Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם זה התקציב, הייתי מוותר על זה וזהו.

אם תיקח קבל סיני זול וקבל מחברה אמריקאית כמו סטינגר אתה תחוש בהבדל בעיקר במשקל.

פורסם

ייבגני 4321 קנה 4 קבלים :idea: אלקטרוסטטיים שתפקידם ומשמעותם שונה (כנראה) מהקבלים בשרשורים כאן שנפתחים השכם וערב.

לטענתו הם פתרו את בעיית רעשי האלטרנטור שממנו סבל ושיפרו את הצליל בעיקר בתחום הבאס.הם לא באו מלכתחילה לפתור לו בעיות של הבהובים וכ'ו אלא לתת פתרון מעשי לרעשי הרקע .

אני אפנה את הבמה אליו כדי שיסביר ויתאר את השינוי.

ייבגני 4321! המיקרופון שלך. :-P

ליאור

פורסם

הבנתי שזה מוסיף לבאס יותר מדוייק ומשאיר את המתח למגבר יציב.

אז למה שאני לא אנסה?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

קבלים אלקטרוליטים תפקידם ליצור BUFFER נגיש ולהחליק את הפיקים שנוצרים מניגון מוסיקה בעוצמה חזקה ומשתנה.

הצריכה הרגעית הזאת לא יכולה להיות מפוצה ע"י האלטרנטור במהירות כזאת ולכן יש קפיצות מתח.

קפיצות מתח אלה משפיעות על הבאס ועל המגברים עצמם ביציאת האות לרמקולים וכך גורעים לך מאיכות השמע.

1. אני מכיר שיטה שונה והיא חיבור הקבל קרוב ככל האפשר למגבר ללא חיתוך ה+ ו ה- אלה ע"י התעלקות הקבל בינהם כדי לא להוסיף התנגדות למעגל.

2. קבלים זולים שווים לתחת

3. לא לקנות סופר קבלים דיגיטלים עם לדים ופסי קישוט בשפת העם (בקבוקים זוהרים). הכי טוב פשוטים ללא צגים כלל.

4. קבל לכל 1000 WATT RMS זה הנוהל הנהוג

5. מגבר הסאב הוא הצרכן הכי גדול לכן הקבל צריך להיות קרוב עליו

6. חפש חברה בעלת שם טוב המיצרת קבלים אלקטרוליטים, ולא סופר דופר קבלים של 20 פאראד (חפש עד 1F).

7. אם אין לך מושג איך להתקין גש לבעל מקצוע כי אתה יכול לגרום נזק לחווט שלך ולשרוף פיוזים. (צריך לטעון בעזרת נגד או מנורה).

מקווה שלא שכחתי כלום.

בשורה תחתונה הקבל לא פותר בעיות הבהובים ולא נמצא שם ליופי, יש לו תפקיד בייצוב מתח במערכת חשמל טובה, לדעתי יש הבדל שמיע לטובה כמובן ולכן אני ממליץ לכולם.

חברות טובות MONSTER, HELIX, BRAX , CONNECTION , STINGER , ROCKFORD. אני מניח שיש עוד אבל לא מכיר אישית.

פורסם

אחלה תודה על ההסבר, לגבי הטעינה של הקבל אתה יכול לפרט על זה יותר איך עושים?

בעיקרון הבנתי שצריך לחבר את המתח מהמצבר לקבל (+) ומשם למגבר, מינוס לחבר מהשלדה ל - ומשם למגבר.

מה עוד הדגשים?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

הדבר הפשוט ביותר זה להוציא פיוז ראשי.

לחבר את הקבל

ולאחר מכן במקום להכניס את הפיוז בחזרה לקחת מנורה רגילה קטנה של 5W ולחבר אותה במקום הפיוז (למשוך כבלים לשני צידי בית הפיוז) כאשר הטעינה מתבצעת הנורה דולקת, כאשר היא תכבה הטעינה הושלמה ואפשר לחבר את הפיוז בחזרה.

פורסם
ולאחר מכן במקום להכניס את הפיוז בחזרה לקחת מנורה רגילה קטנה של 5W ולחבר אותה במקום הפיוז (למשוך כבלים לשני צידי בית הפיוז) כאשר הטעינה מתבצעת הנורה דולקת, כאשר היא תכבה הטעינה הושלמה ואפשר לחבר את הפיוז בחזרה.

:? פיוז הראשי אתה מתכוון של המערכת מה שהכי קרוב למצבר? פשוט לקחת מנורה וללפף לה חוט מתכת שיהיה משני הצדדים ולשים במקום הפיוז?

פורסם
קבלים אלקטרוליטים תפקידם ליצור BUFFER נגיש ולהחליק את הפיקים שנוצרים מניגון מוסיקה בעוצמה חזקה ומשתנה.

הצריכה הרגעית הזאת לא יכולה להיות מפוצה ע"י האלטרנטור במהירות כזאת ולכן יש קפיצות מתח.

קפיצות מתח אלה משפיעות על הבאס ועל המגברים עצמם ביציאת האות לרמקולים וכך גורעים לך מאיכות השמע.

1. אני מכיר שיטה שונה והיא חיבור הקבל קרוב ככל האפשר למגבר ללא חיתוך ה+ ו ה- אלה ע"י התעלקות הקבל בינהם כדי לא להוסיף התנגדות למעגל.

2. קבלים זולים שווים לתחת

3. לא לקנות סופר קבלים דיגיטלים עם לדים ופסי קישוט בשפת העם (בקבוקים זוהרים). הכי טוב פשוטים ללא צגים כלל.

4. קבל לכל 1000 WATT RMS זה הנוהל הנהוג

5. מגבר הסאב הוא הצרכן הכי גדול לכן הקבל צריך להיות קרוב עליו

6. חפש חברה בעלת שם טוב המיצרת קבלים אלקטרוליטים, ולא סופר דופר קבלים של 20 פאראד (חפש עד 1F).

7. אם אין לך מושג איך להתקין גש לבעל מקצוע כי אתה יכול לגרום נזק לחווט שלך ולשרוף פיוזים. (צריך לטעון בעזרת נגד או מנורה).

מקווה שלא שכחתי כלום.

בשורה תחתונה הקבל לא פותר בעיות הבהובים ולא נמצא שם ליופי, יש לו תפקיד בייצוב מתח במערכת חשמל טובה, לדעתי יש הבדל שמיע לטובה כמובן ולכן אני ממליץ לכולם.

חברות טובות MONSTER, HELIX, BRAX , CONNECTION , STINGER , ROCKFORD. אני מניח שיש עוד אבל לא מכיר אישית.

ReZ0

שוב פעם מדע אחרת.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

שים לה שהוא כתב שזה מייצב פיקים, לא מונע נפילות. קבל יכול לעזור במערכת חשמל בריאה (שים לב שבלינק שצירפתי לך בשרשור השני, זה כתוב שם). בריאה ז״א מחוזקת, אם זה אלטרנטור שמוציא הספק יותר גבוה, מצבר פריקה עמוקה שמתאושש מהר ממשיכות גדולות ושדרוגי כבלים להעביר חשמל בלי אובדן גדול מידי בשל התנגדויות ואורכים ואיכות החומר.

מה שמדובר פה לבין השרשור השני זה שתי דברים שונים לגמריי.

פורסם

כל זה קיים אצלי ברכב. האלטרנטור שלי מעצר., לפי מה שאמרו לי במוסך 90 אמפר. יש לי קבל 2ג של אודיסון וגם קבל שלהם. ולא דברתי שהו מונע פיקים אלא מעצב אותם. זאת מילה הנכונה.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

• תוכן חדש...