליו בשל ארוע שחייב החלפת צמיגים. לא בדקתי אף אחד מהם על המגבלות, אבל המישלן עדיף משמועתית מבחינת רעש ונוחות. לא להאמין כמה השפעה יש לו במישור הזה. אותי נקנקו במחיר בגלל שהיה יום שישי והייתי רחוק מהבית, אבל זה כבר סיפור אחר.

אינפיניטי - המישלן בשבילך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
נו, מי המליץ לך עליו :wink:

הצמיג הזה (ועוד צמיגים מקטגוריות העל של היצרנים המוכרים ביותר) מוכיחים שזה לא רק ממבו-ג'מבו פרסומי, ושמאחורי שמות כמו מישלין, פירלי, קונטיננטל וכולי יש טכנולוגיה מאוד מרשימה. זה ממש לא "סתם חתיכות גומי" וכולם אולי נראים אותו הדבר, אבל הם ממש לא...

גם אתה וגם דניאל (D.livin) סייעתם לי בקבלת ההחלטה לגבי הקונטי ספורט 3 ועל כך אני מודה לכם, זו היתה בחירה פשוט מצויינת, צמיג ברמה מאוד גבוהה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ההמלצה שלי שונה לחלוטין, ומסתמכת על ההשוואה בין הדגם שהגיע עם הרכב - פוטנזה, לבין המישלן PS3 94Y שהתקנתי עליו בשל ארוע שחייב החלפת צמיגים. לא בדקתי אף אחד מהם על המגבלות, אבל המישלן עדיף משמועתית מבחינת רעש ונוחות. לא להאמין כמה השפעה יש לו במישור הזה. אותי נקנקו במחיר בגלל שהיה יום שישי והייתי רחוק מהבית, אבל זה כבר סיפור אחר.

אינפיניטי - המישלן בשבילך.

אני זוכר את הסיפור שלך עם הפאנצ'ר בחיפה, תזכיר לי איפה בסוף החלפת?

בסוף החלטתי להישאר עם ה T1R (אני מחליף רק זוג, ומעדיף שהרביעיה תהיה זהה).

אתמול הייתי בשתי פנצ'ריות, בשניהם לא מצאתי T1R או בכלל צמיגים במידה שלי.

עכשיו התקשרתי לצמיגי פרויד, מחר אמורים לקבל מלאי חדש של T1R, העלות 660 ש"ח לצמיג.

הוא המליץ לי גם על המשלין (1120 ש"ח) או פירלי P7 ב 640 ש"ח אבל התאריך יצור שלהם מ 2011.

אז כאמור העדפתי להשלים את הסט ולשים עוד זוג T1R.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אני יכול לסכם את זה במשפט אחד!

למי שיש כסף ואוהב אחיזה אין צמיג שמשתווה לr888 אני נוסע איתם כבר 5000 קילומטר ואני נוסע חזק אחרי 3 ימיי מסלול ונסיעה קשה מאוד אני יכול להגיד שכן הקדמיים כבר לקראת הסוף שלהם מקווה לשרוד איתם עוד איזה 1000-2000 קילומטר.

אין ספק שזאת הוצאה מטורפת אבל אני יכול להגיד לכם שהצמיגים חדשים עם gti stage 2 מ-0-100 ב 5.3 שניות זה לא בא ברגל אין מה לעשות זה בא מהארנק, ולא סתם הצמיג הזה הוא בכלל competition.

לי המליצו תנסה אותו מה שיהיה יהיה ואני אכלתי אותה כי אני לא יודע איזה אלטרנטיבה טובה באותה רמה במחיר נמוך

אז בלי ויכוחים מיותרים לקיץ אין צמיג יותר טוב.

אבל אם הייתי צריך לבחור אני חושב שהייתי הולך על ad08 אבל עדיין לדעתי זה כמה רמות פחות

• תוכן חדש...